Previse dobar/dobra da bi bilo istina

Kod nas ti umeju reći i da se ne smeješ mnogo jer ćeš plakati... Pa, ono, nije baš najpogodnije tlo za savete ikakve :D
daaa:eek:

ja sam odrasla sa ovim
mi se zacenimo, ne mozemo da stignemo da WC od smeha, neko od starijih dobaci da se ne valja toliko smejati......
kao besno: "Sta se toliko smejete, niste normalni!!!" :eek: :eek:

u sustini realno nasi roditelji (ne znam za sve ali jedan dobar deo) nisu bas sampioni za podizanje samopouzdanja i zivotne radosti........

daaa:eek:

ja sam odrasla sa ovim
mi se zacenimo, ne mozemo da stignemo da WC od smeha, neko od starijih dobaci da se ne valja toliko smejati......
kao besno: "Sta se toliko smejete, niste normalni!!!" :eek: :eek:

u sustini realno nasi roditelji (ne znam za sve ali jedan dobar deo) nisu bas sampioni za podizanje samopouzdanja i zivotne radosti........

Ovde na našim prostorima što roditelji mogu da upropaste deci kreativnost, samopouzdanje, radost životnu, to nema nigde. Jednom slušam neka drugarica rekla sviđa joj se taj i taj, mislim izgleda ok, ništa spektakularno, ali ni užasno, kaže joj majka "e, jeste, baš će on tebe da pogleda", ja stao, gledam da nije grudobolja, šta je boli pa je takav mentol, a sve pod parolom ona je brani od iluzija i odbijanja

Управо.
А са друге стране има и тих богатих, згодних, паметних,... које они који све то нису покушавају да унизе. Па као, он је богат- зато је са њим. Или она је лепа- само зато је са њом.
Као да су они осиђени да буду сами како неко не би погрешно протумачио разлоге из којих је неко са њима. Не треба се никоме правдати. Живиш свој живот. Док никога не угрожаваш својим изборима.
upravo
pisala sam o tome da smo svi ljudi, nesavršeni i krhki u svojoj ljudskosti i da stavljanje u kategorije ništa ne znači jer ne oslikava pravo stanje stvari na terenu.
nije mi se jednom desilo da upoznam lepe a prazne ljude, lepe i blistave umove koji nadahnjuju...ružne a prepametne i duhovite u koje možeš da se zaljubiš na keca čak i prijateljski jer oplemenjuju svojim prisustvom svoju okolinu te mi je teško da razvrstam ljude u dve kategorije jer se opet svodimo na paušal što je mnogo plitko moram priznati.

ali i priroda se poigrala malo sa ljudskom vrstom
malo ti da na jednoj strani a oduzme na drugoj
ja recimo nikada nisam upoznao bas zgodnu devojku koja ima smisao za humor i da zna da se sali NA SVOJ RACUN....sve koje sam upoznao i muvao da su po standardima "ribetine" su bile malo fuj kao ljudi za moj ukus.

takodje iz iskustva smatram da se slican slicnoom raduje i da se uvek nekako pronadju. Kad tad.
Cak i drugar koji se prvi ozenio sa nekih 22 i razveo sa 36 sad uziva sa novom "devojkom" njegova bivsa zena ima tipa
nema ruznih reci nema osudjivanja ... Cak i dalje idu na veceru kad im je godisnjica :D
Nisu mogli zajedno a sad funkcionisu fantasticno

ja recimo nikada nisam upoznao bas zgodnu devojku koja ima smisao za humor i da zna da se sali NA SVOJ RACUN....sve koje sam upoznao i muvao da su po standardima "ribetine" su bile malo fuj kao ljudi za moj ukus.

takodje iz iskustva smatram da se slican slicnoom raduje i da se uvek nekako pronadju. Kad tad.
Cak i drugar koji se prvi ozenio sa nekih 22 i razveo sa 36 sad uziva sa novom "devojkom" njegova bivsa zena ima tipa
nema ruznih reci nema osudjivanja ... Cak i dalje idu na veceru kad im je godisnjica :D
da, da se slican slicnom raduje
još jedna narodna mudrost zbog koje niču ovakve teme.

Samo jos da nadjem tipa :(

pitanje je da li je to realnost
ili ti imas nerealnu sliku o sebi i vredis vise......

znaci propustices neku dobru sansu zbog osecaja nize vrednosti koji mozda zapravo nije tacan:think:i odlucices se za nekog "losijeg"

ja sam videla toliko kvalitetnih ljudi u zivotu sa tako snaznim kompleksom nize vrednosti i obrnuto.......
Naravno da postoji realnost, nemoj da si zenski incel.

Back