Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima :heart:
Ja sam se sinoć tako najela gljiva :zjede: mora da sam dobila kilogram..a jutros bila dežurna..čine se da što zbog vrućine a i godišnjih odmora pacijenata ima mrvicu manje ...
A što se tiče putovanja..ja pored posjeta,, svakodnevnog putovanja na posao tj. specijalizaciju, planiram još na more negdje u prvoj polovini avgusta ....
..da se pržim i brčkam ...:lol:

Pozdrav svima :heart:
Ja sam se sinoć tako najela gljiva :zjede: mora da sam dobila kilogram..a jutros bila dežurna..čine se da što zbog vrućine a i godišnjih odmora pacijenata ima mrvicu manje ...
A što se tiče putovanja..ja pored posjeta,, svakodnevnog putovanja na posao tj. specijalizaciju, planiram još na more negdje u prvoj polovini avgusta ....
..da se pržim i brčkam ...:lol:

Mene uhvatila nostalgija za morem:sad2: jutros kada sam krenula
po hleb u vazduhu sam osetila miris kreme za sunčanje i odmah
me sećanja obuzeše

kaže se eritrocitne,....viš se sad crvenim,...:rumenko:

:cistinaocare: vrijeme je da naučimo nešto ...:lol: ..nagoni ne mogu biti eritrocitni :rtfm:
..erektivni je sinonim za seksualne ... a eritrociti su crvene krvne ćelije kojih nadam se imate preko 4 biliona, odn. oko 5 biliona muškarci ..ali krvna slika se ne radi rutinski :rida: ....:zcepanje:
Zebrica pored tako dobre bašte možda ima i blizo 5 biliona ...

..skakutanje me čeka ....:zag:

..maaaaa, niiiiiiiisam,.....uvek isti,....samo ti zbog umora imaš oštrije kriterije,...

ev ti pa grickaj čipi-čips da se malo smiriš

cipi_cips__base-240-280.jpg

:cistinaocare: vrijeme je da naučimo nešto ...:lol: ..nagoni ne mogu biti eritrocitni :rtfm:
..erektivni je sinonim za seksualne ... a eritrociti su crvene krvne ćelije kojih nadam se imate preko 4 biliona, odn. oko 5 biliona muškarci ..ali krvna slika se ne radi rutinski :rida: ....:zcepanje:
Zebrica pored tako dobre bašte možda ima i blizo 5 biliona ...

..skakutanje me čeka ....:zag:

Jooj a da vidiš kolika mi je cvekla, moraću da je fotkam :zskace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back