Pricajmo malo o animama i mangama

Hm......... Meche............ Gledao sam Vandred ( ako to spada pod Meche ) i uvek Transformers............. Horror, Death Note i Elfen Lied..........
Gledas Yaoi ili Yuri mozda............

Death Note nije horor.
Znam da Naruto nije shoujo nego pitam da li je iko gledao nesto drugo od tih mainstreem.
Gledam shounen ai i yaoi ponekad ali nemam problema sa yuri.Iako to ne gledam
ti?

Hm.......... I ja da se ukljucim......... Ovako........
Gledao sam Tokyo Mew Mew ( i Citao ), i mogu reci da je prilicno dobra sa obzirom na tematiku...... Kao i MiXed, volim sve o Narutu, a tu su takodje i Death Note, Elfen Lied, Ninja Scroll, Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi, Yu- Gi- Oh!........... I mnogi drugi..........

Sto se tice Yugija, obozavam Card Game, a moja sestra ima 10god, i dobro ga konta, kao i Naruta koji je tezi od Yugija.......... Takodje, gleda sa mnom na Jetixu ili Netu, pa cak pohvata i neke Engl. reci ( vecinu ja prevodim ).................

U CARE!!!!!!:eek::banovati::klap::super::D:D:):ok::klap::klap:

Hvala....... Ima neko nesto da preporuci........... Ja svima preporucujem Elfen Lied, Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi i Ninja Scroll.................

Nisam Ayakashi ali gledam Mononoke koji je vezan za Ayakashi.
Junjo Romantica je glipo i odvratno
Loveless je prava stvar.Pravo zanimljiva prica(barem u mangi jer anime ima samo 13 ep sto je stvarno glupo jer su ga pretstavili kao svaki drugi anime te vrste) imas cak malo i yurija u njemu

Evo sam citam DOGS:Bullets and Carnage.Dobar je zasad.
Ja bi svakome preporucila
Monster
Toward the Terra
Sayonara Zetsubou Sensei
Higurashi No Naku Koro Ni (moj avatar)
Nabari No Ou
Serial Experiments Lain
Death Note

Death Note je najubolja preporuka i medju meni 5 najboljih anime- a................ A Nabari no Ou, poceo sam da gledam, ali nisam odusevljen tako da je na On- Hold trenutno........ Recite nekakav dobar Horror ili Ninja.......... Ne volim Romanse, School i ostale vrste ( Posebno ne Yaoi! )...................

Jeste gledali Vampire Knight???

Death Note je najubolja preporuka i medju meni 5 najboljih anime- a................ A Nabari no Ou, poceo sam da gledam, ali nisam odusevljen tako da je na On- Hold trenutno........ Recite nekakav dobar Horror ili Ninja.......... Ne volim Romanse, School i ostale vrste ( Posebno ne Yaoi! )...................

Jeste gledali Vampire Knight???

Vampire Knight je retardiran obrnuti harem sa streriotipicnim likovima, pricom koja je sastavljena u zadnje tri minute i fangirlsima

Horor? HIGURASHI NO NAKU KORO NI~~~~~jedan od najboljih animea.Ima prilicno losu animaciju ali super pricu i muziku.
Pokusaj Samurai 7 ima samuraje ali je prilicno dobar
DOGS:Bullets and Carnage je poprilicno cool, jeste da je samo manga.

Hm.......... I ja da se ukljucim......... Ovako........
Gledao sam Tokyo Mew Mew ( i Citao ), i mogu reci da je prilicno dobra sa obzirom na tematiku...... Kao i MiXed, volim sve o Narutu, a tu su takodje i Death Note, Elfen Lied, Ninja Scroll, Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi, Yu- Gi- Oh!........... I mnogi drugi..........

Sto se tice Yugija, obozavam Card Game, a moja sestra ima 10god, i dobro ga konta, kao i Naruta koji je tezi od Yugija.......... Takodje, gleda sa mnom na Jetixu ili Netu, pa cak pohvata i neke Engl. reci ( vecinu ja prevodim ).................

Molim te reci mi kakav je taj Death Note,nemam vremena sve da odgledam a svi samo Death Note,Death Note!!!:sad2::sad2::sad2::dash::sad2::sad2::sad2::thumbdown:

Hm........... Nabari no Ou nije los, ali je Naruto mnoooooogo bolji!!!! Mnogo vise fantazije upotrebljeno je u narutu nego u Nabari no Ou i Ninja Scroll........ Od Psycho preporucujem Elfen Lied, takodje pogledajte Vampire Knigh ko voli nesto lakse anime za shvatanje....... I ko voli Bishie.........

Probajte i Vampire Hunter D, Hellsing.............

Back