KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.934
Svaki putinov poraz se objašnjava na taj način da je on BAŠ to želeo
Misliš, tako što je uzeo Krim a Ukrajinu uništio bez vojne intervencije, i onemogućio joj članstvo u NATO i EU?
Ma kakvi, samo mu se omaklo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki putinov poraz se objašnjava na taj način da je on BAŠ to želeo

Sto bi reko Sloba: MALO MORGEN sto nisu zagovarali da se spoje sa Rusijom!
Mislim, isto kao Krim....
Samo se o tome i pricalo dok se ratovalo, to je bile IDEJA VODILJA...
Ja sam stariji covek ali ipak pamtim sta se desavalo pre dve godine.
Rekli su "Nikada vise sa Ukrajinom!"
A ispade da ostadose se Ukrajinom...IZDADE ih Putin!
Za cega su ginuli onoliki? Za konfederaciju? Svasta....
Konfederacija je ipak i samo UKRAJINA I POD UKRAJINSKIM JE ZAKONIMA, a nikako Rusija!
Englezi se zabrinu da su u krizi i kada poskupi PRASAK ZA BUVE za 5% godisnje!
Amerikanci su se pre par godina jako uplasili kada je izasao zakon da jedan covek ne moze dnevno kupiti vise od 50 kg psenicnog brasna!
Englezi se zabrinu da su u krizi i kada poskupi PRASAK ZA BUVE za 5% godisnje!
Amerikanci su se pre par godina jako uplasili kada je izasao zakon da jedan covek ne moze dnevno kupiti vise od 50 kg psenicnog brasna!
Merika ima više siromašnih nego Njemačka stanovnika. Tamo je zdarvstveno osiguranje luksuz bogatih. Detroit izgleda ko centar Alepa danas.

Битно да се украјинсји/грузијски/молдавски барјак вије!...Gruzini idu u Moskvu kao prosti radnici na ruskoj zeljeznici RZD, Moldovani idu u Moskvu da nadju posao kao moleri ili keramicari. Ukrajinci takodje...Ukrajinke da i ne spominjem.
Znaci tako su svi oni prestali da "hrane" Moskvu, panaiju im 'ebem!!!

Ovo možeš da nađeš u predgrađu svakog grada...nikakav dokaz
Dajte malo slike unutrasnjosti Rusije...
Cim izadjes 50 km od par velikih gradova nadjes se u 19. veku....
Ti nisi ni svestan koliko je velikih gradova u Rusiji. Pogledaj malo kako izgledaju Novosibirsk, Habarovsk, Vladivostok, dok je recimo Jekaterinburg svake godine na listi svetskih gradova sa najboljim uslovima za život. Trenutno u tom Jekaterinburgu, u lokalnom ženskom košarkaškom klubu koji je i aktuelni šampion Evrope, igra pola američke reprezentacije, među njima i Britni Grajner, lezbejka visoka dva i kusur metra, koja očigledno nema problem sa ruskim zakonima po pitanju njenog seksualnog opredeljenja...

Jel znaš da je u Rusiji minimalac 90 evra.
To je čak gore nego u Srbiji, a dobro znaš da i u Srbiji vlada čemer.
Putin bi želeo da ceo svet bude pod njegovom čizmom, ali za to nema snage.
Euromaidan je bio prelomno "njet" toj obnovi sovjetskog saveza koju je putin sanjao.

Putin bi želeo da ceo svet bude pod njegovom čizmom, ali za to nema snage.
Euromaidan je bio prelomno "njet" toj obnovi sovjetskog saveza koju je putin sanjao.
Jel znaš da je u Rusiji minimalac 90 evra.
To je čak gore nego u Srbiji, a dobro znaš da i u Srbiji vlada čemer.

Bio je snimak na Palmi gde je neko od opozicionara pao sa stepenika i to je bio deo propagande SPS SRS režima. Pored ostalih laži, naravno.
- - - - - - - - - -
bio je film na palmi, ali ne secas se ni ko ni sta? da nisi gledao one filmove posle ponoci, sipac?
#BREAKING Fighting from area #Logvinovo-#Svetlodarsk to the N. of #Debaltsevo reported #ukraine #donbas #nato #osce
#BREAKING #Gorlovka outskirts are under heaviest UAF shelling. Many UAVs in the skies #ukraine #donbas #nato #osce
A ti pročitaj prvo pre nego što nešto postaviš ovde, pošto upravo dokazuješ ono što je ona rekla...
Možda ne u globalu, ali Detroit konkretno je propao grad. Imam jednu poznanicu koja je poreklom odatle, pa mi je pričala malo o svemu tome, a zanimljivo je da mi je pomenula kako su tamo ubedljivo najopasnije šiptarske bande, crnci i ostali male mace za njih. Inače veze sa Srbijom nema, Amerikanka irskih korena...