Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
I oko 500 puta veće od Lihtenštajna.I malo manje od Srbije. Ostalih 92% ostaje Ukrajina? To je ta pobjeda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I oko 500 puta veće od Lihtenštajna.I malo manje od Srbije. Ostalih 92% ostaje Ukrajina? To je ta pobjeda?
gubiš. ućiće. prekršili ukrajinci primirje ili ne. ili se sami povukli zbog budjenja savesti.Ajde, može kladara.
Nisam Lepi Bora da junački podvijem rep i pravim se blesav, a baš me zanima da li si ti kao on - jedan je način da saznam.
Formuliraj i budi precizan.
........... Uveren sam da kogod dostavljao oružje, broj žrtava može rasti, ali se ishod neće promeniti. Velika većina vojnika u ukrajinskoj vojsci nema motivaciju da učestvuje u krvavom sukobu daleko od kuće, dok oružane snage u Donbasu imaju sve razloge da brane svoje porodice", rekao je Putin, prenosi RT.
Da, obično streljaš zarobljenika ako je sjebao nišansku spravu na minobacaču...
Геројам слава
Ajde, može kladara.
Nisam Lepi Bora da junački podvijem rep i pravim se blesav, a baš me zanima da li si ti kao on - jedan je način da saznam.
Na Mariuopolj![]()
Pobeda Ukrajine je kontrola nad celokupnim gasovodom i svim rudnicima, onako kako piše u ugovoru sa Amerikancima i Nemcima.I malo manje od Srbije. Ostalih 92% ostaje Ukrajina? To je ta pobjeda?
Mariuopolj bi mogao biti zaobidjen ,dobili bi jos jedan kotlic
isto mislim da bi mogli poklopiti sve uz granicu Rusije sjeverno od Luganska i nastupati pravcem prema Harkovu

Tako je. U principu, sad imaju niz poteza koji mogu povuci, mogu da biraju
Ali ipak... Debaljcevo treba zavrsiti do kraja.
Јел постоји неки посебан разлог да констаним глупостима себе представљаш као будалу?

Treba da idu dalje i zavrse rat pobjedom i kapitulacijom ukroustasa.Ne treba da upadaju u klopke koje im zapad pravi tipa primirije Minsk 1,2.Vidjeli smo kako su nas isto tako 1991 nasukali,kreni stani ,imali smo vise od 20 primirija i kad smo vec bili porazili ustase dobili smo Vensov plan

pa eto u narednim mesecima mozemo ocekivati postovanje primirja.Ukri ce ga prvi prekrsiti pa nalogu SAD a pod pritiskom desnicara.Siguran sam da ce ih Rusi tom prilikom odvaliti kao budale.Ukoliko se teritorija Novorusije uveca u odnosu na danasnju, ti se banujes na mesec dana,ukoliko bude obrnutao ja odoh u egzil,moze? Procenjujem da bi to bilo na pravacu prema Slavjansku,Marijopulj mi nije interesantan
Kad si slab onda "primirje" mogu nametnuti. To je 90-ih kod nas moglo, jer smo bili slabi, David protiv Golijata. Govoriti o tome u slucaju Novorusije je krajnje naivno, iako me fascinira da pokusavaju te gluposti. Inercija kombinovana sa gluposcu cuda cini![]()

Najbolje resenje za problem Djebaljceva i okolnih mesta je bezuslovna kapitulacija ukrajinskih snaga. To je jedino resenje sa sto manje zrtava i razaranja
Ajde, može kladara.
Conflict Reporter @Conflict_Report · 24m 24 minutes ago
Together with the 40th Battalion Ukr soldiers, Russian troops captured their remaining weapons and armored vehicles.
Vazduh trepti kao da zemlja gori.
Jel počelo uništavanje tehnike?
![]()

Treba da idu dalje i zavrse rat pobjedom i kapitulacijom ukroustasa.Ne treba da upadaju u klopke koje im zapad pravi tipa primirije Minsk 1,2.Vidjeli smo kako su nas isto tako 1991 nasukali,kreni stani ,imali smo vise od 20 primirija,kad god smo gazili ustase,oni namecu primirije i kad smo vec bili porazili ustase dobili smo Vensov plan