електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Волела бих да видим клип са заробљеним Хрватима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја, али још више клип са мртвим америма.Волела бих да видим клип са заробљеним Хрватима.
To neces vidjeti. Nasi vec imaju spremne oznake Novorusije da ih zakace na odoru u slucaju da dodju u bezizlaznu situaciju, a onda ce na sav glas govoriti da su Srbi, kao i oni nasi novinari na Krimu prosle godine!
Uskoro ce Ukri, cini mi se, preci i na teritoriju Starorusije, a ne samo Novorusije......![]()
Ja sam za soluciju da se pomogne obema stranama. Kazu da turske fabrike mogu da proizvode oruzje po povoljnoj ceni I za jedne I za druge.
Зато руске већ имају превише произведеног и могу да поклоне мало и Курдима. Ја би воло да им поклоне неке тактичке нуклеарке од по пар мегатона.
Nisam vise siguran ni da Rusi danas imaju jos uvek nuklearno oruzje.....
Зато руске већ имају превише произведеног и могу да поклоне мало и Курдима. Ја би воло да им поклоне неке тактичке нуклеарке од по пар мегатона.
Ти више ниси сигуран да ли си дечак или девојчица.
Rusi vec prodaju oruzje Arapima I Kurdima. Nazalost, zapostavljajuci opskrbljivanje svojih trupa u UKR, kostalo ih je gubitka Slavjanska, Mariupolja I Kramstorska.
Da mi je Putin predsednik - ne bih bio siguran NISTA.
Rusi vec prodaju oruzje Arapima I Kurdima. Nazalost, zapostavljajuci opskrbljivanje svojih trupa u UKR, kostalo ih je gubitka Slavjanska, Mariupolja I Kramstorska.
И ја, али још више клип са мртвим америма.
Да, код вас у лудари тече паралелна стварност, могу мислити тек какве разговоре после примљене терапије водите ти, блајви и јагуарка. То је јако добар материјал за епску фантастику, само треба да се забележи.
- - - - - - - - - -
Биће ускоро, не бригај.
Nema većeg užitka od gledanja mrtvaca
Биће ускоро, не бригај.
...
A brodovi su im ZAHRDJALI!
Cak ih vise i ne proizvode, vec kupuju od Francuza, Norvezana i td....