Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Тако матор кад потегнеш из флаше у свашта верујеш.Neko je rekao "Ko uspe da odvoji Ukrajinu... pobedio je Rusiju!"
I ja verujem da je tako...
Gore nego da Nemackoj otmu Bavarsku.
Ili Americi Kaliforniju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако матор кад потегнеш из флаше у свашта верујеш.Neko je rekao "Ko uspe da odvoji Ukrajinu... pobedio je Rusiju!"
Тако матор кад потегнеш из флаше у свашта верујеш.
Постављаш бесмислена поређења, Русија је из СССР-а изашла без Украјине коју ће сада вратити део по део на твоју жалост.Sta bi bilo kada bi neko Americi pokusao da otme Kaliforniju?
Da li bi pucale atomske?
Rusiji ISPRED NOSA oteli Ukrajinu, a Putin se ceslja....
Постављаш бесмислена поређења, Русија је из СССР-а изашла без Украјине коју ће сада вратити део по део на твоју жалост.
Јел имаш неки посебан разлог да лажеш, или те ебе алкохол?

Блајви знамо ми сви ко си и колико си јадан и кад си трезан, нема потребе да додатно правиш будалу од себе.Rusija vise ni sama sebi ne moze da pomogne, a kamoli da vraca Ukrajinu....
Dve pogranicne republike gde su Rusi je ostavio Putin na cedilu..
Koliko godina je proslo a nista nisu vratili?
Rusija ...Velesila ?![]()
Блајви знамо ми сви ко си и колико си јадан и кад си трезан, нема потребе да додатно правиш будалу од себе.

Нужан си ми ко по балеге у џепу.Stizem u julu u Srbobran.
Da popijemo jednu zajedno?
Da ti objasnim gde gresis....![]()
Neko je rekao "Ko uspe da odvoji Ukrajinu... pobedio je Rusiju!"
Sta bi bilo kada bi neko Americi pokusao da otme Kaliforniju?
Da li bi pucale atomske?
Rusija vise ni sama sebi ne moze da pomogne, a kamoli da vraca Ukrajinu....
Dve pogranicne republike gde su Rusi je ostavio Putin na cedilu..
Koliko godina je proslo a nista nisu vratili?
Rusija ...Velesila ?![]()

I od njega konačno jedna dobra"Kako se jednom prilikom izrazio cuveni sahista Gari Kasparov , inace ne naklonjen aktuelnom ruskom rezimu:
Putin trenutno u svojim rikama drzi sve adute : tenkove u Ukrajini , borbene avione u Siriji i - Braraka Obamu u Beloj kuci" ...?
"Politika " 16.maj 2016 .
strana 2 "Ko ce Putinu na crtu" .
Sta bi bilo kada bi neko Americi pokusao da otme Kaliforniju?
Da li bi pucale atomske?
За две године рата украјинска војска је изгубила 50% самоходне артиљерије, 52% оклопних јединица, 37% ракетних лансера, 29% тенкова и 56% пешадијске технике различитих модела.

kada si ti zadnji put bio u Rusiji????
izgleda da ipak malo n isi u toku....
- - - - - - - - - -
ova gospođa nije ovolika od alkohola,definitivno....da si bio u Rusiji znao bi da su ruske žene najravnopravnije u svetu...rade sve muške poslove....ja sam gledala kada muškarac pravi malter a žena malteriše...najbolji kranisti su im žene...postavljanje cevi za gasovod rade žene...svugde su prisutne.....ranije se puno pilo...sada je to već druga priča....
- - - - - - - - - -
zar ti ovi liče da propadaju od gladi i alkohola???
Осилио се мачкони, изгубио Новак неки меч, сад је пун елана, кренуло га..![]()
Ajde nek im bidne, zapad je vojno i ekonomski nemoćan protiv Rusije, zato su namjestili Euroviziju da pobjedi nacistička pjesma Ukro fašista. Bar nešto, daj šta daš. Strašan udarac Rusiji![]()

Zapad dobio Eurosong, a Rusija Krim, Donbas, Sjeverni pol i Siriju![]()
Sankcije i pad standarda za 50%![]()
Ne videh i ne osetih taj pad standarda....