Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je Blajbi, kazi im, njima mora sve da se crta, ja sam konacno progledao

Molim te prati situaciju gore na severu, prati sta se desava u Poljskoj. Javi nam kad zatutnje mocne tenkovske divizije oko Varsave, javi nam kad krene nepobediva poljska mornarica iz Gdanjska da poravna ove smrdljive ruske komunjare u Kaljingradu, javi nam kad se dignu u vazduh eskadrile avijacije da u crnu zemlju nabiju ruske PVO sisteme i otvore rusko nebo tako kvalitetno da ih i Litvanija moze bombardovati (kad konacno nabavi jedan avion).

Javlja mi se da ce strasni specijalci iz Krakova koliko za Uskrs da upadnu u Kremlj poske iznenadnog desanta i da ce Putlera sa WC solje da pokupe i odvedu u Hag da mu se sudi za zlocine

Sada pamtite dobro: Poljska ce SLEDECA uci u rat....

A za njom i CELA EVROPA u kojoj NI KAMEN NA KAMENU nece ostati....

A vi milsite gde ste i da li sam vidovit ili ne.....

Manite zahebanciju, ovaj Blajbi je mozda u pravu.....

Isto, bas isto ovako su mi se smejali 1991. uoci rata u Yugi kadfa sam rekao da ce izbiti gradjanski rat i da ce mnogo ljudi poginuti...

Cerekali su se i govorili: "Pa ti nisi normalan! Rat u Jugoslaviji i Evropi na kraju dvadestog veka!? Apsolutno nemoguce, lupetas...Nece to velike sile dozvoliti!"

Posle se vise nisu smejali..

A onaj sto mi se najvise podsmevao je poginuo medju prvima u Bosni.

:eek:

Cek Blajbi, sad i mene zbunjujes, valjda u Rusiji nece ostati kamen na kamenu kad ih poteraju Poljaci koliko za neki dan.

Ovde se mnogo potcenjuje mocna poljska armija a recimo njihova mornarica ima cak 2 fregate, 1 korvetu i 5 podmornica (ruske i nemacke dizelasice iz 60tih i 70tih). Kad bude to krenulo ka Kaljingradu bice opste ruske bezanije.

Cek Blajbi, sad i mene zbunjujes, valjda u Rusiji nece ostati kamen na kamenu kad ih poteraju Poljaci koliko za neki dan.

Ovde se mnogo potcenjuje mocna poljska armija a recimo njihova mornarica ima cak 2 fregate, 1 korvetu i 5 podmornica (ruske i nemacke dizelasice iz 60tih i 70tih). Kad bude to krenulo ka Kaljingradu bice opste ruske bezanije.

Cela Evropa ce goreti u nuklearnom pozaru....

Malo ce ljudi preziveti, veoma malo...

Samo oni koji su na vreme napravili sklonista i neki po pecinama i gudurama...

Vec vidim sve te strahote koje dolaze....:sad2:

Ма кад Пољаци заузму Русију онда ће да окрену ка Европској унији,,, па онда ка Јужној Америци... зато Блајбиша планира на Фиџи да се пресели..

- - - - - - - - - -

Cela Evropa ce goreti u nuklearnom pozaru....

Malo ce ljudi preziveti, veoma malo...

Samo oni koji su na vreme napravili sklonista i neki po pecinama i gudurama...

Vec vidim sve te strahote koje dolaze....:sad2:
Само Пољаци

Ма кад Пољаци заузму Русију онда ће да окрену ка Европској унији,,, па онда ка Јужној Америци... зато Блајбиша планира на Фиџи да се пресели..

- - - - - - - - - -

Само Пољаци

Sprdas se zato sto osecas da sam u pravu..

ZATO STO SE BOJIS....Da odagnas strah..

Ako i treba, nije jos mnogo vremena preostalo....:cool:

Rusi sa Poljhacima nikada nisu mogli da izadju lako na kraj, a pogotovo nece moci sada kada ih Amerikanci snabdeju modernim oruzjem.:rtfm:

Poljska 1795 - 1918 nije postojala na karti sveta. Rusima i Prusima su bili dosadili.
A dosadilo im je to sto ih je Andrej Bonaventura Tadeus Koscusko, mason koji se vratio iz Amerike u rodni kraj, podbunjivao na slobodu i demokratiju.
Da nije bilo Prvog svetskog, otisli bi u istoriju.

Ali da se vratim na temu: Poljaci mogu da krenu, ali njima Nemci nece cuvati ledja. Nemci znaju da je rat sa Rusima jako gadna pojava. Rusi izginu, ali pobede. Ali ni Rusi nisu sto su bili, postaju efikasni.

To je sekundarno. Primarno je "cela Evropa", sublimirana poruka, zlurada je da će njemu omražena Srbija nestati i svi Srbi, naravno.

Pa jel se radujes, gledajuci to sa druge strane Atlantskog okeana ?

Delujes kao da ti je svejedno da li ce Evropa u sekundi da nestane ili ce da opstane do kraja sveta.
Tvoja poruka deluje kao najzivlja propaganda iz vremena hladnog rata... ali da te podsetim da je to bio hladni rat. Rus i Amer medjusobno ni metka nisu opalili.

Pa jel se radujes, gledajuci to sa druge strane Atlantskog okeana ?

Delujes kao da ti je svejedno da li ce Evropa u sekundi da nestane ili ce da opstane do kraja sveta.
Tvoja poruka deluje kao najzivlja propaganda iz vremena hladnog rata... ali da te podsetim da je to bio hladni rat. Rus i Amer medjusobno ni metka nisu opalili.

Nisu, ali Ameri snabdevaju oruzjem Ukre, koji ubijju Ruse...

I spremaju se za armagedonski obracun.

Desavanja u Yugoslaviji, Severnoj Africi, Bliskom Istoku, Avganistanu, pakistanu.....Su sve deo ISTOG PLANA: napada na Rusiju!

- - - - - - - - - -

Slažem se... u svim ratovima uvijek pobijede Poljaci...

Citaj "Tarasa Buljbu"....

Sveta Gora Atonska

fdqTZkRnYBE.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back