priča tokom sexa

pa traži svašta
od toga gde sam se sexala i sa kim, do toga kako mi je bilo
i tera me da mu pričam kako sam uživala u tome, a tu mi postaje malo čudno, jer ne mogu da predvidim njegovu reakciju na moje priznanje da mi je sa nekim drugim bilo lepo kao što mi je sa njim
sad ako te pitam dal ga varaš nećeš da mi kaeš sto posto, al možda čoek sumnja pa oće da vidi kako ti je sa švalerom :per:

pa traži svašta
od toga gde sam se sexala i sa kim, do toga kako mi je bilo
i tera me da mu pričam kako sam uživala u tome, a tu mi postaje malo čudno, jer ne mogu da predvidim njegovu reakciju na moje priznanje da mi je sa nekim drugim bilo lepo kao što mi je sa njim
Ako te to pita u toku sexa onda očekuje iskrenost koja će ga uzbuditi. Da li posle sexa ima neke primedbe na tvoje odgovore?

sad ako te pitam dal ga varaš nećeš da mi kaeš sto posto, al možda čoek sumnja pa oće da vidi kako ti je sa švalerom :per:

on zna da ga ne varam, imamo potpuno iskren i normalan odnos
nije to u pitanju, njega to jednostavno iz nekog razloga pali
a ja nikako da se naviknem na to i da se opustim pa da mu kroz to pružim potpuno zadovoljstvo

- - - - - - - - - -

Ako te to pita u toku sexa onda očekuje iskrenost koja će ga uzbuditi. Da li posle sexa ima neke primedbe na tvoje odgovore?

da, u toku sexa
inače, razgovarali smo i ranije o tome, ne krijem ništa od njega
ali u toku sexa traži da mu pričam sve do nasitnijih detalja i da mu pričam kako sam uživala sa drugima
primedbe nema, kao što rekoh, sve te priče su njemu već poznate
samo očekuje od mene još veću slobodu i još više detalja

Ne znam, ja bas ne bih mogao da slusam da mi devojka prica u detelje kako se seksala sa nekim pre mene, posebno ne dok smo u krevetu.
Sta treba da prepirava, kakav je on i sta i kako su radili? Ne znam....smetalo bi mi.

Mozda je i to neka "igra", kao neka blaza varijanta cuckold-a, mozda ga to pali, tipa proradi ljubomora malo pa se raspali da dokaze nesto, da je on glavni muskarac u tvom zivotu ili sta vec.
Nemam pojma, jako neobicno. Razumeo bih da je dirty talk, da zeli da cuje sta se mota u tvojoj glavi i sta zelis da ti radi i da mu radis, ali ovo mi je cudno.

Back