Prebacujem slike sa aparata na računar, gledam ih i komentarišem da je mm slikao čitavu priču u slikama... i tako mi pade na pamet ideja za ovu temu. 
Dakle, ne mora ih biti ovoliko, priča se može ispričati i sa dve slike, ako smo škljocnuli u pravom trenutku.
Slučajno ili namerno napravljena priča, komentari uz slike ili bez njih, slikano u jednom danu ili mesecima po malo... Ljudi ( samo, ako su nepoznati i/ili ne znaju da ih kačite ovde, molim vas cenzurišite im lica ), životinje, gradjevina koja "niče"... ma ideje su nepresušne i ima ih na svakom koraku...
Pa ako tema zaživi dobro je 
Moja bi se priča zvala - njeni prvi kolačići
Nastala je spontano, jer je srećni tata slikao nas dve u kuhinji. Naravno, ovo je samo deo slika, on je škljocao nemilice
Elem, ja sam uzela da mesim flekice za kupus, ona je prišla - šta to radiš, jel mogu i ja, ja joj dadoh malo testa i...
Pogledajte prilog 250441Pogledajte prilog 250442Pogledajte prilog 250443Pogledajte prilog 250444Pogledajte prilog 250445
( Khm, khm, šporet nije prljav, "samo je malo iskipelo po njemu"...
)
Hajdemo sad, da vidimo vašu maštu, ulovljenih par trenutaka, režiranu priču...

Dakle, ne mora ih biti ovoliko, priča se može ispričati i sa dve slike, ako smo škljocnuli u pravom trenutku.
Slučajno ili namerno napravljena priča, komentari uz slike ili bez njih, slikano u jednom danu ili mesecima po malo... Ljudi ( samo, ako su nepoznati i/ili ne znaju da ih kačite ovde, molim vas cenzurišite im lica ), životinje, gradjevina koja "niče"... ma ideje su nepresušne i ima ih na svakom koraku...

Moja bi se priča zvala - njeni prvi kolačići

Pogledajte prilog 250441Pogledajte prilog 250442Pogledajte prilog 250443Pogledajte prilog 250444Pogledajte prilog 250445
( Khm, khm, šporet nije prljav, "samo je malo iskipelo po njemu"...

Hajdemo sad, da vidimo vašu maštu, ulovljenih par trenutaka, režiranu priču...