Lijevi bubreg
Zainteresovan član
- Poruka
- 390
Samo da vas sve pozdravim ....sa jednom pjesmom..Uzivajte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igo.
Ma jok, koje crno sazaljenje ...
Stvar je u svojevrsnom ludilu, srecom kratkog daha.
A kad spomenuste Tolstojevskog, setih se jednog poraznog tv priloga sa nekog od sajmova knjiga, kada nekolicina posetilaca nije znala da odgovori ko je nas nobelovac.
Dobar dan.
E da ... Setih se jedne knjizevne veceri na koju je autor zbirke pesama dosao go do pojasa, al sa kravatom. To je, valjda, trebalo da bude dokaz njegovog ludila (umetnici vole malo da glume ekscentrike). Naravno, niko nije slusao njegove pesme, svi su gledali u njegove rutave grudi i stomacinu. Kontraproduktivno.
(umetnici vole malo da glume ekscentrike)
gledam vas avatar pa razumem citirano![]()
A Vi jel' pisete?
jok
mi smo
konceptualisti
al ne razumete
vi to
![]()
gledam vas avatar pa razumem citirano![]()
Pa nemojte odma' da se vredjate, samo pitam.
Mislim, posto tako nasiroko kritikujete, rekoh, imate kriticki duh, pa mozda i pisete...:lol;
Moj avatar je izabrao moj sin, a treptanje je kreacija moje forumske (i vanforumske) drugarice. Jednom sam ga zamenila sasvim drugom slicicom, i dobila vrlo negativne reakcije.
Kontam da je graficki cist, a nosi i izvesnu simboliku.
Odoh obicno da peglam i kuvam obican rucak: spanac, salatu od krompira, filete od soma.
ko kritikuje?
samo izvlacim sustinu
jer sam silom prilka
ceo zivot okruzen
umetnicima svih
fela i vrsta gde
naucih sta i
kako treba
da se to
bude
samo ono sto se zove talenat
ako ti ga onaj boza da
sto je vim moderan
izraz na koji uvek
stucnem nako
kad je nastinu
)
Kontam da je graficki cist, a nosi i izvesnu simboliku.![]()
Igo.
Ma jok, koje crno sazaljenje ...
Stvar je u svojevrsnom ludilu, srecom kratkog daha.
A kad spomenuste Tolstojevskog, setih se jednog poraznog tv priloga sa nekog od sajmova knjiga, kada nekolicina posetilaca nije znala da odgovori ko je nas nobelovac.
Dobar dan.
Dobar dan.
Pa evo sa ovog sajma cini mi se, "novina" da 20% ili vise ljudi nije znalo ko je napisao "Anu Karenjinu", a sajam pun.
P.S. Ja nekako ipak vise volim da zamisljam pisce kao cudake.
Pa nemojte odma' da se vredjate, samo pitam.
Mislim, posto tako nasiroko kritikujete, rekoh, imate kriticki duh, pa mozda i pisete...:lol;
A moja pjesma.Niko da primjeti ,kako je ovo lijepo otpjevano.Ih bas ste neki.
Eh, a mene zovu lovcem na akcije, rasprodaje i sniženja![]()