Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smoking_cat.gif

Nešto plavo, i plavlje (i zgodno):

Sve neka guzva ... ali udjem bar jednom pa procitam sta ste pisali :D
Taman sam pomislila kako je talas guzve i obaveza prosao, mene zub zaboleo posle 100 godina i eto .. :lol:

Cerkica svaki dan neke probe, sprema se sa folkolorom da ide u Grcku pa je samo ona bitna u kuci, a ja resila da joj ne kvarim bitnost :lol:

evo,vratila se pa na najdražu kaficu misleću:)
kako si ti..šta se radilo ovih dana:)

Ma draga moja, da ti se ne zalim. Po drugi put ove jeseni uhvatio me neki virus, ali hvala Bogu sad je malo bolje, bar visoke temperature nema.

Lepo ja kazem, nije dobro ( lepo) vreme kad za to nije vreme...bolje da padne sneg i nema virusa, nema niceg.:zimag:

Inace, nista posebno - sve je kao i pre. :)

Kod tebe?

Ma draga moja, da ti se ne zalim. Po drugi put ove jeseni uhvatio me neki virus, ali hvala Bogu sad je malo bolje, bar visoke temperature nema.

Lepo ja kazem, nije dobro ( lepo) vreme kad za to nije vreme...bolje da padne sneg i nema virusa, nema niceg.:zimag:

Inace, nista posebno - sve je kao i pre. :)

Kod tebe?
..mene je taj virus zakačio prije mjesec dana i baš je bio dosadan i dug..imunitet opadne i onda je sve lako za te viruse ..i iskreno,jedva sam čekala da se temperature spuste(vrijeme im je)..kad je vrijeme zimi,neka je:)
A prvi snijeg prekjuče me jako obradovao i bilo mi je žao kad sam došla kući,a njega nema..elem,na temu tih prehlada i gripica evo jedna mudro šaljiva pričica:
-koji je najbolji lijek za gripu?-
-jabuka-
-kako jabuka-
-ovako..uzmeš jabuku i rasječeš je na 7 dijelova
-dobro,a onda?-
-svaki dan pojedeš po jedan dio-
i gripa će proći:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back