Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci CIA vrslja i po Moskvi?

Pa gde je KGB?

Mogu sutra, ne dao Bog ubiti i nekog drugog?

Ајде, ЦИА је колико толико систематизована организација ... али кад се гомила неписмених муџахедина рња по Пентагону е то је врунац пародје ! И не само да се рња него сруши трећину америчке врховне команде којој је немогуће прићи на километар !?

Nemcov imao dokaze da RUS napada"

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko rekao je da je ruski političar Boris Nemcov ubijen jer je planirao da otkrije dokaze o umešanosti Rusije u rat u Ukrajini.

:mrgreen: stvarno inteligentno. da se pored svih silnih ukrajinskih i američkih dokaza ubije neko zbog još jednog dokaza.

bljabi, gumi i svi ostali koji imate dokaze čuvajte se.

Poslednja izmena:
Nikad nisam vidio niti sam cuo od rodjaka,komsija ,prijatelja za nekkve ljude iz Srbije niti jedinice koji su se borili u redovima VRS..Arkan je u RS stigao u onim teskim trenucima ljeta 1995 i agresije NATO pakta ,Hrvatske i muslimanskih snaga a do tada nije bio u RS...osim na pocetku rata 1992 kad je pomagao Srbima da odbrane Bijeljinu ..osim te Arkanove SDG nije bilo nikakvih drugih dobrovoljackih jedinica kako ti kazes kojota,vukova itd ako je neko dosao to su bili pojedinci i prikljuceni su u sastav VRS

Oruzije je zaostalo od JNA ,bilo je mnogo skladista u BIH ,a dozvezeno je mnogo prilikom povlacenja JNA iz Hrvatske i Slovenije itd

Hrana ,vojska se uglavnom hranila hranom iz humanitarne pomoci UN,a svaka jedinica VRS je imala donatore to su bili malo imucniji ljudi koji bili oslobodjeni ucesca u ratu ali su za uzvrat morali da doniraju hranu,opremu itd
Tokom rata je uveden i porez za nase ljude koji rade u inostranstvu ,tako da je masa ljudi placala taj porez itd a nas narod u dijaspori je slao ogromne kolicine pomoci u hrani ,ljekovima itd

Srbija na zalost nije ucestvovla u ratu,i dok je narod u RS krvario ljudi u Srbiji su zivjeli koliko toliko normalno i kupali se na adi i cg primoriju

Ja sam mu počeo pisati,nešto slično kao i ti pa sam izbrisao poruku jer sam shvatio da ne vredi Blajbiši pisati niti nekome ko se nije ni rodio u to vrijeme.Biješe to gadna vremena za Srbe iz Bosne,borba za opstanak.

Potpuno je apsurdno da Putin sada, kada je na vrhu popularnosti, ucini nesto ovako glupo i bespotrebno. Jasno je da je u pitanju providna provokacija, odabran je verovatno (ne znam njihovu politicku scenu) popularan opozicionar, tajming je takodje idiotski providan (s obzirom da i ovi nasi forumski botovi trube o Majdanu u Moskvi) tako da sve predstavlja krajnje glupu predstavu.

Ja sam inace imao dosta visoko misljenje o NATO-u, o zapadnim spijunskim sluzbama itd, ali sada vec pocinjem da sumnjam zestoko u to kada vidim kako providno i predvidivo igraju igru.

Sto se mene tice, potrebno je samo izracunati kome je ovo ubistvo korisnije - Putinu da izazove nemire i navuce bes sopstvenog naroda, i to onog dela koji ga i inace ne podrzava, plus celog hora medjunarodne zajednice koji peva NWO pesmice, a bez ikakve koristi po sebe i svoju politiku, ili tom istom NWO koji time provocira nemire u samoj Moskvi/Rusiji i time destabilizuje situaciju i potencijalno sprovodi svoj cilj svrgavanja Putina sa vlasti, plus trubi kako je za to kriv/odgovoran Putin i njegov rezim.

Pri tome treba konstatovati da spoljnopoliticka situacija nikako ne ide u prilog NWO, vec Rusiji.

Racunica je, za mene, potpuno jasna oko ubistva jadnog Njemcova. Takodje bi ovo morao biti, po ko zna koji put, pokazatelj onima koji suruju sa NWO kako ce (na kraju) proci.

P.S. Namerno koristim NWO da izbegnem da pominjem USA, V. Britaniju, Nemacku, tacnije njihove vlade, pa cak i NATO, jer su oni samo instrumenti NWO-a. Da malo preciziramo pravog krivca.

ILI DA JOS BOLJE PRECIZIRAMO.........ODNOSNO DA NAVEDEMO KONACNO I GLAVNU FIGURU NWO: ROTSHILD

Ovu pesmu sam očekivao od nemačkih medija od trenutka ubistva Nemcova.....

Regimekritiker in Moskau erschossen Gab der Kreml den Mord an Boris Nemzow in Auftrag?
(Režimski kritičar ubijen u Moskvi, jel Kremlj naručio ubistvo Borisa Nemcova?)

pesma je stara ...ovo ono švaba trala la .......nema tu mnogo iznenađenja , to su proverene note i melodija

pesma je stara ...ovo ono švaba trala la .......nema tu mnogo iznenađenja , to su proverene note i melodija

Imaš pravo....sad ima da slušamo dva šlagera....Boing, Boing i Nemcov, Nemcov.
Žalosno i smešno je da oko 80% Teutonaca veruje da su ga Rusi ubili. Ovo sam video po njihovim forumima.
A to je neka nova mladež, koja sa Hitlerjugend nema nikave veze.
Vuk dlaku menja, al ćud nikako.

1048858307.jpg

Врховни командант Украјине z:D

Imaš pravo....sad ima da slušamo dva šlagera....Boing, Boing i Nemcov, Nemcov.
Žalosno i smešno je da oko 80% Teutonaca veruje da su ga Rusi ubili. Ovo sam video po njihovim forumima.
A to je neka nova mladež, koja sa Hitlerjugend nema nikave veze.
Vuk dlaku menja, al ćud nikako.

to je to. moderiše se javno mnjenje. navodi se da misli da ga rusi jesu ubili. pa njihovo glasačko telo zauzima antiruski stav.

kasnije i da se otkrije da je ubica neki plaćenik stav će u mnogih ostati.

Потпали смо под општи тренд на овој теми и заборавили на чињеницу да она није о Русији , него о Украјини. Тако не реагујемо на очигледне покушаје Укра да продуже борбе, о повлачењу наоражања армије ЛНР и ДНР, о настављеном гранатирању цивилних циљева у Донбасу итд.

овости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Ополчение: «На всех участках фронтов возникают перестрелки»
28 февраля, 22:10 поделиться:
24111
Ополчение: «На всех участках фронтов возникают перестрелки»

Сообщение от ополчения: "В ДНР подразделения ВСУ продолжали обстрелы Донецкого Аэропорта, позиций ополчения в Песках, пострадала восточная окраина и в Шумах-севернее Горловки. До сих пор не прекращены столкновения на Мариупольком направлении. На всех участках фронтов ЛНР и ДНР возникают перестрелки с ВСУ. Противник пытается занять нейтральные нас. пункты Ополчение отвело почти всю артиллерию калибром от 120 мм. На позициях остались минометы, танки, ББМ, ЗУ и тяжелое вооружения пехоты - что не даст противнику в случае атаки проломить фронт. Был зафиксирован отвод артиллерия ВСУ - но в незначительных количествах. Стороны продолжают ротацию. Враг концентрирует войска на основных направлениях. Также фиксируется, что противник скапливает артиллерию в направлении Донецка. Республиканские войска в полной боевой готовности и готовы выдержать любой удар".

--71.jpg

to je to. moderiše se javno mnjenje. navodi se da misli da ga rusi jesu ubili. pa njihovo glasačko telo zauzima antiruski stav.
kasnije i da se otkrije da je ubica neki plaćenik stav će u mnogih ostati.
Nemacki mediji su po sporazumu o kapitulaciji Nemacke iz 1945 pod kontrolom Amerikanaca i Britanaca do 2099, tako da je razumljivo efikasno ispiranje mozga.
Pa o tome i govorim. Model Račak.....Pa i ovi naši mediji izgleda nešto naučili kako se pere mozak sa praškom "Biće Bolje".
EU nema alternativu, bolje rob, nego grob.

Znaci CIA vrslja i po Moskvi?

Pa gde je KGB?

Mogu sutra, ne dao Bog ubiti i nekog drugog?

Деморалисала их твоја "пророчанства".

- - - - - - - - - -

Ја мислим Песков, или можда Шојгу, мада можда и Путин лично. Ни Бетмена не бих отписао.

Можда и Мандрак, Фантом, Спајдермен...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back