Previse dobar/dobra da bi bilo istina

Da li Vam se nekad desilo da nekoga otpisete jer Vam se cini da niste u njegovoj / njenoj ligi?
Da Vam se nekako cini previse zgodan/z godna/pametna/pametan.....bogat /bogata

Da li se povlacite ili idete pa sta bude?

Ukratko da li Vam je neko nekad nabijao komplekse i kako se tad ponasate?
Jako loše...a'l ko im je kriv, kad se "trpaju" gde im nije mesto! 😁

Nije potrebno da neko drugi nabije kompleks, to uglavnom činimo sami sebi. Mslm kompleksi su tu i pre te osobe, samo došli do izražaja zahvaljujući njoj. Sve zavisi koliko voliš sebe, u prirodi nam je da sumnjamo, pa i u naklonost drugih, onaj ko ne voli sebe ič će uvek naći razloga da iz sumnje razvije strahove i povuče se. Tužne priče koje nisu vredne spominjanja, posle kojih osoba ima razlog više da voli sebe manje.

Da li Vam se nekad desilo da nekoga otpisete jer Vam se cini da niste u njegovoj / njenoj ligi?

Ja sam po prirodi samouveren (ničim izazvano :p ), tako da me boli uvo da li je neka previše zgodna, pametna, bogata

Vidim ovde svi imaju visoko misljenje o sebi i to je dobro:malav:

nema to veze sa visokim misljenjem o sebi, treba stvarno biti tesko napacen pa da te to sto je neko iznad tvoje lige toliko sjebe da ga odbijes. i opet pitam, jel to uopste postoji?

ono fazon, mogu da biram izmedju ribe koja je moj nivo i one koja je broj iznad i sad ja tu izaberem losiju jer mi bolja nabija komplekse... wtf?!

nema to veze sa visokim misljenjem o sebi, treba stvarno biti tesko napacen pa da te to sto je neko iznad tvoje lige toliko sjebe da ga odbijes. i opet pitam, jel to uopste postoji?

ono fazon, mogu da biram izmedju ribe koja je moj nivo i one koja je broj iznad i sad ja tu izaberem losiju jer mi bolja nabija komplekse... wtf?!
pa sad napacen ili realan

kako ne postoji
postoje ljudi koji rade na sebi u svakom smislu ,imaju srecnije zivotne okolnosti, genetika je bila blagonaklona pa izgledaju bolje

a imas ljude koji mozda fizicki nisu lepi ,nisu finansijski u rangu te osobe, nisu obrazovani kao ta osoba i tako dalje

ne znam da li stvarno moram da ti objasnjavam na sta mislim

Uglavnom se odbiju obe. Ne razumeš zato što si drugačiji tip osobe.

---

Mada zo uglavnom nije pitanje izgleda, statusa, čega već (moje viđenje). Samo koliko prihvataš sebe. Neđ ljudima koji to odmeravaju neko misli da je bogomdan za bolje neg sam vredi, neko drugi da nije vredan ičeg.

Šta ti tu nije jasno?To jest, čudno?

:lb:

pa sad napacen ili realan

kako ne postoji
postoje ljudi koji rade na sebi u svakom smislu ,imaju srecnije zivotne okolnosti, genetika je bila blagonaklona pa izgledaju bolje

a imas ljude koji mozda fizicki nisu lepi ,nisu finansijski u rangu te osobe, nisu obrazovani kao ta osoba i tako dalje

ne znam da li stvarno moram da ti objasnjavam na sta mislim
Vecina ljudi je zapravo takva, intuitivno proceni da nema sanse i odustane pre nego sto i pokusa, sto mozda i nije tako lose u nekom sveukupnom zbiru

Ali ako je ta osoba koja je bolja insistira na odnosu ?
Jack Nicholson Thank You GIF

pa sad sta znam, eto zamisljam situaciju gde me dzesika alba iz najboljih dana juri da mi bude zenska, kaze, o auzer kak si ti meni drag i prosto nemerem zivjet beztebe, a ja joj odgovaram, ne ne i ne, totalno sam sjeban sto si lepsa od mene i to bi bio kamen spoticanja u nasem odnosu, odoh u maksi da smuvam srednjovecnu machkarku, s njom cu biti srecniji i zadovoljniji... malo debilno, ne?

Ja imam moju ligu a za ostale me zabole goozica

Bogati lepi zgodni svakako su seksualni perverzni a psihijatrijski takođe vuku upadljivu sliku

pa sad sta znam, eto zamisljam situaciju gde me dzesika alba iz najboljih dana juri da mi bude zenska, kaze, o auzer kak si ti meni drag i prosto nemerem zivjet beztebe, a ja joj odgovaram, ne ne i ne, totalno sam sjeban sto si lepsa od mene i to bi bio kamen spoticanja u nasem odnosu, odoh u maksi da smuvam srednjovecnu machkarku, s njom cu biti srecniji i zadovoljniji... malo debilno, ne?
vidis ti temu ne razumes jer nisi prosao kroz to

Back