Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Batalite da hranite blajburgera. Vec mu je objasnjeno da vreme radi za Rusiju, da Ukropija propada ogromnom brzinom, da rusi svoje bitke dobijaju iznurivanjem protivnika, a on opet ***** isto sranje kao i prvog dana, Ruska vojska nije u Kijevu, znaci Amerika je pobedila.

Kao sto je vreme radilo i za Srbiju u raspadu Jugoslavije? :hahaha:

Pravo je cudo kako nista ne uocavate....

Kada DO SADA nisu zbrisani, nece biti ni u buducnosti, a svaki dan je to sve teze.

Nemoj da FANTAZIRAS.

Da je Putin hteo, odavno su Rusi mogli biti na granicama Novorusije i spreciti egzodus Rusa iz Ukrajine.

- - - - - - - - - -

A govori li i da ce se isto zavrsiti kao u Jugosaviji?

Ne mogu da se dogovore gde je granica , oko berlina ili brisela .....mislim , nisu ni rusi baš toliko kompaktni kao što se priča :bye:

Kakvu sramotu, treba da ih je sramota što su posle toliko godina vratili Krim pod svoj suverenitet, pa to je uspeh :ceka:

Američka logika nije jednaka za sve, zašto bi se Rusi ponašali kao amerikanci, pa tako nešto bi bilo katastrofalno. Još samo fali da i Rusi pokoravaju celi svet i ubijaju civile i imaju programe za istrebljenje ljudi. Ruska politika i logika počiva na sasvim drugim osnovama i to na onim koji amerikanci nemogu da razumeju, jer američka politka je politka zla i nesreče, dok Ruska nije :ceka:

Rusi su plemeniti?

Pa ruske svireposti su se i Mongoli grozili...

Rusija je stvorena ognjem i macem, kao i SSSR...

Nisu Rusi tako fini kada su JAKI..

Samo kada su slabi tada moraju biti fini....

- - - - - - - - - -

Ne mogu da se dogovore gde je granica , oko berlina ili brisela .....mislim , nisu ni rusi baš toliko kompaktni kao što se priča :bye:

Pre ce biti da je granica svaki dan sve bliza i bliza Moskvi....

Rusi su plemeniti?

Pa ruske svireposti su se i Mongoli grozili...

Rusija je stvorena ognjem i macem, kao i SSSR...

Nisu Rusi tako fini kada su JAKI..

Samo kada su slabi tada moraju biti fini....

- - - - - - - - - -

Pre ce biti da je granica svaki dan sve bliza i bliza Moskvi....

Samo ti gledaj svoju holivudsku priču i uživaj.

Mongoli su dugo tlačili Rusiju. Ivan Grozni kojem je majka bila Srpkinja, on ih je dokrajčio u Rusiji. Svi koji su napadali Rusiju na kraju su izvukli deblji kraj, poslednji su bili Švabe, sada su na redu ameri...

Крај примирја... ;)

Доњецк грми: ВСУ почео тенковски пробој и гранатирају милицију.

У овим тренуцима од становника периферији Доњецка иду извештаји о избијање и трепери ватре од експлозија гранате. Ово се тиче насеље Спартак, Кијевског рајона и микрорајона Текстильщик.
У близини аеродрома почела борба.

http://www.politnavigator.net/donec...yv-i-obstrelivayut-opolchencev-ochevidcy.html
http://www.u-f.ru/News/u347/2015/04/09/709842
http://warfiles.ru/show-85588-doneck-gremit-vsu-nachali-tankovyy-proryv.html

Крај примирја... ;)

Доњецк грми: ВСУ почео тенковски пробој и гранатирају милицију.

У овим тренуцима од становника периферији Доњецка иду извештаји о избијање и трепери ватре од експлозија гранате. Ово се тиче насеље Спартак, Кијевског рајона и микрорајона Текстильщик.
У близини аеродрома почела борба.

К Донецку и Горловке подходят украинские танковые колонны

00:10. Донецк.

С нескольких направлений в настоящий момент оккупанты стягивают танковые колонны к Донецку.

Ka Donjecku i Gorlovci idu ukr. tenkovske kolone
00:01 Donjeck

Iz nekoliko pravaca u ovom momentu okupatori dovlace tenkovske kolone ka Donjecku

Ka Donjecku i Gorlovci idu ukr. tenkovske kolone
00:01 Donjeck

Iz nekoliko pravaca u ovom momentu okupatori dovlace tenkovske kolone ka Donjecku

Ne verujem da se radi o pokusaju ozbiljnog udara, pre ce biti neka provokacija,
jednostavno Ukrajina nije dovukla ni priblizno dovoljno trupa da bi odradila neki ozbiljan proboj.

Mozda se radi o navlacenje Novorusa da odgovore i krenu u kontra napad

Ne verujem da se radi o pokusaju ozbiljnog udara, pre ce biti neka provokacija,
jednostavno Ukrajina nije dovukla ni priblizno dovoljno trupa da bi odradila neki ozbiljan proboj.

Mozda se radi o navlacenje Novorusa da odgovore i krenu u kontra napad

"Plan" je odlican. Kao sto su ih u kontranapad na Debaljcevo navukli.

Vecina ukropa jos uvek nije osetila rat u blizini. Jos nije doprlo do svesti da imaju sta da izgube.

Pad Mariupolja bi vojsku urusio, a pad Odese, Zaporozja ili Harkova bi urusio i ostalo.

- - - - - - - - - -

Za 5-6 dana, otprilike, mogu se ocekivati vece operacije.

Rusija ce se raspasti kao i SSSR...

Bez ispaljenog metka.

Vec je poceo.

Objektivno, ovo je ne samo moguce vec i sasvim sigurno.
Ako se sad za vikend u napad ukljuce i Poljaci, onda ce vec 9 maja Moskvom paradirati druga vojska a ne ruska.
Poljaci su kljuc, oni ako krenu Putinu je bolje da odmah trazi azil u Venecueli.
Kad mocna i motivisana poljska soldateska krene na istok, prvo pada Kaljingrad, za maksimalno 48 sati a onda ce brzina prodora ka Moskvi biti limitirana iskljucivo brzinom silovitih poljskih tenkovskih divizija. Sada posto im je isporuceno dodatno oruzje sa Zapada, poljska armada je nepobediva i verujem da ce prvo da eliminisu rusku avijaciju i PVO vec u prvih 12 sati napada.
Nece biti potrebe da se bilo ko dodatno ukljucuje, gledace sa strane kako Poljaci melju tuzne ostatke ruske armije.

Ja sam konacno sve shvatio a vama ce biti zao sto ste bili glupi i niste slusali Blajbija kad vam je pricao sta ce se desiti

Poslednja izmena:
Ako se sad za vikend u napad ukljuce i Poljaci, onda ce vec 9 maja Moskvom paradirati druga vojska a ne ruska.
Poljaci su kljuc, oni ako krenu Putinu je bolje da odmah trazi azil u Venecueli.
Kad mocna i motivisana poljska soldateska krene na istok, prvo pada Kaljingrad, za maksimalno 48 sati a onda ce brzina prodora ka Moskvi biti limitirana iskljucivo brzinom silovitih poljskih tenkovskih divizija. Sada posto im je isporuceno dodatno oruzje sa Zapada, poljska armada je nepobediva i verujem da ce prvo da eliminisu rusku avijaciju i PVO vec u prvih 12 sati napada.
Nece biti potrebe da se bilo ko dodatno ukljucuje, gledace sa strane kako Poljaci melju tuzne ostatke ruske armije.

Ja sam konacno sve shvatio a vama ce biti zao sto ste bili glupi i niste slusali Blajbija kad vam je pricao sta ce se desiti

Rusi sa Poljhacima nikada nisu mogli da izadju lako na kraj, a pogotovo nece moci sada kada ih Amerikanci snabdeju modernim oruzjem.:rtfm:

Море, да Пољаци не ударе и на Венецуелу, сила је то католичка...

Rusi sa Poljhacima nikada nisu mogli da izadju lako na kraj, a pogotovo nece moci sada kada ih Amerikanci snabdeju modernim oruzjem.:rtfm:

Tako je Blajbi, kazi im, njima mora sve da se crta, ja sam konacno progledao

Molim te prati situaciju gore na severu, prati sta se desava u Poljskoj. Javi nam kad zatutnje mocne tenkovske divizije oko Varsave, javi nam kad krene nepobediva poljska mornarica iz Gdanjska da poravna ove smrdljive ruske komunjare u Kaljingradu, javi nam kad se dignu u vazduh eskadrile avijacije da u crnu zemlju nabiju ruske PVO sisteme i otvore rusko nebo tako kvalitetno da ih i Litvanija moze bombardovati (kad konacno nabavi jedan avion).

Javlja mi se da ce strasni specijalci iz Krakova koliko za Uskrs da upadnu u Kremlj posle iznenadnog desanta i da ce Putlera sa WC solje da pokupe i odvedu u Hag da mu se sudi za zlocine

Poslednja izmena:
Tako je Blajbi, kazi im, njima mora sve da se crta, ja sam konacno progledao

Molim te prati situaciju gore na severu, prati sta se desava u Poljskoj. Javi nam kad zatutnje mocne tenkovske divizije oko Varsave, javi nam kad krene nepobediva poljska mornarica iz Gdanjska da poravna ove smrdljive ruske komunjare u Kaljingradu, javi nam kad se dignu u vazduh eskadrile avijacije da u crnu zemlju nabiju ruske PVO sisteme i otvore rusko nebo tako kvalitetno da ih i Litvanija moze bombardovati (kad konacno nabavi jedan avion).

Javlja mi se da ce strasni specijalci iz Krakova koliko za Uskrs da upadnu u Kremlj poske iznenadnog desanta i da ce Putlera sa WC solje da pokupe i odvedu u Hag da mu se sudi za zlocine

За сваки случај сви да кренемо да пуштамо бркове к'о Лех Валенса...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back