Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao, cile, lepi snovi ( :

dule, šta je to u desnom levom uglu tvog afatara?? niklo..

Humanitarna akcija moonjo.Oktobar je mesec borbe protiv kancera dojke.

U EU, svake godine se otkrije oko 270,000 novih slučajeva , dok 96,000 žena umre od raka dojke.

Svake godine u Srbiji se registruje 4.000 novoobolelih žena od raka dojke, a godišnje umre 1.300.

Previse je to.

U nekim zemljama se u oktobru stavlja neki ruzicasti znak,kao simbol podrske.Ne i kod nas nazalost.

pa to je jedini rak koji "može" da se leči "ako se otkrije na vreme", ali je svejedno neizlečiv (5 god) i zaboravio sam onaj "galopirajući" za 10 dana...
od 3 mes - do 15tak, 20tak godina..može i duže....eo, solženjicin
kancer nije bolest, dijagnoza, to je smrtna presuda......ništa od obeležavanja, to ništa ne znači....lepo vam stoji i sve...ne kapiram šta podržavam..to što nema leka...i što nikog nije briga što ga nema..f. seminare "zdravstvenih radnika" da podržavam u roze.. i koktele stranačke mladeži...?? no way, hose....
ništa deklarativno...

Poslednja izmena:
tja....koga je dosad izlecila "naucna " medicina.Nikog.:lol:
Pa oni nisu sposobni ni da izlece kijavicu (naucno dokazano --kijavica je "neizleciva bolest" :mrgreen: ) a kamoli tumor dojke.
Vise ljudi zivi od raka nego sto umire.Ovo nije podrska ,"zvanicnoj' lihvarskoj medicini,nego ljudima koji se bore onoliko kloiko mogu sopstvenim snagama.Zvanicna medicina ne leci od kancera dojke

Zvanicna medicina ne leci od kancera dojke .

neka žive u miru to vreme koje im je preostalo da ga prožive....kao svi....i živeće preostali, dobar deo života, sasvim kao zdravi ljud. i i čak će misliti da su zdravi i da su, navodno, "izlečeni"

... neka žive u dostojanstvu, a ne u društvenoj stigmatizaciji zarad licemenrne političke korektnosti.....

pozdrav svima ...

neka žive u miru to vreme koje im je preostalo da ga prožive....kao svi....i živeće preostali, dobar deo života, sasvim kao zdravi ljud. i i čak će misliti da su zdravi i da su, navodno, "izlečeni"

... neka žive u dostojanstvu, a ne u društvenoj stigmatizaciji zarad licemenrne političke korektnosti.....

pozdrav svima ...[/Q

Suosjecajnost primeth, s tvoje strane, ali se i ne precjenjeno, i ne izhenadih...ali drago mi je da i to doziveH! :D

Salu na stranu, drago mi je zbog necije suosjecajnosti ovde, koja ne vodi ka ironicnosti!
Hvala i za sebe i za nekog ko ce ga prepoznati...nadam se... :roll:
Ps. Bolji predhodni avatar, koji vodi ka necemu koji ga ovdje malo koji imaju..pih,mozda i malo slaba procjena, ali bitno je pokusati i truditi se...po meni! 8)

Poslednja izmena:
Jutro....pardon uveliko dan .....ali kad vas nema do podneva

a zato je onaj gerber kod duleta...nisam se setila zaista....ali stoji i to sto sam rekla .....

rak dojke ( i jos puno toga) ....nasledni faktor, redovna nekontrola, nedisciplina, kultura zivljenja.....a o onim "vise ljudi zive od raka nego sto umiru" ....mene to podseca na drvce na medji .....ma ne dao Bog nikom .....u svakom slucaju racunajte da imam nesto roze ako ne u avataru onda u postu .....

lep dan :D

Poslednja izmena:
Jel mu se dopada "retro"..?..:)
Kod mene stalno borba u kući, svi imamo različite ukuse..ponekad se
naježim od ove muzike koja je sad popularna medju decom..ali stvarno...:neutral:

O da, sviđa mu se štošta, a i ukus nam se prilično podudara. Recimo, oboje volimo Gunse, Cult i Led Zep. S druge strane, nije oduševljen Metalikom, mada mu se sviđa Nothing else matters, dok ih ja baš volim. Još uvek nije osetio Flojde, ali se zato polako prima na blues.

Evo nečeg što je po njegovom ukusu (a i meni se sviđa):

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back