- Poruka
- 69.823
Он је оргинални фашистакада га видим прво ми Хитлер падне на памет
У праву си, он делује као да му рука сама иде горе на поздрав!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Он је оргинални фашистакада га видим прво ми Хитлер падне на памет
Nema sta neko da ti kaze dovoljno je da pogledas dokumentarac, dokazi su neoborivi.
To nisu nikakve dokaze. Ovo sto ti zoves dokaze su neke "slike" koje su zapadne tajne sluzbe falsikovali i proturili ljudima kao eliot higginsu koji indirektno rade za njih. niko vise nece da veruje zapadnim sluzbama zato oni koriste tako zvane "investigative social media analyzer" da siru zapadnu propagandu i laz. to je nova vrsta desinformacije na psihologickom ratistu. a ti si ovca koja pravi meh.
Ukrajina zabranila Rusiji da transportuje svoje vojnike preko ukrajinske teritorije za Pridnjestrovlje.
http://russian.rt.com/article/92928

Ali potpuno te iste "slike" koristi i ruska vojska i sluzbe kao validan dokaz....jer zato sto su lazne? ili su ruski organi toliko nesposobni da otkriju "zapadni falsifikat" koji si ti tako lako provalio...
Koje slike ruska vojska koristi? Ja znam tacno o kojim slikima se u tim dokumentacijama radi a te slike "su od ukrajinkog SBU" i Paris Match.
To su sve falsifikati za kojim zapad pokusa da kreira dokaze ili indicije da su ga rusi srusili. Imas sire dokaze da "Bellingcat" i druge investigativne timovi kao correctiv direktno falsifikuju.
Bellingcat – Caught Up, and Out in Yet Another MH17 Falsification
Koristili su isti taj sto ti kazes lazni snimak, ali uz pogresne podatke o lokaciji. Josh su kasnije na osnovu njega postavljali zvanicna pitanja ukrajinskoj strani.
Da si pogledao dokumentarac video bi da su novinari licno otisli na tu lokaciju u Lugansku.
Pres konferencija ruske vojskeKoristili su isti taj sto ti kazes lazni snimak, ali uz pogresne podatke o lokaciji. Josh su kasnije na osnovu njega postavljali zvanicna pitanja ukrajinskoj strani.
Da si pogledao dokumentarac video bi da su novinari licno otisli na tu lokaciju u Lugansku.
Pa sta imas da sumnjas ili ne u njihove tvrdnje, sam pogledas da li je istina ili ne. Mozes da odes i licno ili jednostavnije preko neta, valjda verujes svojim sopstvenim ocima?
U to nisam ni sumnjao. 
Ja sam za to da Ameri Ukrima šalju što više naoružanja, vidi kako lepo rukuju sa njim, ne treba im neprijatelj
Демократска расправа....
Састанак Врховне Раде Украјине 20 маја, 2015 обележен страшном крвопролићом, које да део посматрача упоредили са Ледовим (1242 г), а део са Стаљинградским (1942 г)
![]()
http://topwar.ru/75315-minutka-yumora-ili-neozhidannye-posledstviya-moratoriya.html
![]()

ВИДЕО 18+: Украјински фашисти обесили борца ЛНР и његову трудну жену
22.мај 2015.
ВИДЕО 18+: Украјински фашисти обесили борца ЛНР и његову трудну жену
22.мај 2015.
Po polozaju tela se vidi da su vezani za ramena/ruke a ne za vrat, zato ih taj u sredini i drzi kako se ne bi okrenuli ledjima ka kameri.
Uglavnom izgleda da je ista ekipa koja je pravila i predhodne snimke.