Ste Van
Zainteresovan član
- Poruka
- 383
Još nisi navikao na ruske laži?
verovatno foto sop iz Debaljceva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još nisi navikao na ruske laži?
Ajde da pokušam još jedan put ozbiljno.....Jel si frustriran što će tvoji heroji izaći iz kotlića gologuzi (alternativno u crnim vrećama) i bez "bele tehnike"?
To javlja Danke Deutschland, a njima svakako veruješ.
Pa da Ameri opet naoružaju Ukre i najmodernijom tehnikom, opet će ista dobro doći Opočelcima.
Sve me podseća na Partizane kad su pred sobom imali talijanske jedinice.
>>Kakva sreća, sad ima da dopunimo rezerve i sve što nam fali na frontu<<
Citat:
Pakao i ad Debeljceva je nemoguće opisati .....Takvo uništenje nije zabelezeno u poslednjih 200 god...bilo ih je preko 11500 u okruženju...zarobljenih nema do sad prebrojano na LADNO preko 6500 !!!!!!!! Inf 1000% tačna !!! ....
Faktički totalni krah UK vojske
Ajde da pokušam još jedan put ozbiljno.....Jel si frustriran što će tvoji heroji izaći iz kotlića gologuzi (alternativno u crnim vrećama) i bez "bele tehnike"?
To javlja Danke Deutschland, a njima svakako veruješ.
Pa da Ameri opet naoružaju Ukre i najmodernijom tehnikom, opet će ista dobro doći Opočelcima.
Sve me podseća na Partizane kad su pred sobom imali talijanske jedinice.
>>Kakva sreća, sad ima da dopunimo rezerve i sve što nam fali na frontu<<
verovatno foto sop iz Debaljceva
Из котлића нико не излази више жив. Имали су довољно времена да се предају то су одбили и сада се сва фашистичка НАТО војска у котлићу систематски уништава.
На украјинским форумима се већ увелико прича о хиљадама мртвих.
Ne, nisam uopće frustriran, ja sam uvjeren da Novorusija, odnosno ovaj komadić preferirane Novorusije, ne može opstati kao država.
Tome u prilog mi govori i činjenica da Novorusi do sada nisu učinili nikakve ozbiljne korake ka stvaranju države (izbori, parlament, predsjednik, valuta itd.) osim vojnih.
Uopće se ne zna tko koga predstvalja: da li Zaharačenko predstavlja LNR ili samo DNR, i koga ustvari predstvalja u DNR?
Porošenko sasvim ispravno igra kada odbija pregovore s nekime iz Novorusije - prava istina je da nema s kime pregovarati.
Za sada Ukrajina kontorlira 925 svog teritorija, vjerujem da će ubudućnosti uspostaviti kontrolu i nad tih 8%.
Da ne gledam besmislene klipove: na tom klipu se vidi preko 6.500 ubijenih Ukra, kako ti prenosiš, vest je 1000% tačna
Gumi, vec sam objasnio situaciju sa tim postom. To je bio citat sa jednog drugog bloga. I sam sam u drugom postu izrazio nevericu. Mada.....
Naravno, ratni zločinac Zaharačenko je jasno rekao da ne uzima zarobljenike.
Naravno, ratni zločinac Zaharačenko je jasno rekao da ne uzima zarobljenike.
Ne, nisam uopće frustriran, ja sam uvjeren da Novorusija, odnosno ovaj komadić preferirane Novorusije, ne može opstati kao država.
Tome u prilog mi govori i činjenica da Novorusi do sada nisu učinili nikakve ozbiljne korake ka stvaranju države (izbori, parlament, predsjednik, valuta itd.) osim vojnih.
Uopće se ne zna tko koga predstvalja: da li Zaharačenko predstavlja LNR ili samo DNR, i koga ustvari predstvalja u DNR?
Porošenko sasvim ispravno igra kada odbija pregovore s nekime iz Novorusije - prava istina je da nema s kime pregovarati.
Za sada Ukrajina kontorlira 925 svog teritorija, vjerujem da će ubudućnosti uspostaviti kontrolu i nad tih 8%.
ameri i da mogu da posalju oruzje da se ukrajina odbrani oni nece
jer im vise odgovara nestabinost pa ce zato poslati toliko da se borbe nastave sto duze
zasto amerika ne napadne rusiju ako vec ima takav stav
A Krim? Pa valjda i oni imaju neki procenat teritorije ili si se vec pomirio sa istinom?
Gumi, vec sam objasnio situaciju sa tim postom. To je bio citat sa jednog drugog bloga. I sam sam u drugom postu izrazio nevericu. Mada.....
Гумице, економски НовоРусија стоји много боље него целокупна територија под управом укроусташа. Зашто то не помињеш?
Znas zasto stices takav utisak ? Zato sto ne pratis i ne interesuju te zbivanja u DNR i LNR ... a i previse i zavistan od informacija ukrajinskih novinara - tipa ovog naduvanog .... Zato se posle i tebi prividjaju zmajevi ognjeni Gorjanici , cuburaske , Baba Jage, kucice u gorici na jednoj nozici .. Zar prica koja lovi Boing .... leteci tanjiri sa Ruskim oznakama ... i razna druga cudevenija .....
Zato jer to nije bitno: zapad pumpa eurima Ukrajinu, svako toliko pa par milijardi kapne.
A Rusiji ti nije tako jednostavno pratiti, budući da Rusija ima BDP na razini jedne Italije.![]()
Sta vredi sto im oni "upumpaju" te eure, kad svi ti euri na kraju zavrse u Rusiji.
I sta vredi Italiji "onoliki" BDP kad u njega moraju da uracunaju promet narkotika i promet svojih zena i cerki, da bi im bio bas "onoliki"?
Mislim da je ovo sto sam napisao u prthodnom postu preterivanje....ali videcemo
Ko je ratni zločinac ???
...
Rusija ce dugorocno izgubiti ovaj "rat". Ako Zapad zna nesto dobro da uradi, to je da uvede sankcije. U tome su se izvestili.
piše "бивши министар одбране САД и бивши директор ЦИА " može on izjavljivat šta hoće, boli ga đ on je bivši
btw jesi naučio kako se kopi/pejsta YT link? probaj sa ALT + F4
Ovaj diktator je i Hitlera prevazišao !
Putin je bogatiji od Gatesa: 'Posjeduje imovinu vrijednu 200 milijardi dolara'
![]()
Browder tvrdi da je Putinov "glavni zadatak prvih osam do 10 godina na vlasti bio ukrasti što više novca".
Vlasnik investicijskog fonda i nekad najveći strani investitor u Rusiji, Amerikanac Bill Browder, kazao je na CNN-u da smatra kako je ruski predsjednik Vladimir Putin najbogatiji čovjek na svijetu, piše Business Insider.
Na pitanje da procijeni vrijednost Putinove imovine, Browder je kazao da vjeruje da se ona kreće oko 200 milijardi dolara. - Veliki dio novca koji je Rusija zaradila u 14 godina njegove vladavine nije završila u školama, cestama i bolnicama nego u nekretninama, računima u švicarskim bankama i fondovima u vlasništvu Putina i njegovih suradnika - rekao je Browder.
Zato jer to nije bitno: zapad pumpa eurima Ukrajinu, svako toliko pa par milijardi kapne.
A Rusiji ti nije tako jednostavno pratiti, budući da Rusija ima BDP na razini jedne Italije.![]()
Sta vredi sto im oni "upumpaju" te eure, kad svi ti euri na kraju zavrse u Rusiji.
I sta vredi Italiji "onoliki" BDP kad u njega moraju da uracunaju promet narkotika i promet svojih zena i cerki, da bi im bio bas "onoliki"?