svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Primirje se poštuje isključivo ako to odgovara za obje strane u sukobu.
ili ako ti šefovi zaprijete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primirje se poštuje isključivo ako to odgovara za obje strane u sukobu.
Prica o 3 000 u kotlu i spasenih 2 500 je teska fantazija...ovo je definitivno bilo mnogo gore od Ilovajska.
Primer organizovanog povlacenja koje oni spominju je demonstrirao Strelkov letos - sacuvana je vecina tehnike i ljudstva, a izgubljena je teritorija. Pokazalo se kao dugorocno ispravno jer su ti isti ljudi vec nekoliko puta prvo navukli Ukre u kotao pa ih onda razbili kao zvecku. Ovo Porosenkovo "organizovano" povlacenje je klasicna bezanija.

ili ako ti šefovi zaprijete.
.Jos jedna zanimljivost: postoje, sada vec ozbiljnije indicije da je znacajan broj od strane Hunte mobilisanih vojnika presao na stranu Novorusije.
Treba li reci da se i ovo cekalo?

Н
Мало је само поломљен, али саборци се нису ни окренули. Најбоља сцена су ови поред пута, не верују шта се десило![]()

U pravu si, evo, ja već danima ne pišem nego se pokušavam oporaviti od ovog šoka.
Судећи по дешавању, то мора да је Гумијева птичица полетелаMeni se čini da je ga neko gurnuo... možda neki ustaša, pa kontaju šta će nam![]()

To bi bilo vrlo lepo, pogotovo u propagandnom smislu![]()
Odakle ti ideja da imam frustracije?
Evo, Porošenko traži plave šljemove, zvuči poznato?
Kupuje vrijeme.

Kada nasi dodju do Zaporozja i Harkova videces koliko ce vojske biti.

Надаш се да ће доћи до 'мирне реинтеграције' источног Подун...пардон, Украјине?![]()
Sada citam izvestak jednog od nasih da je kotao napustilo 1000, bez oruzja, kroz koridor koji su im omogucili i da je to jedina veca gruo koja je izasla.
Ti vjeruješ Porošenku?
Je li iko spomenuo ukro moral, koji ce nakon aerodroma Donjeck i sad ove pushione zasigurno biti na madafaka nivou, znamo da je i prije bio ono bas do yaya ...

Rusu mozes sve da prodas - osim nacizma. Ta roba ne prolazi i samo je dodatna motivacija za ionako najbolje borce na svetu. Ona budaletina Jacenjuk prica o nekakvom zidu prema Rusiji ??? Majko moja kakav kreten.
To vec potpuno realno zvuci, video sam i ja danas takve vesti. Znaci ocekujemo smrkove u Debeljaci![]()
Evo Potrosenko poziva plave slemove![]()
Zato što zna da ako Novorusi krenu dalje praktično bi stigli do Kijeva.
Ukro vojska je slomljena uzduž i poprijeko.
Samo što Putin nije ni imao namjeru da Ukrajinu riješi vojnim putem,ovo je samo reakcija na "antiterorističku" akciju protiv sopstvenog naroda.
Lako je bilo gađati civile i držati velike gradove u poluokruženju bez hrane,struje,vode.Sjetimo se samo da Poraženko nije dozvolio humanitarni konvoj iz Rusije.
Kada je naletio na sebi ravne i dobio po *ički sjeo je za sto.Kada je dobio drugi put po *ički,dogovorio je primirje,treći put zove pomoć na sve strane.
Dakle htjeo je rat,dobio ga je,od vojne operacije čišćenja Donbasa dobio je kontraefekat,izgubio je novu teritoriju pored Krima.
Treba ga stiskati do te mjere da klekne i ljubi noge,treba ga poniziti!Jer ništa drugo nije ni zaslužio!Putin je kralj!

Navodno, 3000 zivih jos uvek u kotlu i sada se jos jedna grupa sprema da bez oruzja, preko koridora, napusti podrucje.