prevremena ejakulacija

e, pusti ga , mnogo taj gleda holivudske filmove
Ovo uopste nije tako fantasy element kolko je bilo ono" vratimo se sa koktela, a ona sedi na beloj sofi i skida sandalice i dijamantske mindjuse pa ja pridjem a ona raskrsti noge" ili tako nesto
gledao niske strasti il sliver ,pa je jos pod utiskom

:) nemam ja to pojam ali to sto je napisao je krasno ali ne spada u prevremenu.....oboje bi nabrzaka i to je ok....i oboje su zadovoljni....ali, ne vidim nikakvo zadovoljstvo sto mi se jedan bivsi isprskao a od penetracije ni traga....to je problem kao i impotencija i treba je leciti.....

AJTE LJUDI POMAGAJTE, NIKAKO NE USPEVAM DA SE UZDRZIM OD EJEKULACIJE.
IMA LI NEKO BILO KAKAV RECEPT STA DA URADIM. JA SE TOLIKO UZBUDIM KAD GLEDAM I DODIRUJEM GOLO ZENSKO TELO, DA ODNOS TRAJE NAJVISE 5 MINUTA.
SAMO JEDNU DEVOJKU SAM USPEO DA DOVEDEM DO ORGAZMA I TO UZ STIMULACIJU PRSTIMA, OSTALE SU IZVISILE. A PRIZNAJEM TO BAS I NIJE REPUTACIJA KAKVOM MOGU DA SE PONOSIM. POSTAJE MI NOCNA MORA KAD ZNAM DA CE MENI BITI LEPO, ALI KO ZNA HOCE LI ONA HTETI PONOVO SA MNOM...
UPOMOOOOOOOC!!!!!!!!!!

AJTE LJUDI POMAGAJTE, NIKAKO NE USPEVAM DA SE UZDRZIM OD EJEKULACIJE.
IMA LI NEKO BILO KAKAV RECEPT STA DA URADIM. JA SE TOLIKO UZBUDIM KAD GLEDAM I DODIRUJEM GOLO ZENSKO TELO, DA ODNOS TRAJE NAJVISE 5 MINUTA.
SAMO JEDNU DEVOJKU SAM USPEO DA DOVEDEM DO ORGAZMA I TO UZ STIMULACIJU PRSTIMA, OSTALE SU IZVISILE. A PRIZNAJEM TO BAS I NIJE REPUTACIJA KAKVOM MOGU DA SE PONOSIM. POSTAJE MI NOCNA MORA KAD ZNAM DA CE MENI BITI LEPO, ALI KO ZNA HOCE LI ONA HTETI PONOVO SA MNOM...
UPOMOOOOOOOC!!!!!!!!!!

Smanji dozivljaj - slova su ti dignuta...

Elem, kresi po vise puta, ako svaki put brzo svrsis - javi se dalje za savet...

кака ти је то мрцина? сине, па њу мош торбат месец дана, она опет неће сфршити

пробај још ово јунетово, па ако не упали, зафали јој на сарадњи:ok:

Debela ko svinja. Ima 122,74 kg bez odeće a 124,72 kg sa odećom. Nosi skoro 2 kg prnja. Niko neće da je tuca do ja.

Probaću ali ona...

Back