emaem
Domaćin
- Poruka
- 4.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smiješan si, od kada neke budale s kukastim križem predstavljaju većinu u Ukrajini?
Zašto je to relevantno?
Jesu li navijači "Rada" u Srbiji koji mašu neonacističkom zastavom dokaz da su Srbi nacisti?
Bandera ima veze s Hitlerom koliko i Draža Mihajlović.
Колико се може вјеровати "нашем пријатељу" Ваљцману?Петро Порошенко: Поштоваћемо споразум из Минска
петак, 24. април 2015.
Кијев -- Украјински председник Петро Порошенко је демантовао тврдње да украјинске снаге безбедности спремају офанзиву на Донбас.
“Желим да вас уверим да наше снаге безбедности и ја као врховни командант дајемо чврсте гаранције да ћемо поштовати споразум из Минска и да нећемо кретати у ратна дејства. Ипак, ако украјинска војска буде нападнута, учинићемо све да је заштитимо и ратно стање ће бити проглашено одмах”, навео је Порошенко.
Он је такође истакао да ће учинити све што је у његовој моћи да спречи даљу дестабилизацију Украјине током предстојећих празника.
Споразум у Минску су постигли лидери Русије, Француске, Немачке и Украјине после готово годину дана рата у Украјини.
Договор подразумева прекид ватре и уклањање тешког наоружања с линије контакта снага Кијева и припадника паравојних формација самопроглашених држава у Донбасу, ДНР и ЛНР.
(Б92)
Ne znam sta vas cudi, pa ovo su ti dicni Gumijevi i njofrini puleni.
Sad ce Gumi da vam objasni kako je ovo sve po konvencijama i obicajima rata.
Па овима су порески обвезници Србије јуче послали 100.000 евра.
Па овима су порески обвезници Србије јуче послали 100.000 евра.
Ja sam odgledao... bolje da nisam
Ja sam uspeo da dogledam do kraja.
ISIS je mila majka za njih. Mogli bi oni da obučavaju islamiste o metodi Isus Hrist.
Šteta je samo što moj prijatelj Gumi i g-din Njofra ne daju svoj komentar.
(Svuda ima luđaka reko bi Gumi, ili …..Bili u pogrešno vreme na pogrešnom mestu; a Njofra bi možda raekao .....Photoshop, ruska propaganda)
Neću gledati taj video. Dovoljan je opis.
Vezano za humanitarnu pomoć Kijevu, aktuelna vlast u Srbiji je licemerno obrazložila da je to pomoć raseljenim usled ratnih dejstava.
U stvari, muka mi je da sad pišem o tome i povezujem sa namerama da hapse dobrovoljce na strani Novorusije.
НЕОНАЦИСТИ НАСТАВИ СВОJИ АКЦИЈА
Ко нерви прилично слаби - до краја не гледати.
На видео војници пука "Азов" разапели волонтера на крсту, а затим запалили живог. Видео послато свим командантима војске Новорусије.
Citam komentare dole i dosta njih kazu da izgleda "фейк" i pitaju se zasto Ukajinski nacinalisti ne pricaju ukrajinski...
Ne mogu nista da tvrdim ali i meni izgleda poprilicno namesteno.
Ovi iz Azova su gori od ISIS-a
Evo šta nas Srbe uči istorija:

Mišić je nerelevantan. Daj onog kvazipjesnika Dučića.![]()