Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači pravi se englez :ceka:

- - - - - - - - - -

Slažem se sa tobom, možda je bolje reći ovako. U pitanju je cela Evropa, nas je svake godine sve manje a njih sve više, matematika jejednostavna ako do nekog pogroma ne dodje, za nekoliko decenija cela Evropa " Pa i Srbija", biće islamska država.

Ма Србија неће бити исламска држава.

Пре нешто више од два века у Београду је било неколико десетина џамија, а данас је једна.

Нема срећом овде много конвертита као што је Јагуар, а природни прираштај је сада ту негде.

U toku su borbe za Širikino, i tenkovi DNR u napadu

MARIUPOLj – Snage DNR pokušavaju da preuzmu kontrolu nad mestom Širokino,
koje se nalazi na 20 kilometara od luke Mariupolj.

rusija-tenkovi-650x383.jpg

http://www.pravda.rs/2015/02/22/u-toku-su-borbe-za-sirikino-i-tenkovi-dnr-u-napadu/

Ма Србија неће бити исламска држава.

Пре нешто више од два века у Београду је било неколико десетина џамија, а данас је једна.

Нема срећом овде много конвертита као што је Јагуар, а природни прираштај је сада ту негде.
ako im jaguar ne popravi prirastajni prosek nece niko

Легални предсједник најавио враћање у државу. Вјероватно на ослобођени дио који се зове Новорусија.

Јанукович: Враћам се да помогнем

Бивши украјински предсједник Виктор Јанукович који је прошле године смијењен послије уличних протеста, обећао је да ће се вратити у Украјину да би јој помогао.

"Чим ми се пружи прилика, ја ћу се вратити и урадити све да побољшам живот Украјинцима", рекао је Јанукович у интервјуу за руску телевизију Первиј канал, чији су дијелови данас објављени.

"Бог ме је оставио да живим, можда због тога што сам људима и даље потребан", рекао је бивши предсједник који је побјегао из Кијева 21. фебруара 2014. године послије крвопролића међу демонстрантима на тргу Мајдан у Кијеву.

Данас се у центру Москве окупило 50.000 људи протестујући због збацивања Јануковича на данашњи дан прије годину дана у сусједној Украјини и то, како сматрају, "фашистичким пучем".

На том скупу недалеко од Кремља било је мотоциклиста-ултранационалиста, пензионера, ратних ветерана, представника студентских организација и организација које подржавају власт Русије, а дошли су с државним заставама и с транспарентима од којих је на једном писало: "Америко, цркни!".

У данас објављеном изводу из интервјуа који ће Первиј канал у цјелини емитовати у понедјељак, 23. фебруара, Јанукович је оцијенио да је Украјина "данас уништена и у њој владају неправда и самовоља".

"Током цијеле протекле године, био сам опсједнут мишљу да се вратим и будем на челу протеста против садашњих прозападних украјинских власти, али су моје присталице биле против", рекао је Јанукович.

Власти у Кијеву навеле су да је бивши украјински предсједник добио руско држављанство, али то Кремљ није званично потврдио.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=138307

- - - - - - - - - -

Ђубре фашистичко па какав "мир" када је у Србији и прије НАТО бомбардовања био мир! Говедо смрдљиво.

Између њега и Александра Лера нема никакве разлике. Њему ће се судити у Београду и због њега ће се вратити казна смрт вешањем.

Poslednja izmena:
Odlična preporuka svim budućim zemljama (inkluzivno i našu Serbiju), da se stave pod pokroviteljstvo SAD & EU. Put u Danteov pakao zagarantovan.
A tek kad nam tođe i Toni Bler, sve će doći na svoje mesto.

Hombre, to je s nase tocke gledista glupo i mazohisticki, ali oni koji to rade svjesni su svojih postupaka, oni bas to hoce i sretni su zbog toga.
Ukrajina, Siptari, Bosnjaci, mi Hrvati pogotovu, Ukri itd ...

- - - - - - - - - -

Stvar je u tome sto ce sad ceo dan CNN i BBC da placu oko ovoga, kako sad teroristi iz Rusije bacaju bombe na civilno stanovnistvo zato sto ne mogu tenkovima da ih ubijaju zbog Minska. Razumes? Sad ce da krene masovno 'nestajanje' stanovnistva u Harkovu i nikad necemo saznati sta se sa njima dogodilo, i sve to po zakonima ATO. Imace razresene ruke da streljaju ljude.

Pa pola sata posle eksplozije kao vec identifikovali i uhapsili pocinioce, odradili svu forenziku i istragu. Pa ko je tu lud?

Rusija je na udaru medija i ovako i onako, da se ne znam sta desi ili da se ne desi nista Rusi su na nisanu zapadne propagande, tako da je u biti svejedno. Da ljohne asteroid reci ce da je to neko novo rusko oruzje koje privuce asteroid tamo gdje oni hoce. Mada se to kosi sa onom kako nemaju ni carapa, igli, udica itd ...
Jedino u svemu tome bitno je da svi skupa mogu Rusima *** ***i nista vise.

- - - - - - - - - -

Ostrvskom novinaru Griši Filipsu, iz Ministarstva inostranih poslova je "preporučeno" da napusti Ukrajinu. MIP Ostrva je izrazio ozbiljnu zabrinust zbog njegovog rada na prostorima Donjecka i Luganjska. Ostrvljani su zabrinuto primetili da je novinar obučen u maskirnu uniformu sa oznakama samoproglašenih republika.
U svom odgovoru G. Filips je napisao da je iznajmio uniformu zbog lične nezbednosti i napomenuo da se on ne nalazi u Ukrajini već u Novorusiji.

VlZgefokiNw.jpg

Bas sam htio reci, al im ga spusti momacki.

Poslednja izmena od moderatora:

Тако је гицо. Она је опасносат само за фашизам, демократију и нацизам. За све остале и за целу цивилизацију гарнт мира и слобооде.
Зато Руси само дери ... све до Фашингтона и до последњех хитлеровца.

Mozda bi bila dobra ideja da Srbi sa Rusima zamene Srbiju za parce Sibira. Ipak ja ovu sugavu drzavu ne bih poklonila belosvetskim klosarima, nek Rusi paze na nju.

Сибир је добио назив по Србији. А Руси ће нам увек уступити довољно велики део Сибира где ће мо лепо да сместимо и ушушкамо наше домаће криминалце, демократе, фашисте, европејце и остали људски отпад. Наћи ће се ту места и за хашку елиту, клинтона, буша ....

Poslednja izmena:
Шта он зна, њему глава служи само да му киша не пада у стомак. Чуј "по налогу Путина"...дебилизам безличне масе.

Тако су овде фашисти из Хрватске писали да је војска Новорусије крива за обарање малезијског путничког авиона, а на крају се испоставило да је оборен од стране украјинског борбеног авиона.

До последњег фашисте. Спреми се и ти и на тебе ће доћи ред. Нешто се много брзо топе фашистичке фаланге чим већ толико има НАТО "добровољаца" из Пољске, хрватске ....

Poslednja izmena od moderatora:
Тако су овде фашисти из Хрватске писали да је војска Новорусије крива за обарање малезијског путничког авиона, а на крају се испоставило да је оборен од стране украјинског борбеног авиона.

Да, то је тачно али зато смо ми ту да исправљамо подвале и разобличавамо њихове лажи које подмећу ти неонацистички ретарди закржљалих мозгова.

Њих тачније и не занима истина, овде су да би ширили ту болесну пропаганду.

Да, то је тачно али зато смо ми ту да исправљамо подвале и разобличавамо њихове лажи које подмећу ти неонацистички ретарди закржљалих мозгова.

Њих тачније и не занима истина, овде су да би ширили ту болесну пропаганду.

Распирују русофобију.

Не лупај глупости, чак и за виртуелни простор је одвратно.

А ти би Лера да прогласиш почасним грађанином и ослободиоцем Београда ... да и Кларка !!! Неће моћи и овог другог чека иста судбина као првог.

1942 године била је глупост рећи да ће Лер бити стрељан као ратни злочинац .... али дође мај 1945 ....
Није глупост оно што сам ја написао него си ти глуп јер имаш око соколово да види до сопственог кажипрста и огроман мозак који може да закључи да је 2+2=0.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back