Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nažalost,nije ali nema puno izbora.Kako si podnosila protekle dane one paklene vrućine..moji su psići bili kao protočni bojleri;)..samo su pili vodu po cijeli dan

Nije neka uteha ali život ima neke svoje tokove mila na koje jako malo možemo
da utičemo zato, glavu gore i menjaj ono što možeš da promeniš :cmok2:

Nikako, krila sam se ko pantagana u rupi, kao da sam nekome nešto kriva
naime, osetljiva sam na mnogo vlage u vazduhu dok mi vrućina kao takva ne smeta, navikla sa na nju godinama i nije mi ništa drugo preostajalo nego da se povučem u debeo lad

Nije neka uteha ali život ima neke svoje tokove mila na koje jako malo možemo
da utičemo zato, glavu gore i menjaj ono što možeš da promeniš :cmok2:

Nikako, krila sam se ko pantagana u rupi, kao da sam nekome nešto kriva
naime, osetljiva sam na mnogo vlage u vazduhu dok mi vrućina kao takva ne smeta, navikla sa na nju godinama i nije mi ništa drugo preostajalo nego da se povučem u debeo lad

Hvala na toplim riječima:cmok2:
I meni smeta upravo količina vlage u vazduhu..moj kolega je dugo bio u arapskim zemljama gdje su temperature izuzetno visoke,ali vlage u vazduhu skoro da nema i uvijek je govorio da mu je teže u Bgd na 30 stepeni,nego tamo na 40 noću

Pozdrav estler
Pozdrav Boris 1
Mi se od jutros raspričali kao da nije ponedjeljak;) Valjda prija ovaj pad temperature..

Cao, nedodiri...:)...
Mora da nam smo u teskim poslovnim iskusenjima pa, eto...nadjemo i koji momenat za po koje SLOVCE :)...

Dobro jutro filozofijo :bye:

:) Veceras moraju biti svi na...broju :cool:

NARAVNO...veceras napadamo...:mrgreen:

E pa ova prugasta ovčica će da izostane :zcepanje: dobar dan i tebi

Aaaa, ne...ti moras biti ovde...ja i PASIVAC cemo pricati o onoj TRECOJ mjeri :hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back