Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поред војних пораза Кијевски пучисти би требало и о овоме да брину.

окументы Мнения Фото Видео Сюжеты
Отец пленного "киборга", которого отдали родителям - перевел на лечение пострадавших от обстрелов девушек г. Донецка 30 тысяч рублей
17 февраля, 23:55 поделиться:
312101
Отец пленного "киборга", которого отдали родителям - перевел на лечение пострадавших от обстрелов девушек г. Донецка 30 тысяч рублей

Говорит "Москва": "Отец пленного "киборга", которого мы ранее просто отдали родителям - перевел на лечение пострадавших от обстрелов девушек г. Донецка 30-ть тысяч рублей или 11.100 гривен.

Он позвонил мне из Киева и сказал, что они благополучно добрались, но нет радости в душе, ибо забыть не может увиденное и попросил реквизиты сбора средств на лечение девушек.

А вы говорите, что украинцы враги ... Врагами их хунта сделала при помощи лживой пропаганды. Но правда как солнце и пусть СЕЙЧАС ее закрывают тучи, но небо рано или поздно прояснится".

--22.jpg

kaze Putin ameri isporucili oruzje Kijevu ali sta ce im

Ništa, Putin nema razloga da se brine.

Do sada je samo on isporučivao oružje, sada ćemo vidjeti kako to izgleda kada neku gvožđuriju ubace i Ameri.

- - - - - - - - - -

Pomislio sam da živiš u Odesi, jer ti piše Oдесса! na profilu.Nije važno! :mrgreen:

Ma je, u Debaljčevu živi i tamani naciste :D

Sunce ti žarko ebem, a šta bi sada ovo trebalo da znači:

The United States said on Tuesday it was not in the interests of Ukraine or the world to get into a proxy war withRussia over eastern Ukraine, a comment suggesting Washington is hesitant to arm Ukrainian forces.

"Our belief here in the administration, and I would be surprised if others disagree, is that getting into a proxy war with Russia is not anything that's in the interest of Ukraine or in the interest of the international community," State Department spokeswoman Jen Psaki told reporters. "And certainly, as we weigh options, we weigh that as one of the factors."

http://in.reuters.com/article/2015/02/17/ukraine-crisis-usa-idINKBN0LL1Y720150217

Evo ga i ovde:

SAD:Rat s RUS nije u interesu sveta

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=17&nav_category=78&nav_id=959239

Šta znači, znači da su gurnuli oružje hunti. A kad god učine neku podvalu, izađu sa saopštenjem kako je mir jedina opcija. Kao što je i Putim svojima dostavio "humanitarnu pomoć" pa onda raspleo o miru kao jedinoj opciji. Rusija se očigledno opametila i bije ih njihovim oružjem - medijskom propagandom a iza zastora odrađuje posao.

Poslednja izmena:
Гуми, не мислиш ли да је после свега, а нарочито данашњег дана , мало депласитрано причати о летошњим дешавањима ?:roll:

Ne, mislim da je deplasirano kada Putin kaže "sankcije nisu fer, mi ne sudjelujemo nikako u Ukrajini." kao što je ponovo rekao prije par dana.

Osim toga ovo što sam linkao nije zajebancija, za to treba vremena i truda.

- - - - - - - - - -

Putin je genije!

Polubog, ne samo genije.

Volio bih da je on moj predsjednik, a ne Kolinda

Ali čekaj... zar Rusi ratuju u Ukrajini? :eek:

Видим да се ствара психоза страха за Балтичке земље.....да су следеће....нешто се слабо ослањају на НАТО трупе...
...ал' не видим и да им НАТО нуди неке гаранције.....а Путин се чешља...чешља...и шета по Европи..

http://euromaidanpress.com/2015/02/17/vilnius-analysts-moscow-use-conventional-war-lithuania/

nekoliko analiticara govori o mogucoj eskalaciji sukoba na baltiku.misle da rusi mogu izvrsiti hibridni rat protiv estonije i letonije, jer tamo ima Ruska manjina, ali protiv litvanije mogu izvrsiti konvencionalni rat da bi napravil prolaz za kaliningrad

nekoliko analiticara govori o mogucoj eskalaciji sukoba na baltiku.misle da rusi mogu izvrsiti hibridni rat protiv estonije i letonije, jer tamo ima Ruska manjina, ali protiv litvanije mogu izvrsiti konvencionalni rat da bi napravil prolaz za kaliningrad

Reci toj nekolicini analitičara da se najprije otrijezne.

- - - - - - - - - -

U sinocnim "Vestima u 20.00h" ima dogadjanja u i oko ratista u Ukrajini , ali i mnogih zanimljivosti ...
Npr. o "sajber ratovanju i sta je AV Kasperski otkrio" :

http://russia.tv/video/show/brand_id/58500/episode_id/1173603/video_id/1136785/viewtype/picture

Samo reci da je Kasperski otkrio da Ameri ugrađuju špijunski sofrver u WD hard diskove. :lol:

SAD: Ni u čijem interesu nije posredni rat s Rusijom

Sjedinjene Američke Države saopštile su juče da nije ni u interesu Ukrajine, niti sveta, da vodi "posredni" rat s Rusijom zbog istoka Ukrajine, i to je komentar koji sugeriše da Vašington okleva da naoruža ukrajinske snage.
"Naš stav ovde u administraciji, a ja bih se iznenadila da se neko s tim ne slaže, jeste da vođenje 'posrednog' rata s Rusijom nije ni interes Ukrajine, niti svetske zajednice", rekla je predstavnica Stejt departmenta Džen Psaki.
"Naravno, kad razmatramo razne mogućnosti, mi odmeravamo i to kao jedan od faktora", rekla je ona.

Rekoše amerikanci i poslaše oružje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back