korisnik 164889
Zainteresovan član
- Poruka
- 210
ja imam obrnut problem..ne mogu svrshim sat vremena...-_-
pro fucker?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

obicno nemam problema sa preranom ejakulacijom ali sam pre nedelju dana bio toliko napaljen da mi se i to desilo. medjutim to nije bio jedini problem. bio sam tada kod devojke i mazili smo se na njenom krevetu. ja sam se toliko napalio da je bilo dovoljno da ga par puta proseta kroz ruke i doslo je do eksplozije. e sad, kako sam sedeo na krevetu poceo sam da ejakuliram dole po tepihu i to ne bi bio neki problem da tepih nije bio onaj vuneni debljine 10 cm. tamo su se spermatozoidi osecali kao da su u dzungli na papua novoj gvineji. naravno ona se naljutila na mene i izbacila me iz kuce. nismo se od tada videli punih 6-st ipo dana sve do sinoc. verovatno je iskoristila proslonedeljno lepo vreme da opere tepih pa joj se raspolozenje popravilo.
da li ste vi imali nekih problema zbog prevremene ejakulacije?
.pro fucker?![]()
![]()
I ja imam vuneni tepih.

ja mislim da kad se radi o ejakulaciji, da ona treba biti NE-ZADRZIVA...jer kad se ne kontrolises i pocnes da izlivas ko blesav cura se jos vishe napali !od predmeta preporucujem samo polivati objekat na kom se vrsi radnja makar bila i obucena hahahaah
![]()
....prodaj jos malo te tople vode.....
hahahaha....prodaj jos malo te tople vode.....
p.s. ipak je bolja zadrziva, tesko da ce se neka popaliti posle 2 min sexa, pre ce te spaliti![]()
na primer kad se povatate u wc neki na zurci ili u sobi kod nje a keva i cale joj u susednoj 
Bravo,bravo,bravo,bravo....samo sto ja nisam govorio o sexu.....znas
nego o vatanju bre !na primer kad se povatate u wc neki na zurci ili u sobi kod nje a keva i cale joj u susednoj
![]()
aaaaaaaa????....sex, vatanje....e aj nam sad razjasni.....vatanje je svrs na brzaka ili sta????

obicno nemam problema sa preranom ejakulacijom ali sam pre nedelju dana bio toliko napaljen da mi se i to desilo. medjutim to nije bio jedini problem. bio sam tada kod devojke i mazili smo se na njenom krevetu. ja sam se toliko napalio da je bilo dovoljno da ga par puta proseta kroz ruke i doslo je do eksplozije. e sad, kako sam sedeo na krevetu poceo sam da ejakuliram dole po tepihu i to ne bi bio neki problem da tepih nije bio onaj vuneni debljine 10 cm. tamo su se spermatozoidi osecali kao da su u dzungli na papua novoj gvineji. naravno ona se naljutila na mene i izbacila me iz kuce. nismo se od tada videli punih 6-st ipo dana sve do sinoc. verovatno je iskoristila proslonedeljno lepo vreme da opere tepih pa joj se raspolozenje popravilo.
da li ste vi imali nekih problema zbog prevremene ejakulacije?
Pa ako nemas vremena da ga umaces onda ti ga isfirca ti je obradis na brzinu,izadjete,ona namesti kosu,obrise se oko usta i popijete pice....
Kad se nema vremena,a kad se ima...to je vec druga prica !

e, ali to nije tema....tema je prevremena....znaci pre nego sto treba.....![]()

jaoooooo.hvalite me usta moja......................
ja to stvarno smatram za problem..a ne za hvalisanje...

uticati na khm,problem..........

bez zezanja...............?
imam savet-menjaj ribu..........msm,evo ja se nudim da ti pomognem,mozda ce promena sredineuticati na khm,problem..........
nije probljem u ribi![]()

.e onda stvarno ne znam sta da ti kazem...................![]()

Stalno mi se to dešava, ne znam da li da počnem da se drogiramda li ste vi imali nekih problema zbog prevremene ejakulacije?

e, ali to nije tema....tema je prevremena....znaci pre nego sto treba.....![]()