- Poruka
- 20.280
sustinski ljudi cije te prisustvo ponasanje licnost nagna da im poklanjas i ne trazis nista za uzvrat..Dobro, onda ovako: ja sam moderatorka i sve znam.
Šala, šala ...
Ajde da pričamo o energetskim vampirima. Ko su oni?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sustinski ljudi cije te prisustvo ponasanje licnost nagna da im poklanjas i ne trazis nista za uzvrat..Dobro, onda ovako: ja sam moderatorka i sve znam.
Šala, šala ...
Ajde da pričamo o energetskim vampirima. Ko su oni?![]()
Mostovi okruga Medison.
Ufff ... Savršeno se uklapa u moju temu SOULMATE.
Ето видиш.. сам дођеш на идеју да поклањаш и не тражиш ништа за узврат и онда се у неком тренутку наљутиш па напишеш оно што је Борчица написала о њима..sustinski ljudi cije te prisustvo ponasanje licnost nagna da im poklanjas i ne trazis nista za uzvrat..
ne postavlja se pitanje krivice vec pitanje sposobnosti za prepoznavanje..Ето видиш.. сам дођеш на идеју да поклањаш и не тражиш ништа за узврат и онда се у неком тренутку наљутиш па напишеш оно што је Борчица написала о њима..
Па ко је ту крив? Ти или вампир?![]()
Savrseno...(uopste imam osecaj da razumes o cemu pricam )
Ako pocnem tamo da pisem...bolje ne...![]()
Па хајде искрено. Шта те то ''нагна на давање''? Жеља да ти та особа узврати истом мером?ne postavlja se pitanje krivice vec pitanje sposobnosti za prepoznavanje..
ako mene neko nagna na davanje a istovremeno ja ne nagnam tu osobu takodje na davanja onda sam ja u toj prici sta? klasicna zrtva..pitanje je samo koliko vremena treba da se prepoznam u ulozi zrtve..neko se prepozna inicijalno i u takve odnose ne ulazi..tj postaje imun..a neko se ne prepozna ni kad je jednom nogom u dusevnom grobu
covek podjednako ima potrebu da daje i da prima..covek je jaka stabilna i zdrava licnost samo ako postoji ravnoteza izmejdu davanja i primanja..ako je ravnoteza pomerena i ti vise dajes nego sto dobijas trosis se..a ako vise dobijas nego sto dajes..postajes ohola..beskrupulozna i bezosecajna za drugeПа хајде искрено. Шта те то ''нагна на давање''? Жеља да ти та особа узврати истом мером?
Јер.. да та жеља не постоји никада се не би препознао у улози жртве...
Ја сам апсолутни идеалиста када су врлине у питању, тако да се не могу сложити са овим што си рекао.covek podjednako ima potrebu da daje i da prima..covek je jaka stabilna i zdrava licnost samo ako postoji ravnoteza izmejdu davanja i primanja..ako je ravnoteza pomerena i ti vise dajes nego sto dobijas trosis se..a ako vise dobijas nego sto dajes..postajes ohola..beskrupulozna i bezosecajna za druge
a gde treba traziti razloge nakon samopreispitivanja i ne pronalazenja istih unutar??
malo mi je cudno kako se odgovori nizu napamet pa cak i sama pitanja
postavka tipa pretpostavke da ja nisam prvo odgovore potrazio postavljajuci sebi samom pitanja..je sta? bolje da ne uperim prst....
kao sto rekoh pisanje necega sto drugi zele da procitaju
i nakon svega iznesenog moja pocetna konstatacija postaje potvrdjena..
ja sam samo rekao da ne zelim da diskutujem s nekim ko pise samo ono sto drugi zele da citaju..nakon kojicinog predloga da nastavim diskusiju s tobom..
o tvojim perceptivnim sposbnostima jasno govori tvoj post koji si napisao nakon toga..nisam te ja uvukao u pricu..vec kojica..
uostalom..ako je kao sto kazes obostrano..ja se ne sekiram..to sam konstatovao postom u kome sam napisao podvuceno...
i ne vidim razlog zbog kog si morao da nalaiz opravdanja za sebe napadajuci mene..kad se apsolutno slazemo oko mogucnosti medjusobnog nekomuniciranja
izvinjenje je prihvaceno..a sto se mene tice i nije ti ni bilo potrebno..Тачно.
Ја се обојици извињавам због тога.![]()
pa ni ja ne pišem ono što drugi žele da čitaju, pišem on što mislim, a nisam odgovoran ako se drugi pronađu u tome što kažemi nakon svega iznesenog moja pocetna konstatacija postaje potvrdjena..
ja sam samo rekao da ne zelim da diskutujem s nekim ko pise samo ono sto drugi zele da citaju..nakon kojicinog predloga da nastavim diskusiju s tobom..
o tvojim perceptivnim sposbnostima jasno govori tvoj post koji si napisao nakon toga..nisam te ja uvukao u pricu..vec kojica..
uostalom..ako je kao sto kazes obostrano..ja se ne sekiram..to sam konstatovao postom u kome sam napisao podvuceno...
i ne vidim razlog zbog kog si morao da nalaiz opravdanja za sebe napadajuci mene..kad se apsolutno slazemo oko mogucnosti medjusobnog nekomuniciranja