Прича моје другарице...

Не знам.
Изнео сам горе једну претпоставку...
С њим нисам толико близак.
Мени је битнији овај њен поступак, који сматрам бизарним...
Криво јој је што није било секса, а она је одустала од истог...
Заборавио сам да кажем да се љути на њега што јој се није поново најавио следеће вече или бар изразио жељу да поново дође...

Mislim da to sto je rekla da ga samo zeli nije tacno. Verovatno je to rekla iz inata sto on nece vezu sa njom. Koliko godina imaju? :neutral:

Aha, oboje su zaljubljeni, ali su dovoljno blesavi da ne veruju da je onaj drugi takođe zaljubljen, pa se plaše da ih ne ispali i da budu još više povređeni. Kapiram.
E pa pomozi ti kao ortak. Ako su oboje zaljubljeni jedno u drugo, umešaj se da im to oboma bude jasno, pa da nemaju tu frku. Ja bih tako. Budi dobra vila. :)

И ја тако некако размишљам али ми није јасно то њено условљавање у последњем тренутку...
Верујем да су се препустили једно другом да би то било много ефектније од свега овога.
Сад је горе него на почетку...
С друге стране, нисам сигуран колико желим да се мешам...
Код нас медијатор обично добије по носу...
На овај или онај начин...

Mada nešto se mislim, biće da oni samo misle da su zaljubljeni. Da zaista jesu ne bi mozgali da li ili ne, već bi im to bilo jasno čim se vide. Ovako se njima sviđa ova srceparajuća priča koju imaju u glavi, barem ona, a to je neka neiživljena prava ljubav koja ima hiljadu prepreka. Što rekoše, kao latinoamerička serija. Da je tu prava zaljubljenost u pitanju ne da ne bi pričali nego bi se samo pogledima razumeli i ne bi bilo gluposti koje zbunjuju i tebe i nas. Pusti ti njih.

[/B]

mnogo toga jos imas da ucis...
Нисам ни мислио да све знам...
Мени је Сократ узор...
Orinoko.

A on je znači zaljubljen ali "ne želi vezu"? Jer je..... Bušman? Eskim? Šta? Jadan, mora da pati..... otprilike koliko i ona.

Откуд ја знам шта му значи...
Нисам присуствовао том догађају да бих имао искуство мимике...
Не рекох то још, али њих двоје некако деструктивно делују једно на друго кад су у друштву.
Можда је и то његов разлог...
Можда је нешто од онога што сам раније навео...
Порпилично ми је глупо да му кажем колико сам упознат са ситуацијом с њене стране и да му понудим помоћ у превазилажењу неспоразума...

Јуче сам водио занимљив разговор с мојом другарицом...
Има она неког момка који јој је вишегодишња симпатија али никако да се уклопе...

И деси се да је он пре неко вече свратио код ње.
Било је ту мало љубљења, мажења, миловања...
Међутим кад су дошли до прекретнице она застане и упита га "волиш ли ме?".
Он јој наравно изјави љубав.
На то га она упита да ли жели везу с њом и он јој одговори да не жели...
Онда му она рече "Сад си пропустио најбољи секс у животу..." и малте не га избаци из стана...
Прича она мени све ово љута на њега што не жели везу с њом... И као да занемарује чињеницу да она има момка, а успут ми рече да овог не воли већ само да га жели...
И сад се ја питам, да ли је у питању посесивност, такмичење (не знам с ким јер дечко нема девојку) или лудило?
Најсрећнији бих био ако је у питању посесивност...
Шта ви мислите...

mislim da su brojevi za sledeci loto sledeci :
3, 4, 9, 17, 29, 30 i 35

ups ps . U Banatu se kaze za takvu drugaricu : Neprilagodjena kurwa

Poslednja izmena:
:think:

znači, ovako:
On je zaljubljen u nju, Ona je zaljubljena u njega
to traje već godinama
kad je Ona htjela vezu s njim - On nije, jer je imao djevojku
sad Ona ima dečka, On je slobodan
i opet su imali priliku da nešto pokrenu,
ali Ona nije htjela sex (pitala je jasno da li On hoće vezu)
On nije htio vezu
onda su ostali i bez sexa i bez veze...
meni se čini ovako...
u društvu djeluju kao nespojive ličnosti (ako sam dobro razumjela) najvjerovatnije da bi prikrili da osjećaju nešto jedno prema drugome
Ona nije htjela samo sex (očigledno) jer je vjerovatno bila spremna da ostavi svog dečka da je On rekao da želi vezu...
povrijeđena je, i zato je tako reagovala (kao: hoćeš sex - e ne može!) :lol:
a On??? to već ne bih znala, muški mozak mi je još prilično nepoznata teritorija...

Back