Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezim u Moskvi je KGB-ovski. KGB je zlocinancka organizacija u vek bila. Uvek bila masina za progon i ubijanje pravosalvnih Rusa. Jedan od najvecih neprijatelja pravosalvnih Rusa i svih pravosalvnih Hriscana. Veliko zlo.
Putin je KGB-ovski žbir i dobar glumac - da se (pravosalvni)Rusi ne dosete, a sve radi na stetu pravosalvnih Rusa i Rusije u celini. Pogledaj samo kakva im je ekonomija. To je uzas. Vojska jos uvek sovjetska, tehnoloski zasotala, pod obelezjima satanistickih pentagrama(petokrake).

Sve ovo je radio i Milosevic, kao sto sada radi Putin. Milosevic je veliki izdajnik Srba u Krajini i Republici Srpskoj. Veliki izdajnik.
On je isto potpisivao sporazume sa neprijateljima koji su na samom pocetku bili daleko, daleko slabiji i bili su laka meta za nasu vosjku. On je to mogao brzo i efikasno da resi, bez velikih stradanja, pre svega, naseg naroda. Putin ima jos vece mogucnosti. Najvece moguce, nuklearne. I pored toga na hiljade Rusa je brutalno pobijeno, ismasakrirano. TO JE NEVIDJENA IZDAJA!
Neka mu Bog sudi zbog toga!

Svi pravosalvni Rusi moraju da se ujednie i da shvate da im buducnost zavisi od toga hoce li osloboditi Moskvu od KGB-ovske okupacije ili ne. Zapadni satanisti im uzimaju zemlje, deo po deo, gine im narod, kao sto je nas narod ginuo, a rezim u Moskvi odbija da upadne s vojskom i zavrsi sve za par dana, pa ako treba da upotrebi nuklearno oruzje.
*ebe se Putinu i KGB-ovoj ekipi za hiljade pobijenih Rusa i sto ce ih mozda jos hiljade biti pobijeno. Isti je kao Milosevic.

Bez cara pravoslavnog za Ruse, a i za nas, nema spasa. Zato je duznost pravosalvnih Rusa da ustanu protiv izdaje u Moskvi, a i nasa je duznost da ih podrzimo na sve moguce nacine, pa ako treba da to uradimo kao i Pocuca i ostali pravosalvni Srbi koji se bore sa pravosalvnim Rusima.

Бла бла бла Милошевић продао Крајну, Реп Српску, Косово а бивше четничке војводе дадоше целу Србију за мало пара како су борци за краља и отаџбину поткупљиви док се Шешељ бори против Хашке тираније и Милошевић којег су убили...

Napisao sam zašto milion puta, isto tako tvrdim da su ljudi bili na Mjesecu, iako nema "validnog dokaza" - što god to bilo.

Isto tako tvrdim da su ovih dana separatisti gađali Ukre oko Debaljčeva, a nemam validnog dokaza... i mnogo takvih sličnih stvari.
Mož' misliti.
Postoje za proteklih preko 4 decenije snimci mesečevih orbitera, ESA-e, Roskosmosa, kineske, japanske, čak i indijske svemirske agencije, naravno i NASA-e, gde su vidljivi aterirajući stepeni mesečevih modula, mesečevi džipovi(od apola 15 do apola 17) kao i neke od aparatura poput seizmografa zbog solarnih panela.
Na drugoj strani nemaš ni blizu takve dokaze o obaranju malezijskog aviona koji uzgred padaju po celom svetu ko kruške.

I sam vidis da ce Novorusi izaci na granice DNR & LNR mnooogooo pre negi sto su I najveci optimisti mislili, nego hajde pitas I pises reda radi. Gotovo je ovo ne mislis valjda da ce Ukri braniti grad po grad, selo po selo. I da pokusaju bice okruzeni I Novorusi ce produziti dalje prema granici a sa kotlovima, zna se sta se radi. Nece biti vecih borbi kad se resi Debaljcevo, kada front tu bude nacet dalje pada kao kula od karata.

Ma da, a kada je to, otprilike?

I da li je Novorusija samo LNR i DNR?

- - - - - - - - - -

Mož' misliti.
Postoje za proteklih preko 4 decenije snimci mesečevih orbitera, ESA-e, Roskosmosa, kineske, japanske, čak i indijske svemirske agencije, naravno i NASA-e, gde su vidljivi aterirajući stepeni mesečevih modula, mesečevi džipovi(od apola 15 do apola 17) kao i neke od aparatura poput seizmografa zbog solarnih panela.
Na drugoj strani nemaš ni blizu takve dokaze o obaranju malezijskog aviona koji uzgred padaju po celom svetu ko kruške.

Priupitaj Strelkova zašto se hvalio srušenim "Antonovim", zašto mene pitaš?

Mislim da su bar tri puta pokusali proboj na isti nacin, na istom mjestu, ako je vjerovati vijestima. Ovaj zadnji pokusaj da im se doturi streljivo je cini mi se najgore prosao.

ne,to je bio jedan masivniji pokusaj proboja,ako uspe uspe,idemo na sve ili nista.Na kraju je bilo nista iliti masakr.Samo tupani odbijaju da poveruju svojim ocima i ako im dokazi stoje ispred nosa i ovo nazivaju ruskom propagandom.

Poslednja izmena:
To nije validan dokaz jer ima na miliona koji će se hvaliti da su prozreli tzv prevaru s Apolom.

Zato i pitam, što može biti validan dokaz?

Odgovor koji sam dobio je da validan dokaz može biti isključivo rezultat službene istrage.

Prema tome, nitko nema validan dokaz, čemu onda mene jašite, kao da ja vodim istragu?

Ti vjeruješ da su ga srušili Ukri, pa vjeruj i dalje.

Ne da mi se kopati sada, nedavno je bila vijest kako ruski avioni lete preko Novorusije. Nije ni bitno za Boeing.

Potežeš tu temu opet i opet, s kojim ciljem? Imaš li neku novu informaciju?

Имам, рекла ми птичица али ништа док се не заврши истрага уклетих холанЏана.

Но, не труди се да копаш, јасно си рекао да авиони нормално лете изнад ратног дела земље. Да ли су то руски или неки други, ниси прецизирао. Не копај више јаму, дуже ћеш падати...

ksZ2FtQQCPk.jpg

Zato i pitam, što može biti validan dokaz?

Odgovor koji sam dobio je da validan dokaz može biti isključivo rezultat službene istrage.

Prema tome, nitko nema validan dokaz, čemu onda mene jašite, kao da ja vodim istragu?

Ti vjeruješ da su ga srušili Ukri, pa vjeruj i dalje.
Ти верујеш да су га срушили новруси, чак си се клео у мериканска саопштења... која су остала саопштења.
Само је укрима одговарао срушен авион као арнаутима Рачак.

Vodi se isključivo jedna službena istraga, ona nizozemska.

Istrage krstinih forumaša nisu relevantne.
i u holandiji je veliki pritisak advokata i familije poginulih da se objavi istina. ali u interesu istrage nista ne sme da se objavi.to je sad tabu tema na TV.jedino je pre neki dan vraceno nekoliko sanduka i bilo malo na tv. prema tome zaboravi na holandsku istragu.cak se i ovde sve vise sapuce neka druga verzija, a ne ona prva.kako si sad umeren i trazis neku istragu sad odjednom trebaju dokazi, a na pocetku si bio siguran ko je srusio. gumi, dal si glup, licemeran , zajedljiv ili mislis da smo mi to?zar ne primecujes da iole ozbiljniji analiticari na ovom forumu vise sa tobom ne diskutuju???

Maxim Tucker @MaxRTucker · 1h 1 hour ago
#Minsk2 has failed. Not only that, but it gives separatists tactical advantage at #Debaltseve. #Ukraine can't break out or flatten line.

Plac i kuknjava novinara Kiev posta i saradnika BBC

Politički pritisak da Ameri istovare oružje: ako Debajlčevo patne silom, to će se sigurno desiti, a ako ga evakuiraju, onda samo vrlo vjerojatno. :roll:

- - - - - - - - - -

i u holandiji je veliki pritisak advokata i familije poginulih da se objavi istina. ali u interesu istrage nista ne sme da se objavi.to je sad tabu tema na TV.jedino je pre neki dan vraceno nekoliko sanduka i bilo malo na tv. prema tome zaboravi na holandsku istragu.cak se i ovde sve vise sapuce neka druga verzija, a ne ona prva.kako si sad umeren i trazis neku istragu sad odjednom trebaju dokazi, a na pocetku si bio siguran ko je srusio. gumi, dal si glup, licemeran , zajedljiv ili mislis da smo mi to?zar ne primecujes da iole ozbiljniji analiticari na ovom forumu vise sa tobom ne diskutuju???

Još uvijek sam siguran da su ga srušili prorusi, zabunom, misleći da je to vojni Antonov, nikada nism tvrdio drugačije, niti sumnjao u to.

I molim te da mi nabrojiš ozbiljnije analitičare na ovom forumu.

Maxim Tucker @MaxRTucker · 1h 1 hour ago
#Minsk2 has failed. Not only that, but it gives separatists tactical advantage at #Debaltseve. #Ukraine can't break out or flatten line.

Plac i kuknjava novinara Kiev posta i saradnika BBC

Pa zar idiot koji pravi cokoladice nije rekao da tamo ne postoji problem? Sto se sada svi bave tim kotlicem? Sta su u kotao sipali...morace i da kusaju...

Бивши шеф Пентагона захтева демонстрацију силе према Русији

© Sputnik/ Давид Хизанишвили

Вести
17:45 15.02.2015(освежено 17:19 15.02.2015)

У односима са Русијом мора се показати сила, а не слабост, изјавио је бивши министар одбране САД и бивши директор ЦИА Леон Панета у интервјуу за немачки Шпигел.
Панета је предложио да се Украјини пошаље оружје, са циљем да се Русији предочи да ће „платити високу цену за своје поступке".

Њему је драго што су се две стране договориле о новом примирју, али ипак сумња да ће се ово примирје одржати.:roll::roll::roll:

„Бојим се да ће и ово, као и претходно примирје, бити само привремено, ако Запад не реши да подржи Украјинце економски, али и војно", изјавио је он.
Панета је додао да Русија „разуме силу", а ако противних демонстрира слабост, она је користи за своје интересе. Према његовим речима, осим оружја, неопходно је показати и другу војну подршку Украјини, што конкретно значи да се војска НАТО-а размести у суседним државама и да се одржавају заједничке војне вежбе.

Говорећи о различитим опасностима и претњама са којима се сусреће Вашингтон, Леон Панета је изјавио да управо Сједињене Америчке Државе морају да „доведу до мира".

„Ако ми не успоставимо мир, нико неће", додао је он.

:rtfm::rtfm::rtfm: ето црно-на-бело КО изазива крвопролића и сукобе широм света....... стварно је ДОСТА!!!

Politički pritisak da Ameri istovare oružje: ako Debajlčevo patne silom, to će se sigurno desiti, a ako ga evakuiraju, onda samo vrlo vjerojatno. :roll:

Inace Ameri do sada nista nisu istovarili *******istima? O cemu ti ovge Gumisa pricas? Dosta vise bre cinizma i sarkazma....te budalastine mogu da prodju na zapadu...Vi bre kao da ste svi drogirani i sa ispranim mozgovima...
sta vam rade pa postajete takvi?

Inace Ameri do sada nista nisu istovarili *******istima? O cemu ti ovge Gumisa pricas? Dosta vise bre cinizma i sarkazma....te budalastine mogu da prodju na zapadu...Vi bre kao da ste svi drogirani i sa ispranim mozgovima...
sta vam rade pa postajete takvi?

Istovarili su ograničenu količinu oružja legitimno ukrajinskoj vojsci, tajno, izvan očiju javnosti.
Sada to planiraju raditi javno i službeno, u daleko značajnijim količinama.

A ko su to mi bre drogirani? Koliko je mene? A ja sam, kao, drogiran?

Бивши шеф Пентагона захтева демонстрацију силе према Русији

:rtfm::rtfm::rtfm: ето црно-на-бело КО изазива крвопролића и сукобе широм света....... стварно је ДОСТА!!!

изјавио је бивши министар одбране САД и бивши директор ЦИА Леон Панета у интервјуу за немачки Шпигел.

može on izjavljivati šta hoće on je BIVŠI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back