Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
О портале Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Неонацисты признали за собой авторство ролика с распятием ополченца
сегодня, 00:00 поделиться:

neonacisti-1.jpg

Неонацисты признали за собой авторство ролика с распятием ополченца

Вполне вероятно, что установлено авторство шокирующего видео о распятии бойца ополчения психопатами из полка «Азов». По крайней мере, о своем авторстве этого видео заявили старые друзья «Азова» неонацистская группа «Misanthropic Division», о чем и сообщили в своей группе в соцсети.

Что это - попытка пропарится на ужасах или ужасная реальность неизвестно, но вопрос с авторством можно закрыть.

Ja sam uspeo da dogledam do kraja.
ISIS je mila majka za njih. Mogli bi oni da obučavaju islamiste o metodi Isus Hrist.
Šteta je samo što moj prijatelj Gumi i g-din Njofra ne daju svoj komentar.
(Svuda ima luđaka reko bi Gumi, ili …..Bili u pogrešno vreme na pogrešnom mestu; a Njofra bi možda raekao .....Photoshop, ruska propaganda)

Зашто би коментарисали своје. Довољно су рекли до сада.

Ne laži. Yebi mi sve po spisku, govori mi da sam četnik, ustaša ili prokleti idiot,
sve to nonšalantno podnosim, ali zaista si me razočarao s ovakvim neduhovitim i priglupim lažima.
Kao isprovocirat ćeš me.
Nećeš, ali ponovi takvu nepotrebnu budalaštinu još jednom, i ideš na ignore.

Pošto u tvojim odgovorima vijugaš i vrdaš bolje od zmije biću pragmatično kratak.
01. Istina boli, čak i tebe. Izgleda da sam te trefio u živac kad ovako prostački odgovaraš, a nisam imao nameru da te provociram.
02. O Banderi znaš isto toliko koliko ja o astonautici, pa te spopao ovaj bes da se ceo peniš.
Daj malo proširi svoj horizont i pročitaj o Banderi više, pored Wiki.hr koju samo koristiš
03. Nabroji mi decidno: Koje su to moje neduhovite i priglupe laži?
05.Tvoje pretnje da ću ići na ignore kod tebe pokazuju samo da si ohol, prepotentan, i megalomaničan, a boli me đon leve cipele zbog toga i u prekomatoznom stanju sam,
zbog tvoje pretnje.
06. Prevešću ti reč megalomanija sa kinesko-nemačkog jer znam da taj jezik ne razumeš,
a kamoli da znaš značaj. Megalomanija = Größenwahn= obsesija sopstvene veličine.
07. Mislio sam da imaš više formata i kulture, a sada vidim da dobro vladaš vulgarno-uličnim rečlnikom, narocito kad di fale argumenti.

Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Сводка по данным ополчения, мирных жителей и МО ЛНР.
сегодня, 01:00 поделиться:
5
10
2
4
Сводка по данным ополчения, мирных жителей и МО ЛНР.

"За сутки зафиксировано 82 обстрела- 14 из танков,21 из минометов, 13 из ББМ, 23 из гранатометов, ПТРК и ПЗРК, 5 из ЗУ, 3 из пушек "Рапира", 3 из гаубиц Д-30 и МСТА-Б. Также зафиксированы 2 атаки на позиции ополчения.

В 13 30 со стороны высоты 175,9 силами взвода и 3 БТР и при огневой поддержке танков и минометов на позиции ВСН в районе 31го блокпоста, вторая атака на ОП( опорный пункт) ополчения между Сизым и Болотенным со стороны поселка Валуйское силами взвода и 2 БТР.

По всему фронту продолжались перестрелки из стрелкового вооружения и снайперские дуэли. Пресечены попытки 3 ДРГ противника пересечь линю фронта, в небе замечено 11 БПЛА. Потери ВСУ за сутки составляют - 3 убитыми , 16 ранеными; 1 БТР, 2 танка и 1 САУ повреждены, 1 БТР, 3 миномета и 7 огневых точек уничтожено. Потери ВСН за сутки составляют - 7 раненых; 1 БТР и танк повреждены, 1 БРДМ и 1 огневая точка уничтожены. Также было зафиксировано 2 столкновения между ВСУ и нац.гвардией. Применялось стрелковое вооружения и ЗУ.

В районе Попасного и Болотенного ВСН продолжали укреплять позиции. ВСУ снизили разведывательную деятельность, но увеличили интенсивность атак и обстрелов".

--8.jpg

ha ha

Lazi lazi i samo lazi ... :aha:

Kako kome, meni nije, a ostalim forumašima koji preferiraju maltretiranje i ubijanje zarobljenika može i jest.

Btw, ne gledam klipove, pa sam možda omašio ceo fudbal.

- - - - - - - - - -

Ne mrmljaj i ne vrdaj.

Dakle, zašto je Bandera cijelu okupaciu Ukrajine proveo u zatvoru ako je bio "isti kao i Pavelić".

Slušam, ako imaš šta za reći jasno i bez mucanja - boldanje fonta ne pomaže da ti misao bude značajnija.

Odlikovan od cara Putina, Stipe Dvapusmopobijedili Mesić ipak predstavlja historijsku gromadu. :)

Pogledaj ga na 1:25 pa reci da nije legenda.

Стално гурање Хрватске и Хрвата на ову тему нема никаквог смисла нити елемената за поређење са било ким.
У државотоворном смислу Хрватска не постоји, сем као географски појам, у модерној историји ( последња два века). Тек са Danke Deutschland се појављује као држава, јер се НДХ не може да назове државом него само административном јединицом коју је створила окупациона сила.

Стално гурање Хрватске и Хрвата на ову тему нема никаквог смисла нити елемената за поређење са било ким.
У државотоворном смислу Хрватска не постоји, сем као географски појам, у модерној историји ( последња два века). Тек са Danke Deutschland се појављује као држава, јер се НДХ не може да назове државом него само административном јединицом коју је створила окупациона сила.
Уствари око 9 векова откад их је Коломан заварио на Гвозду па све док их Срби нису ослободили угарског ига.

http://sdelanounas.ru/blogs/61229/

168 ruskih banki presli na novu rusku zamenu za SWIFT. Jos 300 testiraju. U rusiji ima oko 500 banaka.

Cao SWIFT. I kinezi prave svoj CIPS na jesen.

Ruski se zove NSPK. Kao sto su rekli, na prolece, sve u roku. Ako Porosenko sada krene ofanzivu, Zaharcenko moze slobodno do kujeva, zapad vise nema neugodne sankcije za Rusiju. Jedino da prekinu da kupju gas, ali tu kartu su vec potegli tuzbom protiv Gasproma, znaci vise nemaju nista. Zaharcenko moze slobodno da zauzme Kijev. Vec je pre neki dan rekao da je armija DNR spremna za zadatke van DNR.

http://www.politnavigator.net/yuliya-timoshenko-u-putina-vsjo-gotovo-dlya-zakhvata-kieva.html
Юлия Тимошенко: У Путина всё готово для захвата Киева

I Julija vidi ovo sto rekoh par postova gore, kaze Putin ima sve sto mu treba da uzme Kijev.

Nema frke, Rusi su par puta ponovili u poslednjih nekoliko dana da raspad Ukrajine ne dolazi u obzir. Tako da Ukrajina kao drzava opstaje. Ako se ujedine sa Rusijom, dobice tako u neku ruku nazad i Krim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back