Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igo.
Ma jok, koje crno sazaljenje ... :lol:
Stvar je u svojevrsnom ludilu, srecom kratkog daha.

A kad spomenuste Tolstojevskog, setih se jednog poraznog tv priloga sa nekog od sajmova knjiga, kada nekolicina posetilaca nije znala da odgovori ko je nas nobelovac.

Dobar dan.

jes vala.. ko onaj lik sto je bio na kvizu iz knjizevnosti i na sve ili nista puko jer nije znao da su stihovi iz pitanja bili iz gorskog vijenca... i tako ide sav posran nocom iz rts-a prema zvezdari, dodje do vukovog spomenika pogleda ga nako podlo cinichno i kaze... e sterija, sterija, steram ti ga tebi i tvom gorskom vijencu :lol:

E da ... Setih se jedne knjizevne veceri na koju je autor zbirke pesama dosao go do pojasa, al sa kravatom. To je, valjda, trebalo da bude dokaz njegovog ludila (umetnici vole malo da glume ekscentrike). Naravno, niko nije slusao njegove pesme, svi su gledali u njegove rutave grudi i stomacinu. Kontraproduktivno.

I kontraproduktivno i bezveze.

Ne treba od sebe praviti klovna zarad (vestacke) paznje.

gledam vas avatar pa razumem citirano :lol:

Moj avatar je izabrao moj sin, a treptanje je kreacija moje forumske (i vanforumske) drugarice. Jednom sam ga zamenila sasvim drugom slicicom, i dobila vrlo negativne reakcije. :lol:
Kontam da je graficki cist, a nosi i izvesnu simboliku. :think:

Odoh obicno da peglam i kuvam obican rucak: spanac, salatu od krompira, filete od soma.

Pa nemojte odma' da se vredjate, samo pitam.

Mislim, posto tako nasiroko kritikujete, rekoh, imate kriticki duh, pa mozda i pisete...:lol;

ko kritikuje?:eek:

samo izvlacim sustinu
jer sam silom prilka
ceo zivot okruzen
umetnicima svih
fela i vrsta gde
naucih sta i
kako treba
da se to
bude

samo ono sto se zove talenat
ako ti ga onaj boza da
sto je vim moderan
izraz na koji uvek
stucnem nako
kad je nastinu
:))

Moj avatar je izabrao moj sin, a treptanje je kreacija moje forumske (i vanforumske) drugarice. Jednom sam ga zamenila sasvim drugom slicicom, i dobila vrlo negativne reakcije. :lol:
Kontam da je graficki cist, a nosi i izvesnu simboliku. :think:

Odoh obicno da peglam i kuvam obican rucak: spanac, salatu od krompira, filete od soma.

e pa ne moze tako :)) moze i sam lokalni pijacar da vam ga je izabrao il sv. petar al cim ste ga turli onda on odlsikava vas blagi egocentrizam :))

znate kolko mene zabole kad mi neko da negativne reakcije... :)) ako ste umetnik zabole vas za misljenje sredine...jer cim pocnete da joj podilazite ode... mislim znam da razumete :)))

danas sam kao svaki konceptualista ala onaj lik iz dive u fazonu da dozivljavam zen mazuci puter na svez baget i da na to sipam rio mare mexicanu :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back