Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Conflict Reporter @Conflict_Report · 1h 1 hour ago
#BREAKINGNEWS
Russian forces retake parts of #Shyrokyne.
Ongoing heavy fighting, #Azov had to withdraw but remains in the town.
#NOceasefire

Conflict Reporter @Conflict_Report · 3h 3 hours ago
#MAP
2nd #pocket is confirmed in #Troiske
Russian forces took all surrounding villages
Also 6 Ukr WIA in Mironovskoye

Kao sto rece Prostata, drugi kotlic oko ovog sela, a kmecanje sve u 16 :)
Ali, Porosenko je rekao da kotla nema! :rtfm:

Uskoro ce Ukri, cini mi se, preci i na teritoriju Starorusije, a ne samo Novorusije......:sad2:

633.gif

Ja sam za soluciju da se pomogne obema stranama. Kazu da turske fabrike mogu da proizvode oruzje po povoljnoj ceni I za jedne I za druge.

Зато руске већ имају превише произведеног и могу да поклоне мало и Курдима. Ја би воло да им поклоне неке тактичке нуклеарке од по пар мегатона.

Зато руске већ имају превише произведеног и могу да поклоне мало и Курдима. Ја би воло да им поклоне неке тактичке нуклеарке од по пар мегатона.

Rusi vec prodaju oruzje Arapima I Kurdima. Nazalost, zapostavljajuci opskrbljivanje svojih trupa u UKR, kostalo ih je gubitka Slavjanska, Mariupolja I Kramstorska.

Rusi vec prodaju oruzje Arapima I Kurdima. Nazalost, zapostavljajuci opskrbljivanje svojih trupa u UKR, kostalo ih je gubitka Slavjanska, Mariupolja I Kramstorska.

Да, код вас у лудари тече паралелна стварност, могу мислити тек какве разговоре после примљене терапије водите ти, блајви и јагуарка. То је јако добар материјал за епску фантастику, само треба да се забележи.

- - - - - - - - - -

Da mi je Putin predsednik - ne bih bio siguran NISTA.

Биће ускоро, не бригај.

Sve sto je valjalo ruski tajkuni su VEC RASPRODALI po svetu.!!

Sada mogu da kupuju i druge fudbalske klubove osim onih koje su vec pokupovali i arce milijarde dolara po belom svetu...

A Putin se ceslja....

Rusija danas ima SAMO STOTINAK borbeno sposobnih aviona i to vecinom - zastarele modela.

A brodovi su im ZAHRDJALI!

Cak ih vise i ne proizvode, vec kupuju od Francuza, Norvezana i td....

Да, код вас у лудари тече паралелна стварност, могу мислити тек какве разговоре после примљене терапије водите ти, блајви и јагуарка. То је јако добар материјал за епску фантастику, само треба да се забележи.

- - - - - - - - - -

Биће ускоро, не бригај.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back