Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas idem na jedan dečji rođendan... ( :

za vikend bi bilo jako dobro da odemo negde van grada.....
brooka, imam kućicu..........baš je kao prava etno kuća sa drvenim tremom, šveCkim zavesama na kockice i žaluzinama..iamo čak i ona drevenaa kola u koja je moja majka posadila cveće, okolo drveće i sve....al meni treba 3 sata do tamo, pa 3 vamo i nikad da se rešim da odem....kao, to je razlog..ima teren dole za basket...manastir vraćevšnica i porodica bistrih potoka...u lunjevicama - selu drage mašin lozovača košta 30din...tu je milanovac itd..al ja idem svake prestupne...baš glupos...

dakle, za vikend - vojvodina...sednemo u auto i onda se dogovaramo gde ćemo - ajmo u vršac. ajdeee......prošlo leto smo tako zapucali u zrenjanin, bili na carskoj bari.....
važno je da se mrda!! ( :

Brooka i za mene ... :confused: ... imam i ja kućicu u koju nisam otišla x godina jer je još udaljenija nego što je tvoja ... Na Đerdapu, odmah uz Dunav. I baš bi bilo lepo otići, jer je počela berba ... a grožđa oko kuće koliko hoćeš.

Nažalost, ovog vikenda neću mrdnuti iz Beograda, ali biće prijatnog druženja: malo gosti kod nas, malo mi kod njih.

e, da.. pančevo smo znali često da obiđemo, imaju dole neki voz kafić i restorančiće, splavove na tamišu....i na buvljak smo išli......pa onda produžimo do kovačice..sad je neka izložba tamo,japnskog naivnog slikarstva..ne možete da promašite, galerija Babka..a onda na supu sa domaćim knedlama i dobra šetnja opet......... kad se šeta, bistrije se razmišlja ( : tesla je dnevno pešačio 13km!!

Poslednja izmena:
e, da.. pančevo smo znali često da obiđemo, imaju dole neki voz kafić i restorančiće, spalove na tamišu....i na buvljak smo išli......pa onda produžimo do kovačice..sad je neka izložba tamo,japnskog naivnog slikarstva..ne možete da promašite, galerija Babka..a onda na supu sa domaćim knedlama i dobra šetnja opet......... kad se šta, bistrije se razmišlja ( : tesla je dnevno pešačio 13km!!

Lep je naš kej..:)
Ipak meni omiljeno mesto je...park u centru sa plato krugom gde se održavaju
razne otvorene promocije, izložbe, gradske žurke...

61.jpg

Lep park.
Nisam nikad prošetala Pančevom, a ko zna koliko puta sam kroz njega prošla. :think:
Inače volim parkove ... Emotivno sam vezana za Tašmajdan i Kalemegdan. U prvom sam odrastala ja, u drugom moja deca.

Kad sam bila mala, zimi je najatraktivniji bio Pionirski park, prekoputa Skupštine. Pred Novu godinu tamo bi bile postavljene, pored raskošnog osvetljenja, džinovske figure Diznijevih junaka (Miki Maus, Snežana i patuljci, Paja, Šilja ...) i Deda Mraza ... i ostajale bi preko zimskog raspusta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back