Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate neverovatne fantazije o ruskim vojnim mocima! :hahaha1:

Cudo jedno!
Nema potrebe za fantazijama, kada se NATO primakne Rusiji dovoljno blizu da raketama može pogoditi Moskvu brže nego što Putim može sići u sklonište Rusi će instalirati sistem automatskog odgovora kod koje će se brzina reakcije meriti sekundama i onda samo jedan mali kompjuterski glič i nema Jevrope. Evropa je jedan običa nesposobni beskičmenjak koji ne može sebe da zaštiti od ludila Amerikanaca koji su spremni da žrtvuju ćitavu Evropu da bi Ruse zaustavili na najviše jedan sat.

Poslednja izmena:
Nema potrebe za fantazijama, kada se NATO primakne Rusiji dovoljno blizu da raketama može pogoditi Moskvu brže nego što Putim može sići u sklonište Rusi će instalirati sistem automatskog odgovora kod koje će se brzina reakcije meriti sekundama i onda samo jedan mali kompjuterski glič i nema Jevrope. Evropa je jedan običa nesposobni beskičmenjak koji ne može sebe da zaštiti od ludila Amerikanaca koji su spremni da žrtvuju ćitavu Evropu da bi Ruse zaustavili na najviše jedan sat.

Oni su vec odavno tamo.

Kada je Hitler bio blizu Moskve kao sada NATO, kopeli su se rovovi za odbranu Moskve.

A sada se mnogo brze prelazi 400 km nego onda...

- - - - - - - - - -

Da bre, to juče bilo, sad si me uverio :hahaha:

Pa sada su Rusi mnoooogo slabiji nego onda na svaki nacin....

Oni su vec odavno tamo.

Kada je Hitler bio blizu Moskve kao sada NATO, kopeli su se rovovi za odbranu Moskve.

A sada se mnogo brze prelazi 400 km nego onda...

- - - - - - - - - -

.

Vidim ja da se tebi gine za Miki Mausa, samo nemoj nas u to da uvlačiš

Ovo ludilo Amerikanaca je zaista ozbiljno Evropa i Rusija mora da naprave zajednički sistem bezbednosti jer će nas Ameri sve uništiti. Pa i treba kad smo budale pa Evropa sa Rusima ne može da napravi jedinstveni sistem bezbednosti.

Onda su imali čarape, a sad ih nemaju? :mrgreen:

Onda je bio mocni SSSR, a danas je jadna i iscrpljena Rusija....:rtfm:

- - - - - - - - - -

Vidim ja da se tebi gine za Miki Mausa, samo nemoj nas u to da uvlačiš

Ovo ludilo Amerikanaca je zaista ozbiljno Evropa i Rusija mora da naprave zajednički sistem bezbednosti jer će nas Ameri sve uništiti. Pa i treba kad smo budale pa Evropa sa Rusima ne može da napravi jedinstveni sistem bezbednosti.

I to je jos jedna fantazija.

Evropa ce uvek ostati sa Amerikom, nikada nece biti sa Rusijom.

Imaju losa iskustva iz proslosti.

Onda je bio mocni SSSR, a danas je jadna i iscrpljena Rusija....:rtfm:

- - - - - - - - - -

I to je jos jedna fantazija.

Evropa ce uvek ostati sa Amerikom, nikada nece biti sa Rusijom.

Imaju losa iskustva iz proslosti.

Mslim da ovaj put uskoro neće biti Evrope. Putin je rekao da će na raketni štit uskoro odgovoriti i ja uopšte ne sumnjam da će to biti sistem automatskog odgovora.
Što se tiče Ruskog oružja čak i Ameri su priznali da je novo rusko oružje u ravni sa njihovim a to se i pokazalo u Siriji.

Mslim da ovaj put uskoro neće biti Evrope. Putin je rekao da će na raketni štit uskoro odgovoriti i ja uopšte ne sumnjam da će to biti sistem automatskog odgovora.
Što se tiče Ruskog oružja čak i Ameri su priznali da je novo rusko oružje u ravni sa njihovim a to se i pokazalo u Siriji.

Putin vise nema para ni da ofarba ratne brodove da ne hrdjaju, a kamoli da podize stitove za odbranu...

Sve pare i zlato su odneli tajkuni u Ameriku pod blagonaklonim pogledom Putina...

Putin SAMO GLUMI nesto za ignorantnu masu kakve je u Rusiji isto kao i ovde.

Tako su Norvežani pustili one migrante da pređu na rusku teritoriju, dan kasnije su ti migranti plakali na granici da ih puste van :hahaha:
:eek:
Znaci istina su Jaguarkina pisanija da je Rusija takva rupcaga i vukojebina , da su cak i Sirijci i ostali Avaganistanci koji su svasta videli , posle samo jednog dana zgrozeni pobegli kad su videli u kakvom su ruglu zavrsili . :sad2:

Putin vise nema para ni da ofarba ratne brodove da ne hrdjaju, a kamoli da podize stitove za odbranu...

Sve pare i zlato su odneli tajkuni u Ameriku pod blagonaklonim pogledom Putina...

Putin SAMO GLUMI nesto za ignorantnu masu kakve je u Rusiji isto kao i ovde.
Znam da mi nećeš verovati ali iskreno bih voleo da si upravu i da rusi nemaju para automatizaciju.

Pricamo li o eri Gorbija i Elcina ?
Ovo je sada neki drugi vek i neki drugi Hazjajin u Kremlju ...

A sada je Rusija bolja nego onda?

U cemu to?

Sta sada vise proizvodi nego onda?

Ima manje korupcije i lopova?

- - - - - - - - - -

Znam da mi nećeš verovati ali iskreno bih voleo da si upravu i da rusi nemaju para automatizaciju.

U Rusiji kada izadjes iz vecih gradova stignes pravo u 19. vek....

Nema ni puteva, ni vodovoda ni struje...

A sada je Rusija bolja nego onda?

U cemu to?

Sta sada vise proizvodi nego onda?

Ima manje korupcije i lopova?

- - - - - - - - - -

U Rusiji kada izadjes iz vecih gradova stignes pravo u 19. vek....

Nema ni puteva, ni vodovoda ni struje...

Ako je to tako , kako to da se na Kremlju ne vijori ona zastava sa ``stripovima i zvezdicama`` ?
Kako to da se njihovim prugama i putevima ne setaju konvoji ``pobednicke armije iz Vijetnama , Somalije , sa Kosara `99 ' te ...`` ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back