Previsok nivo triglicerida u krvi

Visina i kilaza ( BMI ) ne znace nista ako se ne zna koliko mase je salo a koliko misici , misici bukvalno ciste krv time sto koriste secer i mast iz krvotoka za energiju , salo se lepi za organe i krvne sudove dok ne dobijes neku hronicnu bolest. Moj burazer i ja merili BMI (Body Mass Index ) skoro , ja visok 178cm imam 79 kg on 194cm 86 kg , znaci daleko bolji od mene po BMI , izmerili procenat masti ja 11.8% on 18% :)
Plus izvadio sam krv i urin skoro nakon par dana alkoholisanja ( ne preporucujem uopste ) i sve je super , po meni samo aktivnost ( vezbe i hodanje ) i nizak nivo sala.

Visina i kilaza ( BMI ) ne znace nista ako se ne zna koliko mase je salo a koliko misici , misici bukvalno ciste krv time sto koriste secer i mast iz krvotoka za energiju , salo se lepi za organe i krvne sudove dok ne dobijes neku hronicnu bolest. Moj burazer i ja merili BMI (Body Mass Index ) skoro , ja visok 178cm imam 79 kg on 194cm 86 kg , znaci daleko bolji od mene po BMI , izmerili procenat masti ja 11.8% on 18% :)
Plus izvadio sam krv i urin skoro nakon par dana alkoholisanja ( ne preporucujem uopste ) i sve je super , po meni samo aktivnost ( vezbe i hodanje ) i nizak nivo sala.
Salo je veliki problem, imam ga i ja malo, iako pređem po 5,6 km svaki dan peške. Hodanje nije dovoljno, potrebna je i fizička aktivnost. Barem je kod mene tako ...

Salo je veliki problem, imam ga i ja malo, iako pređem po 5,6 km svaki dan peške. Hodanje nije dovoljno, potrebna je i fizička aktivnost. Barem je kod mene tako ...
Probaj da malo radis vezbe snage , da ojacaju misici i krenu da ciste to djubre iz krvi , plus sto Elle kaze koliko god da hodas i treniras dzabe ako posle toga idu 2 parceta pice kao nagrada :D
Piter Atia koji je ekspert za longevity ( na srpskom valjda znaci dug i zdrav zivot ) kaze da kad je radio ultra maratone u plivanju je proverio krvnu sliku i video da je bio u predijabetes stanju , zbog dijete i manjka misica , kaze iako je radio ultra maratone u plivanju imao je vise sala nego misica i to se i videlo na krvnoj slici.

Bio sam na vikend odmoru u hotelu, jeo sam picu, bečku šniclu, teletinu u nekom sosu, popio desetak piva za 2 dana, palačinke jedno veče, dve Guarane, sve u svemu obilno.
Ne može bez Guarane a ?
Nije mi jasno šta ima u tim energetskim napicima, za koje znamo da pogubno deluju na jetru i komplet metabolizam, što vuče mlađu populaciju da ih konzumira ?

Back