Зашто не преведете текстове са руског и украјинског?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema slike...sad ima ali ne znam ruski ....sta pise...ZLATNE REZERVE JOS MALO PA 0 ?
...mada sta ce mu zlato poslace mu ameri puske samo da navata budale koje ce za njega i nato da ratuju a to je valjda lakse kad je u zemlji vojna uprava?
Зашто не преведете текстове са руског и украјинског?
To je najveci problem, slab odziv na mobilizaciju. Porosenko ladno preti vojnom upravom, sa kojom vojskom da mi je znati? Nije ni cudo sto ga neki zovu "Potrosenko".![]()

To je najveci problem, slab odziv na mobilizaciju. Porosenko ladno preti vojnom upravom, sa kojom vojskom da mi je znati?
Kreso, on polaze nade u popunjavanje fasistickih jedinica kao Azov, a tu ste vi najbrojniji, masovno Hrvati popunjavaju Azov
- - - - - - - - - -
![]()
Bataljon Azov broji oko 1000 pripadnika. Sitnica....
pa ima dovoljno budala koje ce pristati da maltretiraju stanovnistvo i van onih oblasti gde se ratuje...upadace ljudima u kuce i odvoditi ih na ratiste?
Ali ste krvolocni, najbrojniji stranci se deklarisu kao Hrvati.
Vrlo opasni i navikli na krv.
Moja poenta je da je bas zbog toga zasluzuju zasto bi ratovali za Porosenka i nato pakt?
Sad je gotovo, taknuto-maknuto! Neki procesi su ireverzibilni. Kad se uvuces u rat, nema nazad osim predaje, pobede ili separatnog mira. U ovom slucaju bi najbolje bilo da sto pre pristanu na federalizaciju drzave, jer je to jedino odrzivo resenje koje im moze obezbediti mir. Na Krim i Novorusiju ce morati da zaborave, te teritorije su trajno izgubljene.

- Есть несколько причин. Во-первых, я увидел в Украине силу, силу освободиться от России, ЕС и США. Во-вторых, история, хорваты произошли из Украины. В-третьих, 25 ноября 1991 Украина признала независимость Хорватии, Ватикан и Германия сделали это позже. Я скажу, что сейчас идет не борьба за независимость Украины, борьба за европейскую свободу начинается в Украине, свобода древних народов, свобода для мира. Борьба за белую европейскую расу, ее культуру и историю… Украина – последний бастион христианской правой Европы. Мы многого ждем от Украины. Многие хорваты верят в Украину.
je li to hrvat najamnik ko ih placa nato pakt?
- - - - - - - - - -
znali su oni u startu da ce ovaj rat izgubiti ali treba zemlju vratiti u kameno doba to je dobro za biznis

pa onaj predsednik im je bio lopina...mislili da su ga se resili sa majdanom a dobili ubicu...bas su baksuzi...kao i mi taman pomislimo resismo se jednog baksuza a dobijemo jos veceg![]()