Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ti rados do u to doba budna :cool:...!?
Uzimas mjeru, a :)?
E na pravo mjesto si se obratila :lol:...

Dobro jutro, zebrice...
Kako je samo sparano...u 7 je vec bilo ne prijatno...ako nastavi ovako..bice za prepricavanje :dash:...

Dobro jutro, drugari...

jučer mi ceo dan nije bilo dobro, jedva sam se predvečer malo povratila,
preforsirala sam se u bašti po ovoj vrućini

Jooj a da si vidio ovoga moga, uzeo moju fajtalicu za veš pa me pršće ladnom vodom:zcepanje:

Nešto za moju dušu

Poslednja izmena:
Poznavala sam ... kh...kh ... i ja jednog mornara. :mrgreen:

Majku mu, u poslednje vreme sam jugonostalgična. :sad2:

Ma ćuti, odlepila sam, odem na Tjub da nađem nešto pa nađem nešto
što nisam tražila a tu kasetu mi neko maznuo ima već 20 i kusur godina i šta
ja sada da radim nego da šizdim :besna: moraču da uputim javni apel za pomoć, dakle,
treba mi ovaj album ili pesme sa njega

Poslednja izmena:
U bre kada se setim svojih raspusta, pa nije me kuća videla ijuju :zcepanje:
7 dana ovde, 5 onde, a 15 tamo i tako u krug

Mene kuća nije videla ni kad nije bio raspust. :lol:
Bogami, u jednom periodu me ni škola nije videla ...

Ali, raspust je bio nešto posebno :)
Kad se samo setim da se i po dva puta u sezoni išlo na more, i to ne na 10 dana kao sada, nego na po 2-3 nedelje.

Mene kuća nije videla ni kad nije bio raspust. :lol:
Bogami, u jednom periodu me ni škola nije videla ...

Ali, raspust je bio nešto posebno :)
Kad se samo setim da se i po dva puta u sezoni išlo na more, i to ne na 10 dana kao sada, nego na po 2-3 nedelje.
:aha: Neko me stalno kopira, samo ono svrljanje po JEvropi jos...fali :mrgreen:
:D Dobar dan filozofijo :zag::bye:

jučer mi ceo dan nije bilo dobro, jedva sam se predvečer malo povratila,
preforsirala sam se u bašti po ovoj vrućini

Jooj a da si vidio ovoga moga, uzeo moju fajtalicu za veš pa me pršće ladnom vodom:zcepanje:

Nešto za moju dušu

:cool::cool::cool:
Reci mu da duva da rashladi sobu :hahaha:...nemoj tako, vidis kako se zabrinuo...jeli bila kakva oblogica :)?
Pazite se, ljudi...nije se igrati sa suncem...prije 3 godine...kada sam bio na ljetovanju u Egiptu...za razliku od ove klime je u hladu prijatno i ni malo vruce...posto nikada nisam imao problema sa suncem...izadje MOMCINA iz hlada oko 15h i ode ne plivanje nekih 40-ak minuta...kad sam se vratio...kao da me neko MACOLOM :lol: udarao u glavu :dash:...zaglavim 2 dana u hlad...opalila me suncanica :dash: :hahaha: :rotf:...ma za ne povjerovati...od tada...striktno kacket i laganica...

Dobro jutro. (smajlikojisehladilepezom)

Znate šta, mislim da mi je dosta leta. :mrgreen:

Kome kazes...meni je ovo jutros previse...ne osjecam se lijepo kada je vruce...

Ide mi se negde u neku nedođiju i to sama bar na 15 dana. Kako to izvesti?

hmmm...zakljucaj kucu i put pod noge :mrgreen:...pa sta bude...
Sada bi bilo lijepo otici na rafting, negdje na Taru...

Haha, Borise, sad se setih kad si spomenuo Egipat:
tamo se vrućina zaista lakše podnosi, zbog suvog vazduha. Dok god ideš po hladovini, makar bilo plus 45, ne smeta. Čak se i ne oznojiš. Ali, kad se uveče istuširaš, voda je žuta - od finog, sitnog peska koji se zalepio za tebe kao talk.

Jesi li probao "egipatski viski"?:zper:

Upravo :)...
Napolju je preko 40 stepeni a u hladu je sto vise prijatno...ma milina...
Kazem ti...nisam ni razmisljao...nikada nisam imao problema, kad odjednom...:dash:...

Egipat je super ali ljudi su...:confused:..divlji...
Sta vise...bio sam iznenadjen ponasanjem BEDUINA u pustinji...ponasali su se kulturnije i prijatnije nego oni u gradu...

Ima i toga: ranac na leđa, pa na voz, a kad se ima malo više para, onda na avion.
Auh, puna sam fotki na kojima čekam na nekom peronu. :lol:
;) Sta da ti radim kada si se koji dan kasnije rodila, nista lepse od ranca na ledja i...auto stop :D a onda, dnevne, spontane odluke :) idemo na kafu do Rijeke (najcesce u grupi, dvoje, troje), onda Triesta, Venezia, malo Toskana, München i onda...ne preskocimo ni Wien-u :D, ah, dobra stara, bezbrizna, opustena...nepovratna vremena :sad2:
:( Necu da...placem (sto je lose biti...pogresna populacija :sad2:)

;) Sta da ti radim kada si se koji dan kasnije rodila, nista lepse od ranca na ledja i...auto stop :D a onda, dnevne, spontane odluke :) idemo na kafu do Rijeke (najcesce u grupi, dvoje, troje), onda Triesta, Venezia, malo Toskana, München i onda...ne preskocimo ni Wien-u :D, ah, dobra stara, bezbrizna, opustena...nepovratna vremena :sad2:

Pa tako sam i ja. (Preskočio si Bled i Bohinj.)

I mislim da sam starija od tebe. :think:

Ae pasivni..na qpanjac ;)
natasa-na-moru2.jpg

:cool::cool::cool:
Reci mu da duva da rashladi sobu :hahaha:...nemoj tako, vidis kako se zabrinuo...jeli bila kakva oblogica :)?
Pazite se, ljudi...nije se igrati sa suncem...prije 3 godine...kada sam bio na ljetovanju u Egiptu...za razliku od ove klime je u hladu prijatno i ni malo vruce...posto nikada nisam imao problema sa suncem...izadje MOMCINA iz hlada oko 15h i ode ne plivanje nekih 40-ak minuta...kad sam se vratio...kao da me neko MACOLOM :lol: udarao u glavu :dash:...zaglavim 2 dana u hlad...opalila me suncanica :dash: :hahaha: :rotf:...ma za ne povjerovati...od tada...striktno kacket i laganica...

Kome kazes...meni je ovo jutros previse...ne osjecam se lijepo kada je vruce...

hmmm...zakljucaj kucu i put pod noge :mrgreen:...pa sta bude...
Sada bi bilo lijepo otici na rafting, negdje na Taru...

kakav crni rafting :rotf::rotf::rotf::rotf: ja ne smem ni na mirnu vodu, odmah
dobijem morsku bolest :zcepanje: a gde tk tamo ta me tumbaju :rotf::rotf: ne bi
došla k sebi mesec dana :zcepanje:

U Egiptu je verovatno suv vazduh pa ni na 40' ne bude vruće no kada temperatura vazduha i procenat
vlažnosti vazduha u zbroju pređu preko 60 e tada postaje gadno

Poslednja izmena:

A kakve ti imaš veze sa Rijekom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back