Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece:)

wuthering_heights.jpg

mi bili juce na jednom divnom mestu Borise ...ali zaboravila sam aparat na klaviru lol ...za mene to nije cudno uvek zaboravim nesto.....aj ljub dete hoce da igra igrice

Tako to bude...kada su najljepsi prizori i najbolje prilike...desi se nesto tako...zaboravi se fotoaparat.
Da vam se pohvalim...ja sam u petak vece slucajno imao fotoaparat kod sebe u pravom momentu i napravio sam jednu ne tako kvalitetnu fotku ali cete vi odmah skontati o kome je rjec... :hvala:....

dsc07791.jpg
[/URL][/IMG]

Heh, pravi zenski filmovi, za fino poslje-podnevno opustanje i gasenje mobilnog telefona, imas ukusa, nema sta :klap:..ko da si nekad imao video klub, pa se razumijes odmah u profil musterije, kad te pita za prijedlog... :p :hvala:

Hvala na komplimentu mlada damo :hvala:...

Laka vam noc...

Poslednja izmena:
pu, prvi.. ( :
daco, sve sam to gledao .. ..

Da vam se pohvalim...ja sam u petak vece slucajno imao fotoaparat kod sebe u pravom momentu i napravio sam jednu ne tako kvalitetnu fotku ali cete vi odmah skontati o kome je rjec...

da li se meni čini ili je to giospodin morgan...morgan freeman... ( :

ša radi glumčad ( :
ah..šo volim pop tones..:zurka:

Poslednja izmena:
danas idem na jedan dečji rođendan... ( :

za vikend bi bilo jako dobro da odemo negde van grada.....
brooka, imam kućicu..........baš je kao prava etno kuća sa drvenim tremom, šveCkim zavesama na kockice i žaluzinama..iamo čak i ona drevenaa kola u koja je moja majka posadila cveće, okolo drveće i sve....al meni treba 3 sata do tamo, pa 3 vamo i nikad da se rešim da odem....kao, to je razlog..ima teren dole za basket...manastir vraćevšnica i porodica bistrih potoka...u lunjevicama - selu drage mašin lozovača košta 30din...tu je milanovac itd..al ja idem svake prestupne...baš glupos...

dakle, za vikend - vojvodina...sednemo u auto i onda se dogovaramo gde ćemo - ajmo u vršac. ajdeee......prošlo leto smo tako zapucali u zrenjanin, bili na carskoj bari.....
važno je da se mrda!! ( :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back