Ovo možeš da nađeš u predgrađu svakog grada...nikakav dokaz
AKO OVO NADJES IGDE U HOLANDIJI IMAS 1000 EURA OD MENE. AKO MI NE POSALJES LINK ONDA SI VELIKO KRME. PS: PRIZNAJEM I SLIKE SA GRADILISTA, samo posalji slike ovakve bede u holandiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa OK, to je jedan od hiljadu gradova u Americi. Šta se time dokazuje?
Daj neki link za te nebuloze?

AKO OVO NADJES IGDE U HOLANDIJI IMAS 1000 EURA OD MENE. AKO MI NE POSALJES LINK ONDA SI VELIKO KRME. PS: PRIZNAJEM I SLIKE SA GRADILISTA, samo posalji slike ovakve bede u holandiji

Опште не познато да америка има 365 милиона становника, од тога ко80 милиона сиромашних без здравственог осигурања. Није то никава небулоза него чињеница. Има исто тако више милиона милионера. НИје то никакво чудо, нити нешто необично.
Da, zato što je tih 80 miliona ilegalnih i ostalih emigranata iz Južne Amerike + crnci koji su okoreli u kriminal i žive u getima. U Srbiji je 50% siromašnih a imaš i milijardere, ako ćemo realno. Šta to govori?

Pitao sam već jednom ali nikako nisam dobio odgovor čime su se to Ukrajinci nama toliko zamerili pa ih pljujete ovoliko...generalno sem onih grkokatolika iz zapadne Ukrajine oni imaju dobro mišljenje o Srbima i genetski,jezički i kulturološki su mi nekako sličniji nego Rusi...Potomci Ukrajinaca u BIH su redom svi bili uz Srbe i pripadnici VRS...zbog čega ovoliko odbojnosti prema većinski pravoslavnom Slovenskom narodu...sad ako kažete "pudlice zapada",zar nije i Srbija to postala i ima svog Porošenka i Jacenjuka oličene u Vučiću i Dačiću ???
Ukrajince niko, ama baš niko nikada nije voleo u celom bivšem Sovjetskom Savezu, a ni na zapadu. To mnogo govori o njima i njihovom moralu.Oni nisu narod koji je prozapadno, već profašistički orjentisan, pandan našim komšijama rvatima. To je aksiom. I kad kreneš od aksioma, nema šta da ti ne bude jasno. Ko normalan u svetu voli fašizam? Niko. I ne pravi glupo poređenje sa njihovom ratno huškačkom fašističkom vladom i ovom našom zapadno orjentisanom, to se prosto ne može porediti.
Ukrajince niko, ama baš niko nikada nije voleo u celom bivšem Sovjetskom Savezu, a ni na zapadu. To mnogo govori o njima i njihovom moralu.Oni nisu narod koji je prozapadno, već profašistički orjentisan, pandan našim komšijama rvatima. To je aksiom. I kad kreneš od aksioma, nema šta da ti ne bude jasno. Ko normalan u svetu voli fašizam? Niko. I ne pravi glupo poređenje sa njihovom ratno huškačkom fašističkom vladom i ovom našom zapadno orjentisanom, to se prosto ne može porediti.
Kako su vam Ukrajinci valjali do pre nekoliko godina, sa sve proruskim predsednikom? Čemu toliko licemerstvo?
Kako su vam Ukrajinci valjali do pre nekoliko godina, sa sve proruskim predsednikom? Čemu toliko licemerstvo?
 čista ljubav sa tvoje strane
 čista ljubav sa tvoje strane 
Ne bih se baš složio jer poznajem dosta i Rusa i Ukrajinaca a i iz mešovitih brakova....Ukrajinska istorija je toliko zamršena i komplikovana da se tu teško može razlučiti ko je u pravu a ko nije...Ovo je veoma glup potez Rusije jer ih je zauvek okrenula protiv sebe..problem su trebali rešavati da ne dodje do Majdana i pada Janukoviča...do tada su i imali dobar deo etničkih Ukrajinaca koji su proruski raspoloženi,sad ih ima u promilima...Iskreno Ruse koje poznajem su odbojniji nekako od njih,nas Rusi nikad neće voleti ko mi njih samo smo slepi kod očiju...Nisam rusofob niti ih mrzim ali nemam ni jedan razlog da mrzim ni Ukrajince i da se radujem onoj izginuloj mobilisanoj sirotinji
Kad je u Minsku Putin pitao Porošenka šta ćemo sa kotlom, on je rekao: "Nema kotla",što će reći, nema žrtava. Ako predsednik Ukrajine ne žali svoje sunarodnike, što bi ih mi žalili? Niko normalan se ne raduje žrtvama, ali ako treba da biram između fašista i Rusa, tu dileme nema.I nemoj da mi teoretišeš o ljubavi, igrom slučaja malo bolje poznajem događaje sa terena kao i ljude ( lično ) u Novorusiji. Putin nije napravio ni jednu grešku, Ukrajinci, običan narod koji jedva preživljava kao i njihovi tajkuni će silom prilika morati da traže pomoć od Rusa i jedino će je od njih i dobiti. Na ovo se neće dugo čekati, ta priča je završena.
Teoriju o ljubavi ostavljam vama stručnjacima...nadam se da vam se neće ispuniti želja da se Ukrajina sravni sa zemljom i da su svi Ukrajinci nacisti pa ih treba pobiti...A ti si bila na sastanku Porošenka i Putina pa znaš o čemu su razgovarali...Putin nije napravio grešku i NATO mu nije u dvorištu???Previše razmišljate srcem a manje glavom
Teoriju o ljubavi ostavljam vama stručnjacima...nadam se da vam se neće ispuniti želja da se Ukrajina sravni sa zemljom i da su svi Ukrajinci nacisti pa ih treba pobiti...A ti si bila na sastanku Porošenka i Putina pa znaš o čemu su razgovarali...Putin nije napravio grešku i NATO mu nije u dvorištu???Previše razmišljate srcem a manje glavom
vidi botine?
Haha,znao sam....izvinjavam se što vam kvarim temu,neću više..Nepogrešivi Putin je trebao da spreči Majdan i čvršće veže Ukrajinu za Rusiju...Ako on ne može da pogreši nikad,onda nije ljudsko biće
Mnogo ti je to širok pojam. Od raspada SSSR Rusija je u Ukrajini istolerisala nekoliko revolucija i smena režima, gde su se na vlasti izmenjali svi mogući pravci i njuške. Za sve to vreme im je omogućavala enormne prihode od tranzita gasa i zakupa Sevastopolja, odnosno tamošnje mornaričke baze, plus što je praktično omogućila da Ukrajina veže svoju malu privredu za ogromnu rusku bez ikakvih otežavajućih okolnosti, istovremeno ne braneći da Ukrajina ekonomski sarađuje sa bilo kime. Očigledno nije bilo dovoljno, ali ja osim direktne vojne okupacije drugi način ne vidim...
Ne bih se složio da Ukrajina ima baš malu privredu,očito da te ruske "povlastice" nisu urodile plodom jer je prosečan životni standard Ukrajinca bio gori nego li prosečnog Srbina...i ne morate odmah da me etiketirate izdajnikom ako mislim da i Putin pravi greške i nije svemoguć...napravio ju je na štetu i Rusije i Ukrajine i ovo je najgori mogući scenario za oba naroda...Rusija kao supersila je mogla i morala mnogo pametnije da odigra
Ničim ja tebe nisam etiketirao, normalno raspravljam. Ne čini li ti se da je malo bezveze da Rusija koja ima sopstvene probleme brine i o standardu Ukrajinaca, ako ih već ne ograničava da rade šta hoće? To jest, nije ih ograničavala do sada. Prijateljski odnosi u kojima je odnos koristi i ulaganja debelo pogodovao Ukrajincima trebalo bi da budu dovoljni. I bili bi dovoljni svakoj zemlji u kojoj već ne postoji podloga za neprijateljsko ponašanje. Problem je što je u Ukrajini uvek postojao taj faktor, i to u dobrom delu Ukrajine, a Rusija ne znam šta drugo je mogla da uradi po tom pitanju...