Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.722
По чему је дотични "херој"?![]()
Број "хероја" је до сада експоненцијално растао. Доњецки аеродром, Дебаљцево...
Као што надахнуто нацрта "Шарли" 1999, понестаће их, као и карикатуриста.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По чему је дотични "херој"?![]()
Još samo da vratite Janukoviča, i vratili ste se na pozicije iz 2013.
Međutim, to se nikada neće desiti. Sledeća stanica Moskva.
Još samo da vratite Janukoviča, i vratili ste se na pozicije iz 2013.
Međutim, to se nikada neće desiti. Sledeća stanica Moskva.

po ukrajinskoj ludosti. po tamošnjoj postsociajalističkoj patkometriji.По чему је дотични "херој"?![]()
ima razlika.У комунизму смо имали диктатуру пролетеријата а данас имамо диктатуру капитала...

Ovu pesmu sam očekivao od nemačkih medija od trenutka ubistva Nemcova.....
Regimekritiker in Moskau erschossen Gab der Kreml den Mord an Boris Nemzow in Auftrag?
(Režimski kritičar ubijen u Moskvi, jel Kremlj naručio ubistvo Borisa Nemcova?)
Ополченец: «Днем была попытка не знаю чего, в результате нами был захвачен танк, БТР, убит снайпер»
Pobunjenik: "Danas je bio pokusaj ne znam ni sam cega, a kao rezultat svega zaplenili smo tenk, BTR, ubijen je snajperista

I Tagesspiegel izvor je na zalost postao Lügenpresse (lazljive novine).
Pa u Njemackoj je veoma tesko naci medij koji objektivno informise o stanju u Ukrainu.
Zaludu nijesu postavljeni po Berlinu transparenti sa: " Goebbels slikom i tekstom: "On bi vam zavidio na propagandi".
Moj prijatelj je slobodni novinar i ima strasne probleme oko toga.
A sa kazes na ovo?
Gegen die USA: China unterstützt Russland in Ukraine-Krise
Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 01.03.15 01:13 Uhr | 39 Kommentare
China hat sich in der Ukraine-Krise erstmals klar auf die Seite Russlands geschlagen: Der Westen müsse Moskaus legitime Sicherheits-Bedenken ernst nehmen. Die Auseinandersetzung um die Ukraine könne sonst in einen sinnlosen Stellvertreter-Krieg ausarten. Die Amerikaner müssten zur Kenntnis nehmen, dass ihr Einfluss in der internationalen Politik schwinde..
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/
Kina podržava Rusiju u Ukrajini
Kina je jasno prvi put stala na rusku stranu oko krize u Ukrajini.
"Zapad mora da prihvati legitimne bezbjednosne brige Moskve ozbiljno" rekao je Ambasador Kine Qu u Briselu.
"Sukob u Ukrajini prijeti da se pretvorit u besmisleni posredni rata. Amerikanci bi morali spoznati da njihov uticaj u međunarodnoj politici nestaje",
tako misli i kaze mister Qu.
Citanje daljeg teksta na original linku se obavezno preporucuje.
ps
Übrigens der gesamte Bericht in der DWN strahlt eine Kompetenz aus als könnte er von dir persönlich stammen.
Gruß aus B.
Ukrajina ima barem 5 miliona vojno sposobnih muškaraca (minimum) . Neka se barem još 5% njih odazove vojnom pozivu (još jedan minimum) , to je 250 000 ljudi . Prema tome, cionisti imaju još puno mesa glupih Goja s kojim će da se kockaju u ratnoj klanici .
Moja procena - biće nova ofanziva krajem proleća, početkom leta![]()
Jel misliš pokojniče na V ofanzivu "Drang nach Osten" iliti Ofanziva "Crna vreća"?
Ukrajina ima barem 5 miliona vojno sposobnih muškaraca (minimum) . Neka se barem još 5% njih odazove vojnom pozivu (još jedan minimum) , to je 250 000 ljudi . Prema tome, cionisti imaju još puno mesa glupih Goja s kojim će da se kockaju u ratnoj klanici .
Jedva cekaju da upadnu u nove kotlove.
Обор је можда и боља реч од оригинала - котао. Шире је примењива. Не само за рат на фронту.
nije baš neka uteha. i u exyu stotine hiljada ljudi su zdimili preko crte da bi izbegli da učestvuju u ratu devedesetih.Kod ovih izracunavanja procenata vojnih obveznika niko ne uzima u obzir one sto su zdimili preko grane, samo u Rusiji ih je oko 25 000, a zapadno od Ukrajine mozda i 3-4 puta vise.
U demokrtaiji ODLUCIJE VECINA.
Већина на овом форуму жели да се ти торњаш са истог. Да ли ћеш поштовати вољу већине?
Тозо, топовске хране има широм света колико хоћеш и какве хоћеш. Није проблем у њима него у онима који треба да их воде. Е тога ционисти и Дивљи Запад уопште немају. А одличан ти је пример баш терористичка хунта из Кијева.
Збаш како се каже. Кад 100 лавова води магарац сви су магарци, кад 100 магараца води лав сви су лавови.
Husaru, naći će cionisti opet nekog Žukova koji će žrtvovati milion Rusa da bi ubio 200-300 hiljada Nemaca i time ispunio cionističke planoveSlovensko meso je cionistima jeftino i zapravo ne bi im ni odgovara situacija u kojoj bi npr ukrajinska vojska brzo pobedila Novoruse i uspostavila svoju vlast . Jer tu onda nema mrtvih, nema razaranja , srce slovenskih zemlja (koje je baš tu na tromeđi Rusije, Ukrajine i Belorusije) ostaje celo .
Колико ми се чини у Украјини већ увелико гину и Американци, Енглези, Немци, Данци, Белгијанци ...
Husaru, naći će cionisti opet nekog Žukova koji će žrtvovati milion Rusa da bi ubio 200-300 hiljada Nemaca .