Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolar nije američko oružje jer ga ne štampaju Sjedinjene Države, nego FED - kartel privatnih banaka u rukama "izabranih" .
Rusija ne može da se otrgne iz šapa cionista jer dan-danas ruski građani svoju ušteđevinu drže u dolarima (kao mi npr u evrima) . Putin nema rešenje za tu enigmu jer nema hrabrosti da rusku rublju istrgne iz ruku cionističkih špekulanata i njihovih satrapa u Rusiji . Sviđalo se to vama ili ne, poslednji vladar velike države koji je imao valutu nezavisnu od cionističkog bankarskog kartela bio je Hitler . To je jedan od glavnih razloga što su mu Britanija i Francuska objavile rat 1939.
Ja sam pratio popis na terenu negdje do 80, a onda sam se smorio i pustio statistiku da sama po sebi dalje funkcionira .Само је потпуно исправних тенкова заплењено 170 комада.
Ne,zapravo je Ukrajina pobjedila!Ajd sada učini uslugu svima i nestani malo sa foruma!![]()
NATO je već vojno ušao u Ukrajinu a Putin se češlja. Šta će raditi kad mu general Bridlav zakuca na vrata kancelarije?
ovde nisu ostali ni dugmići
Dolar nije američko oružje jer ga ne štampaju Sjedinjene Države, nego FED - kartel privatnih banaka u rukama "izabranih" .
Rusija ne može da se otrgne iz šapa cionista jer dan-danas ruski građani svoju ušteđevinu drže u dolarima (kao mi npr u evrima) . Putin nema rešenje za tu enigmu jer nema hrabrosti da rusku rublju istrgne iz ruku cionističkih špekulanata i njihovih satrapa u Rusiji . Sviđalo se to vama ili ne, poslednji vladar velike države koji je imao valutu nezavisnu od cionističkog bankarskog kartela bio je Hitler . To je jedan od glavnih razloga što su mu Britanija i Francuska objavile rat 1939.
- - - - - - - - - -
Kako 1000 vojnika može biti 25% od 70 hiljada?
Pa jebbote ovo je stvarno bilo kao Formula 1, VN Debaljceva
Lepo je rekao kolega @akomoze (ako se dobro secam)
Koja li ce biti sledeca, mozda VN Marijupolja ili Liscanska?![]()
Спалили су их за медаљу...ovde nisu ostali ni dugmići![]()
Daj neki validni link za ovo što lađeš.I pritom se 2000 ruskih desantnikija vrati u kovčezima na Ural.
Covek je odgovoran za krvoprolice.
I ne pada mu na pamet da povuce tesko oruzje u skladu sa Minskim dogovorom.
I konstantno krsi primirje, bez prestanka bombardujuci Donjeck, Gorlovku i ostale slobodne gradove Novorusije. Naravno, po civilima.
E zato cemo pratiti oslobadjanje Mariupolja, a bogami i okoline Donjecka![]()
А јеси ли видео како је онај мученик пао са тенка у пуној брзини?![]()
Тозимире, није политички коректно спомињати ФЕД и његове власнике...Хитлер је био пројект тих истих "циониста"...
Jeste, ali u snovima lokalnih nacional-*********![]()
Neprijatelj pobeđuje zato što nemate hrabrosti čak ni da ga imenujete, pola foruma misli da je rat u Ukrajini započela neka ulična banda neo-nacista iz Desnog SektoraDruga polovina misli da je veliki uspeh što u poslednjih mesec dana Ukrajinci ginu malo više nego Rusi
![]()
Pa jebbote ovo je stvarno bilo kao Formula 1, VN Debaljceva
Lepo je rekao kolega @akomoze (ako se dobro secam)
Koja li ce biti sledeca, mozda VN Marijupolja ili Liscanska?![]()
[/B]
ziveli smo u ubedjenju da je napad na Poljsku naterao Britaniju i Francusku da udju u rat,kad ono bese Hitlerova monetarna politika![]()