- Poruka
- 21.583
Gurni glavu još malo pa ćeš još bolje vidjeti kraj
Знам ја да би ти да ти неки Србин гурне главић, ал џаба се надаш. У сваком случају НДХ ће ускоро нестати за сва времена.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gurni glavu još malo pa ćeš još bolje vidjeti kraj
I sad poslije ovakve primitivne provokacije budaletina očekuje da će Rusi dati odobrenje u SB da se UN tupe rasporede u Ukrajini?Porošenko: As aggressor Russia cannot and will not participate in the peacekeeping mission in Ukraine.
Na protiv, dobio je DOBAR STIMULANS........
Sada tek POCINJE....
Moguce.
Zato je rasturena Jugoslavija, zato je bilo "arapsko prolece", zato se bore u Iraku, Avganistani i Siriji...
Svima je zajednicki imenitelj Rusija i Sibir.
Treci svetski je poceo.
Porošenko je izgubljeni idiot! Više ništa ne kontrolira na terenu!
I sad poslije ovakve primitivne provokacije budaletina očekuje da će Rusi dati odobrenje u SB da se UN tupe rasporede u Ukrajini?
Mislim, što više reći za ovakvog idiota? Prevazišao je i onog gruzijskoga žvakača kravata!
Al što je dosad odigrao, svaka mu čast!Evo, samo što nije pobjegao poput Janukoviča
- - - - - - - - - -
Neće, ali to ima određene posljedice.
Porošenko ne očekuje mirovne trupe, samo igra političku igru

:
hoce. evo na moje ime su otvorili racun.sad moram da im prebacim taj novac, ali sad ja neznam kome![]()
Neće, životi njihovih građana mnogo vrijede.
Samo će poslati Ukrima brutalne tone oružja i pomoći im da naprave respektabijnu vojsku.
Psihopate imaju potrebu od ratnih zarobljenika praviti parade.
Svaki građanin svake države je dužan držati se zakona te države.
Ako ti se ne sviđaju zakoni i uzmeš oružje u ruke, onda si terorist, a ako proglasiš svoju paradržavu na teritoriji postojeće međunarodno priznate države, onda si terorist i okupator.
Al što je dosad odigrao, svaka mu čast!![]()
Kako si terorista i okupatore?
Najzad si i ti priznao sta si i sta je tvoja lijepa.
Već sam ti negde napisao da Ukri preprodaju oružje u Afriku.
Nekom Giviju iz Somalije.
Што си тако глуп, то је фора.
Има ваљда и код вас на селу шале?
Sta mislis da ce se desavati u Kijevu kada im poskupi gas za 300%, struja za 70, a valuta jos vise izgubi vrednost?
A što bi ti odigrao na njegovom mjestu, da vidimo pametne.
- - - - - - - - - -
Ne čitaš me, nakon 5 mjeseca 1992. nisam ni terorist ni okupator, nego tvoji sunarodnjaci.
- - - - - - - - - -
Prodavao je i Tuđman tenkove u jesen 1991.
Gledao bih svoja posla i bavio se čokoladom! Ono o čemu pojma nemam ne bih ni pokušavao, a pogotovo ne bih vadio iz vatre kestenje koje je netko drugi tamo bacio i koje netko treći čeka hladno jesti.A što bi ti odigrao na njegovom mjestu, da vidimo pametne.
- - - - - - - - - -
Gledao bih svoja posla i bavio se čokoladom! Ono o čemu pojma nemam ne bih ni pokušavao, a pogotovo ne bih vadio iz vatre kestenje koje je netko drugi tamo bacio i koje netko treći čeka hladno jesti.
Jednom kad postanes terorista onda si to dok ne umres!
Čekaj??? Nije valjda da porediš fajt protiv Rusa s fajtom protiv Srba?Svrnut će Porošenka i Putina proglasiti za predsjednika? Neće.
Profesoru u srednjoj školi je 1992 u RH bila plaća 150 DEM. Pa? Rat ima cijenu.
Svrnut će Porošenka i Putina proglasiti za predsjednika? Neće.
Profesoru u srednjoj školi je 1992 u RH bila plaća 150 DEM. Pa? Rat ima cijenu.
Monthly pensions are now only $36.50, while the minimum salary is $47.
Čekaj??? Nije valjda da porediš fajt protiv Rusa s fajtom protiv Srba?
Jednom kad postanes terorista onda si to dok ne umres!