Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam otišla tamo i eno se šokirala, otvorio jedan mazgov temu o Estlerovoj a nikoga
živoga od moderatora i supera nema, ajme šta joj je izgovorio užaas

:sad2: Ja takve bljuvotine vise i ne...otvaram:eek:, to su vec pre kratkog vremena...radili, treba trajni ban podeliti :rtfm:, kakve sve frustracije pojedinci imaju, nije im lako :neutral:
:bye: leone ;)

Ma jok, pa biram ja društvo što reče jedna naša koleginica :D
radijeću sve sama neg da mi neko zunza kraj ušiju

Pozdrav svima :D
Baš ja juče brala ribizle ... uf ko ih posadi, onako sićušne..a tek mravi i komaraca :roll: ..ne samo što zunzaju nego i ujedaju :zcepanje: ..
Eno pravimo džem i sok od tih ribizli ..
Ako neko ima problema sa spavanjem predlažem branje ribizli :lol:

Ti si majstor za te stvari zebrice, isplati li se uopšte saditi te ribizle ..:cmok2:
Teško da je neko vredniji od tebe u tim stvarima ;)

Naravno da se isplati jer sem što rastu kao stablići pa sa njima lagodno možeš da odeliš deo bašte ili gredice one su toliko zdrave da je štata ne posaditi ih.
I estetski deluju lepo kao živa ograda.
One vole kiselu zemlju pa povremeno možeš da im dodaš malo zemlje koju si sakupila ispod nekog od četinara(jele, bora, smrče, čempresa)

Poslednja izmena:
Naravno da se isplati jer sem što rastu kao stablići pa sa njima lagodno možeš da odeliš deo bašte ili gredice one su toliko zdrave da je štata ne posaditi ih.
I estetski deluju lepo kao živa ograda.
One vole kiselu zemlju pa povremeno možeš da im dodaš malo zemlje koju si sakupila ispod nekog od četinara(jele, bora, smrče, čempresa)

Znači ako su preguste trebalo bi ih prorjediti? ..teško ih je inače brati u sredini ...

Ima li koga..ujaaaa? ;)
20159760006cae8ead7f0330a1036dfb0b52385474.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back