Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha cile...peantus kiki-riki

i-peanuts.jpg

dule
dooo-bar...vidi se to odmah...dobro drži glas, to izgleda vako, kao, lako je to..no, međutim, naprotiv..nimalo nije lako
dobri su za kllupske svirke... ( :

a u fuzzboxu svira jedan moj drugar.. pevač je proja ( :

pišemo se :bye:

Poslednja izmena:
pu, prvi.. ( :
daco, sve sam to gledao .. ..

da li se meni čini ili je to giospodin morgan...morgan freeman... ( :

ša radi glumčad ( :
ah..šo volim pop tones..:zurka:

Jeste bata munjo :)...to je on.
Setam Cirihom...izasao da se malo opustim kada ono,na drugoj strani ulice neka galama...masa ljudi.
Pridjem ja kad ono...poznata mi faca...nakom sekund-dva zaverglam i skontam se...posto sam veliki filmofil,bilo me sramota sto ga odmah nisam provalio.
Izvadim fotoaparat i KLIK,KLIK,KLIK :).

Dobar dan prijatelji...jeste mi dobro?

Bata munjo,dobar ti avatar...sta je sada to?
Gdje je Korto?

znate šta je mislim ljudi...mislim da ko god je izmislio trenerke treba da dobije nobelovu nagradu..super su funkcionalne...za po kući..za po vani..čak ima varijanti i za izlaske..a i onih za posao....pogledajte....
zenska-trenerka.jpg

P3246327.JPG

12500628611.jpg

742_seka_aleksic_trenerka.jpg

...ja sutra na rođendan odoh u ljubičastoj trenerci sa nekim svjetlucavim natpisom....ma da..

Danijela ... Trenerka može biti vrlo simpatičan komad odeće. :think:
Doduše, ne nosim ih, nikad. Po kući sam uglavnom u galabijama, a napolju ... već zavisi od prilike do prilike.

..da posebno za dječije rođendane...mada zna doći popriličan broj ljudi..ali najvažnije je da nosiš ono u čemu se osjećaš najudobnije....i prilikom izlazaka..a i na poslu prilagodiš malo stil..recimo možeš naći, posebno u sportskim prodavnicama hlače koje su i trenerka, zavisi od ostatka odjeće....

a sutra na dječiji rođendan..kupila im vatromet King Kong za 50evra + rakete u pakovanju oko 25evra.....ionako će dobiti mede i kuce, vojnike i autiće....ponjeću i reform tortu..i neki kolač od vanilije.....

mislim da će biti oduševljen...ja kupujem deci ono što ona vole...
vratili smo se pre pola sata...bilo je lepo ( :

@pile...
e, pa, ša da radim, nekim devojkama se dopao..neke su me čak i darivale :tease:
Jeste bata munjo :)...to je on.
Setam Cirihom...izasao da se malo opustim kada ono,na drugoj strani ulice neka galama...masa ljudi.
Pridjem ja kad ono...poznata mi faca...nakom sekund-dva zaverglam i skontam se...posto sam veliki filmofil,bilo me sramota sto ga odmah nisam provalio.
Izvadim fotoaparat i KLIK,KLIK,KLIK :).

Dobar dan prijatelji...jeste mi dobro?

Bata munjo,dobar ti avatar...sta je sada to?
Gdje je Korto?

nije niša, igrao sam face manga ( :
to je bila neka premijera filma sa morgan freemenom ili je bio gost..ne vidi se na plakatu o čemu se radi.. al baja je, vidi kako je stasit i visok

Poslednja izmena:
mislim da će biti oduševljen...ja kupujem deci ono što ona vole...
vratili smo se pre pola sata...bilo je lepo ( :

@pile...
e, pa, ša da radim, nekim devojkama se dopao..neke su me čak i darivale :tease:

nije niša, igrao sam face manga ( :
to je bila neka premijera filma sa moran freemenom ili je bio gost..ne vidi se na plakatu o čemu se radi.. al baja je, vidi kako je stasit i visok

Čime li su te darivale crni Moonjoslave....:eek:

pa bombonjerama ( :
nisu imali druge brkove u ponudi.....tu nisam mogao ništa da modelujem... ( :
a ti bi mogla i da naraniš tu ribicu malo, a ne da mi gledaš u brk... :hahaha:

Pa kad ti je brk reprezentativan...Ne sreće se često...baš je onako, ko iz Prohujalo s vihorom...prohujao.....:mrgreen:
Šalim se Moonjoslave....Lep ti je brk, eno dala sam ti bonu da se zasladiš.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back