Прича моје другарице...

:think:

znači, ovako:
On je zaljubljen u nju, Ona je zaljubljena u njega
to traje već godinama
kad je Ona htjela vezu s njim - On nije, jer je imao djevojku
sad Ona ima dečka, On je slobodan
i opet su imali priliku da nešto pokrenu,
ali Ona nije htjela sex (pitala je jasno da li On hoće vezu)
On nije htio vezu
onda su ostali i bez sexa i bez veze...
meni se čini ovako...
u društvu djeluju kao nespojive ličnosti (ako sam dobro razumjela) najvjerovatnije da bi prikrili da osjećaju nešto jedno prema drugome
Ona nije htjela samo sex (očigledno) jer je vjerovatno bila spremna da ostavi svog dečka da je On rekao da želi vezu...
povrijeđena je, i zato je tako reagovala (kao: hoćeš sex - e ne može!) :lol:
a On??? to već ne bih znala, muški mozak mi je još prilično nepoznata teritorija...

mislim da ni oni sami nebi bolje opisali situaciju...zasluzila si jednu mili vanilicu za trud :worth:.....

znači, ovako:
On je zaljubljen u nju, Ona je zaljubljena u njega
to traje već godinama
kad je Ona htjela vezu s njim - On nije, jer je imao djevojku
sad Ona ima dečka, On je slobodan
i opet su imali priliku da nešto pokrenu,
ali Ona nije htjela sex (pitala je jasno da li On hoće vezu)
On nije htio vezu
onda su ostali i bez sexa i bez veze...
meni se čini ovako...
u društvu djeluju kao nespojive ličnosti (ako sam dobro razumjela) najvjerovatnije da bi prikrili da osjećaju nešto jedno prema drugome
Ona nije htjela samo sex (očigledno) jer je vjerovatno bila spremna da ostavi svog dečka da je On rekao da želi vezu...
a On??? to već ne bih znala, muški mozak mi je još prilično nepoznata teritorija...

Mili, dušo, prava si pametnica:klap:

Јуче сам водио занимљив разговор с мојом другарицом...
Има она неког момка који јој је вишегодишња симпатија али никако да се уклопе...

И деси се да је он пре неко вече свратио код ње.
Било је ту мало љубљења, мажења, миловања...
Међутим кад су дошли до прекретнице она застане и упита га "волиш ли ме?".
Он јој наравно изјави љубав.
На то га она упита да ли жели везу с њом и он јој одговори да не жели...
Онда му она рече "Сад си пропустио најбољи секс у животу..." и малте не га избаци из стана...
Прича она мени све ово љута на њега што не жели везу с њом... И као да занемарује чињеницу да она има момка, а успут ми рече да овог не воли већ само да га жели...
И сад се ја питам, да ли је у питању посесивност, такмичење (не знам с ким јер дечко нема девојку) или лудило?
Најсрећнији бих био ако је у питању посесивност...
Шта ви мислите...

ili glupost i sujeta

meni se čini ovako...

Ово би било потпуно логично да ми није рекла да жели само секс од њега. (Мислим да сам то поменуо у неком мом посту.)
Да је тако, уопште не бих започео тему...
Мене интригира њен став...

Toj tvojoj drugarici nisu sve na broju.....:thumbdown: i sto se ti uopste zamaras time....ponekad je bolje kad covek neke stvari ne zna......manje boli glava...:D

P.s. Sta tu ima da se polemise...devojka je ljuta jer posle njegove izjave da ne zeli vezu, zna da on nju ne voli...a njena izjava da zeli samo seks je glupost...da ne zeli nesto vise imala bi kres....

Poslednja izmena:
Ово би било потпуно логично да ми није рекла да жели само секс од њега. (Мислим да сам то поменуо у неком мом посту.)

(možda) njena laž (ako je laž) nije bila upućena tebi, već njemu, znaš...
kao što si rekao, nije lako biti medijator...
ne mora uopšte značiti da joj je povrijeđena samo sujeta, mada nije isključeno...
oni najbolje znaju...mi samo nagađamo...

tu stava nema...uzalud ga trazis...kod nje je kako vetar duva....:whistling:

(možda) njena laž (ako je laž) nije bila upućena tebi, već njemu, znaš...
kao što si rekao, nije lako biti medijator...
ne mora uopšte značiti da joj je povrijeđena samo sujeta, mada nije isključeno...
oni najbolje znaju...mi samo nagađamo...

Нисам ја њихов медијатор...
Не причам с тим момком о њиховим дешавањима, осим понекад уопштено...
Он и не зна да ја знам све детаље... Захваљујући пре свега мом односу с њом...
Иначе, ја мислим да они уопште нису једно за друго.
Она је посесивна, а он ветропираст.
Он је циник, а она сујетна...
И гомила других ствари...
Не знам...
С дуге стране, мислим да је свако искуство драгоцено, па макар било и из "треће" руке...

Нисам ја њихов медијатор...Не причам с тим момком о њиховим дешавањима, осим понекад уопштено...Он и не зна да ја знам све детаље... Захваљујући пре свега мом односу с њом...
С дуге стране, мислим да је свако искуство драгоцено, па макар било и из "треће" руке...

o ovome sam pričala....možda Ona misli da ti s Njim pričaš više o tome,
tj. da će On od tebe saznati kako je Ona htjela samo sex,
pa makar i ne bilo tako...

o ovome sam pričala....možda Ona misli da ti s Njim pričaš više o tome,
tj. da će On od tebe saznati kako je Ona htjela samo sex,
pa makar i ne bilo tako...

Знаш како, она зна да сам ја на њеној страни и да му никад не бих рекао нешто што она не жели да му кажем...
Тако да нема потребе за тим обликом манипулације...

pa o te dve imam, dok me baba držala pod krilom =)
@v :heart:

Свака ти част кад се тога сећаш...
Ја се сећам једне ЛА серије која се приказивала на ХРТ за време рата и почињала је у 12 часова...
У то време је било немогуће да дође до било каквих дејстава на ратишту с било које стране... Тих 45 мин је било једино у чему се слагали и једни и други...
Чак су и на преговорима причали о томе...:lol::lol::lol:
Мислим, о серији...

Свака ти част кад се тога сећаш...
Ја се сећам једне ЛА серије која се приказивала на ХРТ за време рата и почињала је у 12 часова...
У то време је било немогуће да дође до било каквих дејстава на ратишту с било које стране... Тих 45 мин је било једино у чему се слагали и једни и други...
Чак су и на преговорима причали о томе...:lol::lol::lol:
Мислим, о серији...

Rosa Salvahe...:)

Онда му она рече "Сад си пропустио најбољи секс у животу..." и малте не га избаци из стана...
Прича она мени све ово љута на њега што не жели везу с њом... И као да занемарује чињеницу да она има момка, а успут ми рече да овог не воли већ само да га жели...

najveca glupost koju sam ikada cula....
ne voli ona ni decka a ni tog tzv druga....
mislim "Сад си пропустио најбољи секс у животу..." kakve glupe fore....
zato sto ju je odbio za vezu ona njemu pokusava da nametne krivicu sto je to uradio govoreci mu da je propustio najbolji seks u zivotu...
ha ha ha:thumbdown:

Back