- Poruka
- 50.167
Dobro veče novoprodošlima.
Auu, al ste se raspričali!
Znate li koliko je ovde, u vašem društvu, prijatnije nego ... na nekim drugim mestima?
Gde se svadjaju..?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče novoprodošlima.
Auu, al ste se raspričali!
Znate li koliko je ovde, u vašem društvu, prijatnije nego ... na nekim drugim mestima?
Uuu Dule..što ima dobre farmerke...samo što ne spadnu
![]()
Ove farmerke su bolje:
Oldfashion prave lone a ne ko ovo buvljacko .....
Btw.Nabavio sam jedne.kiss kiss
![]()
na forumu? ma kakvo svadjanje..sve je to tek..argumentovana razmena misljenja![]()
ma jok.... havana....
Jes boga mi...to su bile lone...pereš i centrifugiraš svaki dan a one iste ili bolje..
Stvarno Dule,nabavio si...jel imaju niski ili visoki struk?![]()
Verovacu ti samo ako, na ovom mestu, vidim dobitni tiket.za kockara kojatkina.... sistem 3 od 10 za 4000... pogodjeno.... osasuna 1-x, aston vila x-2, horsens daje ukupno dva gola, majorka daje dva gola u prvom.... dobitak 68.500....
Verovacu ti samo ako, na ovom mestu, vidim dobitni tiket.
Mene su danas povadili Italijani (Milan, Napoli i Juventus) i Nemci (Volfsburg i Hamburg), sve same "realke". Mala kvotica, ali sigurna parica.![]()
...ako su kladionice unistile Sport, necu sebi dozvoliti da unisteni Sport posmatram,- sjecacu se kad sam sa borilista posmatrao gledaoce i bio s njima jedan tim...
Navijaci ne postoje jer 'moj ' tim je onaj na kojeg sam se kladio .
isto je i sa nasim lotoom... treba pitati mladju i krishta gde su lazni dobitnici sedmica koji se nisu ni pojavili.... sve je prevara i sto ljudi vise to pocnu da shvataju pre ce se opametiti....
ocu nesto drugo sho ne mozes da mi das jer nemash....![]()
pa rece da ide na kratkoe, kofi je u solunu..a tamo neredi... ( :
e, kofi je u solunu..a tamo neredi... ( :
A ti onda zamisli...![]()