Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde, može kladara.
Nisam Lepi Bora da junački podvijem rep i pravim se blesav, a baš me zanima da li si ti kao on - jedan je način da saznam.
Formuliraj i budi precizan.

pa eto u narednim mesecima mozemo ocekivati postovanje primirja.Ukri ce ga prvi prekrsiti pa nalogu SAD a pod pritiskom desnicara.Siguran sam da ce ih Rusi tom prilikom odvaliti kao budale.Ukoliko se teritorija Novorusije uveca u odnosu na danasnju, ti se banujes na mesec dana,ukoliko bude obrnutao ja odoh u egzil,moze? Procenjujem da bi to bilo na pravacu prema Slavjansku,Marijopulj mi nije interesantan

Mariuopolj bi mogao biti zaobidjen ,dobili bi jos jedan kotlic
isto mislim da bi mogli poklopiti sve uz granicu Rusije sjeverno od Luganska i nastupati pravcem prema Harkovu

Tako je. U principu, sad imaju niz poteza koji mogu povuci, mogu da biraju :)

Ali ipak... Debaljcevo treba zavrsiti do kraja, ne smeju ostati nikakvi repovi.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Tako je. U principu, sad imaju niz poteza koji mogu povuci, mogu da biraju :)

Ali ipak... Debaljcevo treba zavrsiti do kraja.

Treba da idu dalje i zavrse rat pobjedom i kapitulacijom ukroustasa.Ne treba da upadaju u klopke koje im zapad pravi tipa primirije Minsk 1,2.Vidjeli smo kako su nas isto tako 1991 nasukali,kreni stani ,imali smo vise od 20 primirija,kad god smo gazili ustase,oni namecu primirije i kad smo vec bili porazili ustase dobili smo Vensov plan

Poslednja izmena:
Јел постоји неки посебан разлог да констаним глупостима себе представљаш као будалу?

Postoji, misli da će nekoga ovde iznervirati, budući da okolnosti u svetu nerviraju njega, pa pokušava da uspostavi duševnu ravnotežu. Plus što mu nikako ne uspeva da promeni pol, operacija skupa, a para malo. Ne znam samo da li je ikad razmislio o tome da Alah baš i nema puno simpatija za trandže, a kamoli ovi iz Islamske države čija klanja svakodnevno podržava. Tako ti je to kad nisi siguran da li si muško ili žensko, sve ti se pomeša, pa i rezoni :mrgreen:

Treba da idu dalje i zavrse rat pobjedom i kapitulacijom ukroustasa.Ne treba da upadaju u klopke koje im zapad pravi tipa primirije Minsk 1,2.Vidjeli smo kako su nas isto tako 1991 nasukali,kreni stani ,imali smo vise od 20 primirija i kad smo vec bili porazili ustase dobili smo Vensov plan

Kad si slab onda "primirje" mogu nametnuti. To je 90-ih kod nas moglo, jer smo bili slabi, David protiv Golijata. Govoriti o tome u slucaju Novorusije je krajnje naivno, iako me fascinira da pokusavaju te gluposti. Inercija kombinovana sa gluposcu cuda cini :)

pa eto u narednim mesecima mozemo ocekivati postovanje primirja.Ukri ce ga prvi prekrsiti pa nalogu SAD a pod pritiskom desnicara.Siguran sam da ce ih Rusi tom prilikom odvaliti kao budale.Ukoliko se teritorija Novorusije uveca u odnosu na danasnju, ti se banujes na mesec dana,ukoliko bude obrnutao ja odoh u egzil,moze? Procenjujem da bi to bilo na pravacu prema Slavjansku,Marijopulj mi nije interesantan

Moramo biti precizniji.

Evo, ja sam više puta tvrdio da je Debaljčevo zadnje što će separatisti osvojiti.
Pritom ne mislim da sela od par kuća, to ne možeš ni znati, nego gradove tipa Artemivska, Konstantinovke, Severodonjecka ili Kramatorska.

Dakle, ja tvrdim da u sljedećih godinu dana sepovi neće osvojiti niti jedan značajniji grad ili gradić.

Baniranje je bezveze i nije blam, ajmo ovako: ako izgubim, avatar mi je mjesec dana Putin i u potpisu piše "Volim Putina", a tebi isto to s Obamom.
Obična fotka, nikakva karikatura ili sprdačina. I ima da si često na forumu kao i do sada. :roll:

Imamo deal?

Ajde, može kladara.
Nisam Lepi Bora da junački podvijem rep i pravim se blesav, a baš me zanima da li si ti kao on - jedan je način da saznam.
Formuliraj i budi precizan.

Ja sam ti vec rekao sta ce biti, ali ti odbijas sa cujes...
- Porosenko nece docekati pocetak marta u fotelji
- Sedam dana posle pada Porosenka, Novorusi ce biti na granicama DNR i LNR
- Istovremeno sa padom Porosenka krecu ustanci i u drugim republikama na jugoistoku Ukrajine

Cetiri puta su Ukri masakrirani na isti nacin, tvrdoglavo odbijajuci da prihvate realno stanje i povuku trupe na polozaje koji se mogu braniti
- u juznom kotlu je sahranjena elita ukrajinske vojske
- pod Ilovajskom je sahranjena ofanzivna snaga Ukra
- na aerodromu su pokopani najzagrizeniji ekstremisti
- u Debaljcevu je konacno razgromljena glavnina preostale ukrajinska vojne moci
To cetvrto razgromljavanje Porosenko ne moze preziveti... gotov je...

Zapamti sta cu ti reci, podrudicu se da budem vrlo precizan
Naredba "unistavaj tehniku i povlaci se u manjim grupama, svako za sebe" mozda je data jedinicama u kotlu ali nemoj se iznenaditi kad se od sutra bude primenjivala i na ostalim delovima fronta. Kad se novoruske jedinice, koje su peglale kotao sa sve cetiri strane, budu ustremile ka severu, za koji dan, nece biti Ukra raspolozenih da im se nadju na putu.

Poslednja izmena:
Jel počelo uništavanje tehnike?

proxy.jpg

Treba da idu dalje i zavrse rat pobjedom i kapitulacijom ukroustasa.Ne treba da upadaju u klopke koje im zapad pravi tipa primirije Minsk 1,2.Vidjeli smo kako su nas isto tako 1991 nasukali,kreni stani ,imali smo vise od 20 primirija,kad god smo gazili ustase,oni namecu primirije i kad smo vec bili porazili ustase dobili smo Vensov plan

Ne brini, nije Putin ovca. Vidis da se od primirja k primirju teritorija koju kontrolisu opolcenci povecava. A veceras me Car odusevio, na zajednickoj konferenciji za stampu sa Viktorom Orbanom, povodom situacije u Debaljcevu izjavio je otprilike sledece: nadam se da ce vojnici VSU ostaviti oruzje i vratiti se nesmetano svojim porodicama i da ce im istovremeno opolcenci osloboditi koridor... I vrhunac izjave: niko ne voli da gubi, pogotovo od dojucerasnjih RUDARA i TRAKTORISTA, ali treba gledati u buducnost, zivot ide dalje...
Koliko ja vidim, ovo Debaljcevo je reseno. Tek sada ukri pocinju da daju izjave kako tamo imaju probleme. Situacija slicna Ilovajsku, krili su od javnosti istinu o situaciji u kotlu do poslednog momenta, kada su sa drugih strana vec stigli izvestaji o katastrofalnom porazu i izgibeniji ukr vojske u Ilovajskom kotlu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back