Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram nešto da vam ispričam:
pre neki dan vozim se ja busom, i na stanici u Ruzveltovoj neka vrlo stara bak proviri kroz vrata i zapita vozača: "Sinko, gde posle ove stanice staje autobus?"
On joj odgovori: "Kod groblja" ... na šta ona skoro vrisnu: "Ne, ne ... neću ja tamo!" ... i pobeže što dalje od autobusa.

Poslednja izmena:
Moram nešto da vam ispričam:
pre neki dan vozim se ja busom, i na stanici u Ruzveltovoj neka vrlo stara bak proviri kroz vrata i zapita vozača: "Sinko, gde posle ove stanice staje autobus?"
On joj odgovori: "Kod groblja" ... na šta ona skoro vrisnu: "Ne, ne ... neću ja tamo!"

;) Baba je shvatila...bukvalno :eek:, a mogla je pitati...a sledeca, jel u...zivot :cool:

Moj je kao još uvek dobar al kreno da zeza, odjednom se ugasi...
..verovatno se pregreva...

Veče filozofima...:)

:) Moj je kao fol, od onih...profi ;), ne gasi se ali kada se zagreje, uspori :(

Ma ovo nije laptop ... Samo treba da kupim novu tastaturu.

Barbi ... :zag:

;) Ne volim ta cudesa, mogu uvek sa njim da idem...svuda :mrgreen: (poceli da menjaju i...lepsu populaciju :sad2:), gde se nisam rodio ranije, sve ove igracke ne bih...upoznao :p

:) Mirise na novi ;), ja moj Laptop mozda uskoro isto...sutnem, usporio mi se nesto...mnogo :mrgreen: (inace menjam svake 2 godine, za jednu je vec...prestar, sto kratko zive ove masinerije:cool:) moracu preventivno da mi ne dodju ovi iz...poreske (ne moz` obrises od njih, sve...vide:()

Ti ko moj bratac..samo on redovno na tri godine mjenja svoj kompić, pa stari poklanja rodbini ..šta bi oni bez njega :lol: ...
Ja imam neka dva, tri, al sve nešto rasparila ..tastatura od jednog, monitor od drugog, zvučnici isto tako ...
A pošto imam, eto i tih starijih modela mogu ti reći Borka da tastaturu možeš bilo koju da prikačiš, zapravo zvučnici i tastatura se komotno mogu uzeti od starijih modela
Eno najnoviji zvučnici sa pojačivačem i jedna najnovija tastatura stoje u ormaru...kao čuvam :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back