Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak, Amerika je neuporedivo bogatija od ruskog naroda.

To je bilo slučaj i pre ruske ekonomske propasti kojoj prisustvujemo.

Mozda je bogatija materijalno ali ne neuporedivo. I to je za diskusiju obzirom da u Chemerici mnogi spavaju po kanalizacionim cevima i po sumama u sator - gradovima. Duhovno je bogatija Rusija i to neuporedivo. I normalnija po svim ljudskim i Bozjim merilima od Chemerike. Daleko je Rusija od ekonomske propasti o tome mozes samo da sanjas.

I jos nesto, kao pripadnik Slovena i slovenske zajednice naroda svakako bi trebao(la) da podrzavas svoje a ne da budes izrod roda svojega i da podrzavas anglo-saxonske smradove sa kojima nemas ama bas nista zajednicko. :dontunderstand:

Mozda je bogatija materijalno ali ne neuporedivo. I to je za diskusiju obzirom da u Chemerici mnogi spavaju po kanalizacionim cevima i po sumama u sator - gradovima. Duhovno je bogatija Rusija i to neuporedivo. I normalnija po svim ljudskim i Bozjim merilima od Chemerike. Daleko je Rusija od ekonomske propasti o tome mozes samo da sanjas.

I jos nesto, kao pripadnik Slovena i slovenske zajednice naroda svakako bi trebao(la) da podrzavas svoje a ne da budes izrod roda svojega i da podrzavas anglo-saxonske smradove sa kojima nemas ama bas nista zajednicko. :dontunderstand:

Ovde svi pricaju o propasti Amerike, o njenom slabom ekonomskom stanju, a juce ciram da Amerika otvara veliku vojnu bazu u Peruu !

Iako imaju NEKOLIKO u Kolumbiji!

Imaju baze po celom svetu....

A Rusi nemaju ni jednu...

Toliko o propasti Amerike......

Normalno.

Zatvaraju sve izlaze.

Valjda su Ameri odrzali vojnu paradu u Narvi u cilju zaplasivanja lokalnog stanovnistva,Rusa

Ida-Viru u ovoj Estonskoj oblasti 80% stanovnistva su Rusi

Oblast Ida-Viru
640px-Ida-Viru_in_Estonia.svg.png

Rusija treba sto pre da intervenise i podstakne lokalne Ruse da napadaju okupacione trupe,Ida-Viru narodna republika

Pre ulaska Chemerike i njihovih vrednosti u Rusiju, uglavnom posle naivnog predsednikovanja Gorbacova, u Rusiji nije bilo prostitucije, droge, kriminala, HIV ...nacija je negovala visok stepen morala, opste kulture, nauke, sporta, javnog standarda, lekarske zastite svima dostupne, besplatnog obrazovanja. Danas Rusija kao posledicu uvoza "zapadnih vrednosti" ima posle samo par generacija najveci broj obolelih od HIV u svetu a standardi u svim ostalim oblastima nisu ni blizu onima pre 1989

- - - - - - - - - -

Ovde svi pricaju o propasti Amerike, o njenom slabom ekonomskom stanju, a juce ciram da Amerika otvara veliku vojnu bazu u Peruu !

Iako imaju NEKOLIKO u Kolumbiji!

Imaju baze po celom svetu....

A Rusi nemaju ni jednu...

Toliko o propasti Amerike......

Sta nam to govori. Da Rusija nije ekspazinisticki orijentisana prema drugim nacijama vec gleda manje vise svoja posla. Nece Chemerika propasti ekonomski ali ce propasti zbog nepromisljene politike svoje Administracije. Bez obzira kolika je to vojna i ekonomska sila nece moci protiv svih sama. Treba sacekati dok joj Evropa okrene ledja, i njoj je dosta da ide sama proriv svojih ekonomskih interesa. Chemerika ce u bezuspesnom pokusaju da zadrzi poziciju broj 1 u svetu (na silu naravno) izazvati svetski sukob u kome ce nahebati - svi pa i Chemerika.

Poslednja izmena:
Pre ulaska Chemerike i njihovih vrednosti u Rusiju, uglavnom posle naivnog predsednikovanja Gorbacova, u Rusiji nije bilo prostitucije, droge, kriminala, HIV ...nacija je negovala visok stepen morala, opste kulture, nauke, sporta, javnog standarda, lekarske zastite svima dostupne, besplatnog obrazovanja. Danas Rusija kao posledicu uvoza "zapadnih vrednosti" ima posle samo par generacija najveci broj obolelih od HIV u svetu a standardi u svim ostalim oblastima nisu ni blizu onima pre 1989

Mora da se salis?

Ili da nikada nis bio u Rusiji pre Gorbacova?

Ipak, Amerika je neuporedivo bogatija od ruskog naroda.

To je bilo slučaj i pre ruske ekonomske propasti kojoj prisustvujemo.
Jeste bogatija ako gledas novac,a novac nije sve...Rusija ima sve ostalo sto amerika nikad nece imati,istoriju,kulturu,nauku....
Sto se tice amerike kao ''vodece ekonomske sile'' daleko im je standard od bogatih...pogledaj samo svedsku,finsku,dansku,norvesku,kanadu,australiju,nemacku,svajcarsku,austriju,lihtenstajjn gde je standard neuporedivo bolji...

Davno je amerika bila zemlja snova...
Sad je postala zemlja zombija,glupoce,gojaznosti,alkoholizam i narkomanija daleko veca nego bilo gde,o mafiji ni da ne pricamo...pogotovo siromastvo koje se vesto krije od medija.
Juce mi drug bas rekao koliko siromasnih ima,da to i kod nas nije video...kaze sanjao je Ameriku na potpuno drugaciji nacin,a pricao sam mu da nije tako lep san...

Aj uzivaj u snovima.

Poslednja izmena:
Jeste bogatija ako gledas novac,a novac nije sve...Rusija ima sve ostalo sto amerika nikad nece imati,istoriju,kulturu,nauku....
Sto se tice amerike kao ''vodece ekonomske sile'' daleko im je standard od bogatih...pogledaj samo nordijske zemlje,kanadu australiju,nemacku,svajcarsku,austriju,lihtenstajjn gde je standard neuporedivo bolji...

Davo je amerika bila zemlja snova...

I ti isto mora da se salis za ovo boldovano?

U kulturi i nauci je Amerika 10 kopalja ispred Rusije.

Evo gledam malo google map Narva u Estoniji gde se rasporedjuju jake NATO snage je 158 km od Petersburga.Ovo je vec pokazivanje misica u cilju zastrasivanja ali mislim da bi Rusi trebali da otvore novi takozvani hibridni front u ovoj Estonskoj pokrajini vecinski naseljnoj Rusima,cisto da vidimo kako ce se NATO ponasati

Znaju i Nemci i ostali "mali" nato saveznici da ce se prvo tamo pojaviti nuklearna pecurka. Nije ovo kompjuterska igra u kojoj jedni podrzavaju Rusiju a drugi Chemeriku. Djavo je odneo salu. Putin vrlo dobro zna sta se sprema Rusiji, to je vise nego izvesno da se nato sprema da "okine prvi" Ali se ljudi varaju u proceni da ce se zavrsiti samo na tome. Ceo svet ce u tom slucaju otici u pm

Znaju i Nemci i ostali "mali" nato saveznici da ce se prvo tamo pojaviti nuklearna pecurka. Nije ovo kompjuterska igra u kojoj jedni podrzavaju Rusiju a drugi Chemeriku. Djavo je odneo salu. Putin vrlo dobro zna sta se sprema Rusiji, to je vise nego izvesno da se nato sprema da "okine prvi" Ali se ljudi varaju u proceni da ce se zavrsiti samo na tome. Ceo svet ce u tom slucaju otici u pm

Nece.

Otice samo Evropa...

Posle ce biti obnova Evrope, a Amerika ce izaci iz krize.

Nemci su imali nešto manje od 2000 ispravnih tenkova ukupno na kraju 1941. , a veći deo je bio koncentrisan pred Moskvom (centralni front ) . Ukupni gubici za 1941. nešto preko 1000 tenkova , ali nesrazmerno sa sovjetskim koji su bukvalno bili desetine hiljada . Tako da je sovjetska tenkovska prednost u 1941. praktično isparila . Nemački napad je zaustavila pre svega klima (prvo blato a onda hladnoća) .

Какве везе има шта их је зауставило ?
Некад их заустави мач, некад страх, некад зима, некад руско херојско срце, некад метак .... битно је да су заустављени и да им почиње крај.

Уосталом зар клима (прво блато па хладноћа) не смета Русима исти колико и фашистима ?
Или су Руси заиста супермени а западњаци већ 800 година курвини синови и обичне будалетине !

DRUGA STRANA RATA

Srpski dobrovoljac oženio devojku iz Donjecka! (FOTO)

Autor: A. O. | 24.02.2015 - 12:23:00h |

Neimenovani dobrovoljac iz Srbije, koji je otišao u Donjeck da se bori na strani prorusa, oženio je lokalnu devojku.

1859141-3-vencanje-srpskog-dobrovoljca-u-donjecku-foto-liveleak.jpg

Venčanje srpskog dobrovoljca u Donjecku | Foto: LiveLeak

Fotografije venčanja pojavile su se na internetu, ali bez detalja o identitetu srpskog dobrovoljca i njegove izabranice, niti tačnog mesta gde je svečana ceremonija održana.
1859115-4-vencanje-srpskog-dobrovoljca-u-donjecku-foto-liveleak.jpg

Foto: LiveLeak

Na fotografijama se vide mladoženja u uniformi, njegova izabranica u venčanici, sveštenici i, najverovatnije, kum koji je takođe u uniformi.
1859128-2-vencanje-srpskog-dobrovoljca-u-donjecku-foto-liveleak.jpg

Da li zbog bliske linije fronta ili šenlučenja, tek na jednoj od slika snimljenih ispred likalne crkvice, mladoženja u ruci držu automatsku pušku.
1859100-1-vencanje-srpskog-dobrovoljca-u-donjecku-foto-liveleak.jpg

Podsetimo, u delu Ukrajine koji je pod kontrolom proruskih snaga bore se i dobrovljci iz Srbije, uprkos oštreim upozorenjima, pa i pretnjama iz zemlje, da će nakon povratka biti uhapšeni i da će im se suditi zbog ovog ratnog angažmana.

Nije mi jasno KOLIKI COVEK MORA DA BUDE KRETEN i IDIOT pa da ide da se bori i gine za druge drzave?

Osta mu je to?

Ako je placen - to je ok, ali da ide da se bori ne-znam-zbog-cega, onda je to STRASNO!

Stvarno mislim da su takvi ljudi opasni manijaci...

Ne znam kako bi ti ljudi razmisljali kroz koju godinu da ih pogodi metak u kicmu i ostanu paralizovani......

I da nemaju ni para ni nikoga da ih odrzava u zivotu.

Mozda bi tada shvatili kolike su bili budale?

- - - - - - - - - -

Америку ће ово играње рата да кошта главе. Заувек.
А о недодирљивости више нема ни приче. Највеће разарање биће баш у Америци.

To su vasi vlazni snovi.

Kao i o propasti Amerike.

Nista od toga, ima neko ko racuna sve bolje od vas.

Nije mi jasno KOLIKI COVEK MORA DA BUDE KRETEN i IDIOT pa da ide da se bori i gine za druge drzave?

Osta mu je to?

Ako je placen - to je ok, ali da ide da se bori ne-znam-zbog-cega, onda je to STRASNO!

Ne znam kako bi ti ljudi razmisljali kroz koju godinu da ih pogodi metak u kicmu i ostanu paralizovani......

Znaci oni koji ubijaju za pare su kul, a oni koji se prijave kao dobrovoljci zapravo ubijaju iz obesti i zabave i zapravo su opasni manijaci?!:roll::lol:

Pa upravo su dobrovoljci ti koje treba postovati i ceniti, jer oni zapravo ne idu tamo da ubijaju, vec da zastite nekog, neki narod mozda! ;)

Ne, u tvojoj svesti on nije dobrovoljac vec PAS RATA koji ide tamo jer voli da pljacka, siluje i ubija.:roll:

I naravno, svaki dobrovoljac je KRIV dok se ne dokaze suprotno. A ako se dokaze suprotno on je zapravo budala sto nije tamo otisa da pljacka i siluje, jer to je logika KUR*VARA.:roll:

I kako sad da te neko shvati ozbiljno?

Ko gleda jos ruske filmove?

Gde je izmisljen kompjuter, mobilni i td...

Ciji roboti setaju po Marsu?

PS. Rusi ni ekser ne znaju dobro da naprave.....

- - - - - - - - - -

Znaci oni koji ubijaju za pare su kul, a oni koji se prijave kao dobrovoljci zapravo ubijaju iz obesti i zabave i zapravo su opasni manijaci?!:roll::lol:

Pa upravo su dobrovoljci ti koje treba postovati i ceniti, jer oni zapravo ne idu tamo da ubijaju, vec da zastite nekog, neki narod mozda! ;)

Ne, u tvojoj svesti on nije dobrovoljac vec PAS RATA koji ide tamo jer voli da pljacka, siluje i ubija.:roll:

I naravno, svaki dobrovoljac je KRIV dok se ne dokaze suprotno. A ako se dokaze suprotno on je zapravo budala sto nije tamo otisa da pljacka i siluje, jer to je logika KUR*VARA.:roll:

Ne marim ja ako hoce svi neka idu i ginu za TUDJE INTERESE....

Ako im je to milo - samo napred!

I u ratu u Jugoslaviji bilo je mnogo vise onih koji su isli zbog pljacke, a ne iz patriotizma.

Osta mu je to?

- - - - - - - - - -

To su vasi vlazni snovi.

Kao i o propasti Amerike.

Nista od toga, ima neko ko racuna sve bolje od vas.

Ко год је напао Русију нестао је заувек. Изузетак је само Пољска а преживела је само захваљујући чињеници да је то словенска земља.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back