Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Ne bih da idem u prdekanu zbog (svoje) debele žene.

nemoj, nijedna toga nije vredna..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da idem u prdekanu zbog (svoje) debele žene.

ma misli da si *****,ali ga zanemruj,nego daj nam socne detalje
Ma kakav *****! Daleko bilo!
Evo vi detalji. Kad se tucamo zguza (kratko naravno, manje od pet minuta), njoj se otalambase sise i stomaci pa izgleda kao da ima ponekad 6 a ponekad 8 sisa.

malisa,pricaj nam malo,daj socni mesni narezak da se nacitamo ko ljudi![]()
e ako si mi rekao
sta sad, treba da mu drzim i svecu? pa toliki loj i to, ne znam bas![]()
Jesi ti muško ili žensko?
ti si neki od oni motokultivisani?sto ne rece odmah,pa to je druga stvar totalno,citas i to? nece bude muski od tebe,da ti rekne to tvoj lozac,cim si taki

ako zines dovoljno puno mogao bi i ostetiti perverznjaku nenormalni
Neko vozi motor
neko vozi traktor
a ja i moja draga
motokultivatooor
Pa trudium se da učim i naučim. Ima vremena valjda.
e dobro je,zabrinuh se na tren da nisi stvarno neki pedercic,to je vec pravi muski
pa to ki krava, matere mi![]()
ma pusti covu,vidis da ima muku,si navrzo na njega ejj,ali dobra fora za goli otok![]()
ma pusti covu,vidis da ima muku,si navrzo na njega ejj,ali dobra fora za goli otok![]()
sta da ga pustim? vidis kretena sta pise? sad je kao neka faca sto ima debelu devojku, naci samo goli otok

sta da ga pustim? vidis kretena sta pise? sad je kao neka faca sto ima debelu devojku, naci samo goli otok
mozda se njoj svidja,a?nisi misleo na to![]()
Pustider ono što držiš. Da sam faca ne bih tražio savet na forum. Faca ko kaca. Iz profila ko gorila. A jedino me ta debela devojka nije uvredila do sada. Pomozite!
mozda se njegovoj mami svidja
necu vise da gubim vreme na ovog sitnog pedercica
ubaci neku romanticnu rec dok vodite ljubav i bice sve u redu,samo mirno malisa,kazi joj lepa si,lepo talasas oce to zene da volu
obicno nemam problema sa preranom ejakulacijom ali sam pre nedelju dana bio toliko napaljen da mi se i to desilo. medjutim to nije bio jedini problem. bio sam tada kod devojke i mazili smo se na njenom krevetu. ja sam se toliko napalio da je bilo dovoljno da ga par puta proseta kroz ruke i doslo je do eksplozije. e sad, kako sam sedeo na krevetu poceo sam da ejakuliram dole po tepihu i to ne bi bio neki problem da tepih nije bio onaj vuneni debljine 10 cm. tamo su se spermatozoidi osecali kao da su u dzungli na papua novoj gvineji. naravno ona se naljutila na mene i izbacila me iz kuce. nismo se od tada videli punih 6-st ipo dana sve do sinoc. verovatno je iskoristila proslonedeljno lepo vreme da opere tepih pa joj se raspolozenje popravilo.
da li ste vi imali nekih problema zbog prevremene ejakulacije?
ja sam juce i danas toliko popaljena da samo neprrrekidno svrsavam sve jace sve brze sve