Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove farmerke su bolje:

Oldfashion prave lone a ne ko ovo buvljacko .....:)

Btw.Nabavio sam jedne.kiss kiss:per:

:hahaha:

Jes boga mi...to su bile lone...pereš i centrifugiraš svaki dan a one iste ili bolje..:)
Stvarno Dule,nabavio si...jel imaju niski ili visoki struk?:per:

na forumu? ma kakvo svadjanje..sve je to tek..argumentovana razmena misljenja;)

To,to argumentovano je najsladje:p

Sedeo sam sam, iako je autobus bio pun, iako je dosta putnika stajalo.

Smeškao sam se jednoj trudnici i mimikom joj pokazivao prazno mesto, ali ona je prkosno okrenula glavu u stranu. Niko ne želi da sedi u pesnikovoj blizini. Radije sve vreme stoje. Molećivo sam gledao neku decu, ali nije vredelo. Vređala me izolacija. U svemu tome je ipak bilo dobro što nijednoj babi nije palo napamet da sedne kraj mene. A njih je bilo previše i za ljubitelje baba a kamoli za mene. Znao sam da u Beograd svakodnevno pristiže svakakav ološ, ali nisam očekivao invaziju baba što mirišu na sumpor. Vraćale su se prevremeno iz neke banje, u kojoj se, kažu, samo nedeljom, kad ima neka svadba, pušta fontana, valjda da bi se mladenci ispred nje slikali.

Gledale su u šofera, odmeravale ga i došaptavale se. Najodvažnije su započinjale s njim razgovor, i pokušavale da saznaju njegovu adresu i broj telefona. Šofer je lukavo izbegavao da otkrije bilo šta o sebi, kao što je spretno izbegavao rupe na putu. Neko vreme sam mislio da je put takav zbog svetske finansijske krize, ali nešto kasnije sam saznao (iz razgovora šofera i jedne babe, koja se uz dosta guranja sa drugim babama izborila da sedne na prednje sedište) da je deonica puta Kragujevac-Beograd, u dužini od nekih tridesetak kilometara, od Kragujevca do auto-puta, takva već godinama.

Ne mogu da grešim dušu, radilo se na njegovoj sanaciji, primetio sam dvojicu, trojicu vrednih putara s lopatama u rukama. Oni se nisu sklanjali s puta kad bi videli autobus. Samo bi čučnuli u rupu. Mnogo je propao put koji vodi za auto-put Niš-Beograd. Istina, postoji i bolji put za Bgd. ali mi smo putovali kraćim. Prosto mi je neobjašnjivo zašto u Srbiji, između svaka dva mesta, postoji kraći put koji je lošiji i duži koji je bolji, i kako to da se nikad ne pogodi da bolji put bude i kraći? Da li narodna poslovica "preko preče, naokolo bliže" ima presudan uticaj na investitore i graditelje puteva, ili su putari u Srbiji, prosto zajebanti?

Ne mogu biti pametan, što se, da budem iskren, i ne očekuje od jednog pesnika. Dovoljno je za pesnika da ima pameti koliko da vrši nuždu na za to namenjenom mestu, i da ume da iskoristi ovu aktuelnu ili neku sličnu belosvetsku ujdurmu, kako bi se prošvercovao u Beograd, pozlatila mu se svaka ulica. Pesnici su decenijama dolazili u socijalistički Beograd, gde ih je čekao posao u nekoj od mnogobrojnih izdavačkih kuća. Tada je svdavačka kuća imala deset puta više zaposlenih nego što joj je bilo potrebno. Dolaskom u Beograd, pesnici su se obično priključivali nekom od književnih klanova, pa su se do mila volje pljuvali preko raznih književnih časopisa. Te časopise su jedino oni i čitali, a ne bi ni oni, da ih nisu jedni drugima slali besplatno.

Sve u svemu, "Tango macabre", što bi rekla moja Borčica. :heart:

Poslednja izmena:
kojatkine.. ima jedna velika istina. kad citas mnogo puta neku knjigu ili pak gledas neki film slusas odredjeni libreto ili kamerno il simfonijsko delo, ako ides u muzej i sedis pred jednom slikom ko ja sto sam jedno vreme sedeo i zurio pred dzamonjom....postanes deo tog prostora....prvo virtuelnog a potom i realnog :lol:

za kockara kojatkina.... sistem 3 od 10 za 4000... pogodjeno.... osasuna 1-x, aston vila x-2, horsens daje ukupno dva gola, majorka daje dva gola u prvom.... dobitak 68.500....
Verovacu ti samo ako, na ovom mestu, vidim dobitni tiket. :cool:

Mene su danas povadili Italijani (Milan, Napoli i Juventus) i Nemci (Volfsburg i Hamburg), sve same "realke". Mala kvotica, ali sigurna parica. :)

Verovacu ti samo ako, na ovom mestu, vidim dobitni tiket. :cool:

Mene su danas povadili Italijani (Milan, Napoli i Juventus) i Nemci (Volfsburg i Hamburg), sve same "realke". Mala kvotica, ali sigurna parica. :)

***. brate ja ne lazem barem o tome.... toliko puta sam pukao i dobio pa cak i pricao kako sam pukao ko zadnji pacer. inace udje horsens u 92 minutu, vila posle 2-2 dade gol u 93.... tada ili dobijas il pucas....

radio bi ti sken al sam ga vec naplatio....

...ako su kladionice unistile Sport, necu sebi dozvoliti da unisteni Sport posmatram,- sjecacu se kad sam sa borilista posmatrao gledaoce i bio s njima jedan tim...
Navijaci ne postoje jer 'moj ' tim je onaj na kojeg sam se kladio .

nema navijanja vise... inace znas kako je na zapadu pa i na istoku...imas kladionice na stadionima njihove interne..sad zamisli kad se zavrsi uplata i komp izbaci koliki je prihod ako domacin odigra iz 2-1 ili 1-x-... tako je pocelo namestanje rezultata a nastavilo se sa mafijom koja kontrolise sve...zato je i bulatovic ubijen jer je mislio da je pametan i da moze da ih zayebe. hongkonski kladionicari su pre godinu dan hteli da roknu neke grke jer su oni zaredom namestali tri nedelje maltene sve utakmice 0-1 a preko svojih ljudi plasiralli uplate tamo... sve je postalo prevara i zato ce sve da pukne... tako je sudjeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back