Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тупили они остају тамо.
Сваки добија по 100хектара најплодније црнице.
Овамо ће долазити да обиђу родбину кад напредњачка гамад буде спакована по затворима, а персоне попут тебе добију печат: Нон грата.
Tacno. Cak i da ne dobije neku zemlju, mocice da nadje posao i zivece u slobodi i tamo gde se borci za slobodu postuju. U Srbiji nit' posla, nit' slobode, a na borce za slobodu se gleda kao na budale.
Наравно да могу, то је ономе ко иде у рат унапред јасно и са тим је рашчистио пре одласка.
Али на гробу ће му бити споменик хероја, који ће долазити да обиђу и Срби и Руси.
Upravo tako. "Sto rade za zivota, odjekivace u buducnosti."

Tacno. Cak i da ne dobije neku zemlju, mocice da nadje posao i zivece u slobodi i tamo gde se borci za slobodu postuju. U Srbiji nit' posla, nit' slobode, a na borce za slobodu se gleda kao na budale.

Upravo tako. "Sto rade za zivota, odjekivace u buducnosti."

Што важи и за све нас, Келтски Брате, само наши саговорници не знају и не живе по моралном коду:
" Како радили, тако нам Бог помогао"

Они су своје одслужили и заслужили а сад може да се догоди све па и да умру. Али могу да умру само као хероји који су повампиреним фашистима као што си на пример ти одфикарили главу.
Сад им већ увелико стиже замена и појачање које никаква прозападана и пронатовска власт у Србији не може да уплаши, чак шта више НАТО фашистима увелико клецају колена. Погледај само себе докле си догурао, као фашистичко смеће и получовек дивљак претиш преко интернета !!! Ни земље, ни порекла, ни прошлости, ни будућности. Једна безлична маса која нема више нигде ништа. Демократа и светски човек који се плаши од сваког шушња .... јер у малом мозгу ће ти заувек кљуцати ... "ЦРНА ТРОЈКА ЈЕ ДОШЛА ПО МЕНЕ" а све само зато што подржаваш идеје фашизма, нацизма и демократије где је основна идеологија апсолутна власт мањине над већином твој основни императив.

Замисли да га још стигне Мадурова рука...све ЦИА сараднике протерује из земље, УСА не прима такве, само им дели
неку цркавицу, да помисле да су важни, у старој домовини га нико не шљиви, верујем ни породица, ако је уопште има..
...једино, можда Кијев, пошто је тамо сабирно место белосветског шљама ...те буде :"...тужна ти је моја судбина, нико
ме неће, а трудио сам се ја, дадох гоозу да просперира Америка, она ми га лепо утера, так'а нам је дезертерска срећа,
година сам лепих спрц'о ја, а мозак ми к'о у дебила....јадан ја....јадан ја....

Што важи и за све нас, Келтски Брате, само наши саговорници не знају и не живе по моралном коду:
" Како радили, тако нам Бог помогао"

Sve vise lici, da u Ukrajini gledamo sukob civilizacija. Naravno da je sve pocelo zbog politike, ekonomije, dominacije, pa na kraju krajeva, i zbog necijih psihoza. Medjutim, taj sukob je pokazao mnoge druge stvari, pa i ostre i duboke civilizacijske i kulturne razlike unutar necega sto bi se moglo nazvati evrospkom hriscanskom kulturom.

Dok su na ukrajinskoj strani neki momci, pripadnici regularnih trupa, pokazali neverovatnu hrabrost, izdrzljivost i vernost komandi u najcrnjim trenucima, tamo u prvi plan guraju olose iz nekakvih dobrovoljackih bataljona, skupljene s' koca i konopca, o kojima vec kruze zle price. Na strani Novorusije, u prvi plan se guraju ljudi koji su efikasni u borbi, koji svoje liderske pozicije dobijaju i brane rizikovanjem zivota. Na ukrajinskoj strani ima i placenika, ali i pravih dobrovoljaca koji su cesto neonaisti psihopate iz zapadnoevropskih drzava. Takvi se bore za ideje, ali za veoma zle ideje. Sa druge strane, Novorusiji se pridruzuju ljudi koji ne ocekuju i ne mogu ni da se nadaju nekim parama, a koji se bore da zastite zivote nejaci, da im odbrane slobodu.

Ta ideja da se zivot da za bliznjeg svog, nije uopste nova, a ovom delu sveta ne bi smela biti ni strana. Ona je sadrzana u nasoj kosovskoj legendi, a zapravo dolazi iz Novog Zaveta. Dakle, radi se o jednoj velikoj hriscanskoj vrednosti. Dok bi se moralo ocekivati da je samim tim takva jedna vrednost prisutna diljem hriscanskog sveta, stvari su negde posle po zlu, pa sada imamo ovakav rascep. Misim, medjutim, da se tako nesto nije desilo pre mnogo vremena, vec ne ranije od druge polovine XX veka. Pogledajmo koliko zaista pomoci jadna Ukrajina uopste dobija i od koga. Uz svu propagandu na Zapadu, uz sve price, Ukrajini njihovi "verni prijatelji" nisu spremni ni neke malo konkretnije pare da daju, a kamo li da neko gine za njih, osim navedenih placenika i bolesnika.

Istini za volju, ni ja nisam neki heroj, ali mi je zato ono sto rade nasi dobrovoljci u Novorusiji, divljenja i hvale vredno.

11015831_347943332065924_2714053608462546377_n.jpg

Zbog ove bih odmah otisao da se borim u Ukrajinu, nije vazno na cijoj strani...mmmmm....
ne primaju se prodane duše i izdajnici. borba za istinske vrednosti treba biti ničim uslovljena. u svakom drugom slučaju ima se samo oblik trgovine.

zašto je tako pitaš se ti? zato što postoji mnogo šta što se ne može kupiti.

u biti sve prave vrednosti su samo takve.

jest da se ne mogu kupiti ali se mnoge upravo zbog trgovine mogu izgubiti. sam život naprimer.

Poslednja izmena:
Мајкл Фелон: Лондон ће Кијеву послати неубојиту војну опрему како би помогао у одбрани од руске агресије

петак, 06. март 2015.
Британски министар одбране Мајкл Фелон најавио је данас да ће Лондон послати украјинској војсци неубојиту војну опрему како би помогао у одбрани од, како је навео, "руске агресије".

Опрема вредна 1,3 милиона долара, биће поклоњена Украјини наредних недеља као одговор на захтев Кијева.

Терет укључује комплете за прву помоћ, наочаре за ноћно осматрање, лаптопове, шлемове и ГПС јединице. Британија је прошог месеца саопштила да шаље 75 припадника војног особља у Украјину који ће помоћи у обучавању украјинске војске.

Лондон је такође навео да не искључује могућност слања оружја Кијеву у неком тренутку у будућности.

"Британија је пружа подршку очувању суверенитета, независности и територијалног интегритета Украјине пред агресијом Русије", рекао је Фелон у саопштењу.

"Слање неубојите помоћи има за циљ спречавање нових украјинских жртава и разарања, као и побољшање увида у ситуацију на терену", објаснио је он, додајући да је општи циљ јачање одбрамбених капацитета украјинских оружаних снага.

(Танјуг)

О каквој "агресији" вјешци мантрају?:think:

- - - - - - - - - -

[
B]У експлозији у Харкову уништен аутомобил команданта украјинског добровољачког батаљона[/B]

петак, 06. март 2015.
У екплозији која је унуштила аутомобил у Харкову у источној Украјини повређено је двоје људи, објавила је Раша тудеј.

Аутомобил, бели фолсваген мини ван је доста оштећен.

Аутомобил припада команданту добровољачког батаљона провладиних снага Андреју Јанголенку, изјавио је његов брат Сергеј за Интерфакс.

Он је наводно у тренутку експлозије био и аутомобилу са супругом и обоје су повређени.

Повређени су збринути у болници, саопштила је спасилачка служба.

Харков се налази у Источној Украјини и под контролом је Кијева.

Инцидент се догодио само две недеље након што су власти најавиле подизање нивоа безбедности због бомбашког напада на учеснике марша у којем је било погинулих.

Маршом је обележена годишњица збацивања бившег украјинског председника Виктора Јануковича.

(Танјуг)

Украјина постаде "Дивљи запад".:mrgreen: Јбг, бар нечим да подсјећају на ту "уљуђену" заједницу народа.

- - - - - - - - - -

Федерика Могерини се изјаснила против апела САД за наоружавањем Украјине

петак, 06. март 2015.
Рига -- Висока представница ЕУ за спољњу политику и безбедност Федерика Могерини изјаснила се против апела посланика у САД да се Украјини обезбеди дефанзивно оружје.

Неки конгресмени из обе главне странке у САД врше притисак на администрацију председика Барака Обаме да Кијев наоружа, што он управо разматра, наводи АП.

Могеринијева је рекла да "ЕУ чини довољно" и да уместо наоружавања треба радити на примени мировног споразума постигнутог прошлог месеца у Минску.

Она је рекла да "су Укајини сада потребни не само апсолутно поштовање њеног суверенитета и територијалног интегритета, већ и мир".

(Танјуг)

Хаљиницу боје лила...

Onako kao sto dolaze Velikom Vodji Slobi? :think:

Ili tvom komandantu Drazi? :D

:rotf:Е мој Блајби, Собу неби никако не можш да качиш, као ни било ког комунисту.
Његовог сам се сузавца ја нагутао довољно, за разлику од тебе.
Али нека , само ти уживај:bye:

Блајбетало је ко дјете са посебним пот*ебама. Немош му замјерити.:roll:

И не замерам му:lol:

Они не могу да схвате да нас не можеш да погодиш тиме што ћеш да нас зовеш четницима или да нам качиш Слобу.
Првим можемо само да се поносимо, а што се тиче Слобе , њега само Срби имају права да прозову за кривицу, они свакако не.:bye:

И не замерам му:lol:

Они не могу да схвате да нас не можеш да погодиш тиме што ћеш да нас зовеш четницима или да нам качиш Слобу.
Првим можемо само да се поносимо, а што се тиче Слобе , њега само Срби имају права да прозову за кривицу, они свакако не.:bye:

Време их је поодавно прегазило. Имам осјећај да још увјек гледају Булајићеву пропаганду и шиље... Они су као Илија Чворовић кад каже "која су кола боља од Москвича".

Imao si dosad masu linkova sa zapada gdje se navodi da su avion najvjerojatnije srusili Ukri, da ne postoji cak ni indicija da su bili Rusi.
Ukri su imali motiv, oruzje i profit od cijele price, s tehnicke strane gledista takodje sve upucuje na to da su oni pocinitelji.
Ali vas uopce ne interesira istina.

Ti sajtovi sa zapada su tipa "infowar.com" sajtovi za manijake koji svaku noc sanjaju ljude gustere. Daj neki portal koji ne uredjuje psihicki bolesnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back